Zdravím mam dotaz kdyz si koupim hru například Sea of Thieves na steamu a propojim to s...

Discus and support Zdravím mam dotaz kdyz si koupim hru například Sea of Thieves na steamu a propojim to s... in XBoX Games and Apps to solve the problem; Zdravím mam dotaz kdyz si koupim hru například Sea of Thieves na steamu a propojim to s xboxem budu mít i Sea of Thieves na xboxu ?... Discussion in 'XBoX Games and Apps' started by ondra ondra2, Aug 28, 2023.

1. ondra ondra2
    ondra ondra2 Guest

Zdravím mam dotaz kdyz si koupim hru například Sea of Thieves na steamu a propojim to s...

Zdravím mam dotaz kdyz si koupim hru například Sea of Thieves na steamu a propojim to s xboxem budu mít i Sea of Thieves na xboxu ?

:)

ondra ondra2, Aug 28, 2023
  2. Mistress Sara Win User

Zdravím mam dotaz kdyz si koupim hru například Sea of Thieves na steamu a propojim to s xboxem budu mít i Sea of Thieves na xboxu ?

Ne, budete mít verzi hry pro Steam, nikoli pro Xbox/Windows. Pokud chcete verzi hry pro Xbox, budete si muset koupit verzi pro Xbox. Některé hry nabízejí crossplay, některé ne. Další informace získáte u vývojáře každé hry.

No, you will have the Steam version of the game, not the Xbox/Windows version. You would need to purchase the Xbox version if you want the Xbox version of the game. Some games offer crossplay, some do not. You would have to check with each game's developer for more information.
  3. ŠárkaKapicová Win User

I can't beyXbox live

Dobrý den chtěl bych si předplatit službu xbox live Gold kdyz zvolím způsob platby tak po chvíli načítání se mi zobrazí napis: Kontaktujte nás na podpoře společnosti Microsoft Máme potíže se zpracováním vaší platby a chtěli bychom ji vyřešit.
  4. Lubos123 Win User

Hry na XBOX One a PC (XBOX One and PC games)

Keď si kúpim XBOX Live a nejakú hru ktorá je v akcii s XBOX Live službou (EARTHLOCK, RAZED,...) tak tie hry budem vlastniť aj keď mi vyprší platnosť XBOX Live?
    Keď si kúpim spomínané hry s XBOX Live službou, tak sa mi uložia na môj Microsoft účet a budem ich môcť hrať aj na PC? (myslím hry ktoré si treba kúpiť, ale sú v zľave vďaka XBOX Live Gold)
    Hry ktoré sú zadarmo zo službou XBOX Live Gold, tak sa dajú hrať len po určitú dobu, alebo dokým mi nevyprší platnosť na XBOX Live?
    Hry z EA Access sa dajú stiahnuť cez Microsoft store aj na PC ?(keďže ide o digitálnu licenciu)

To isté aj s XBOX Game Pass, hry sa dajú pomocou služby hrať aj na PC aj na konzole XBOX?

Ktoré koľvek hry ktoré si kúpim na XBOX ONE cez Microsoft store, sa budú môcť hrať aj na PC? (keďže ide o digitálnu licenciu)
  5. XBF - Amory Win User

Jak sdílet instalované programy na jednom účtu na jiný ?

Dobrý den, prosím, opravte mě, pokud jsem něco špatně pochopil, když na tom společně pracujeme.

Chápu, že se pokoušíte hrát hry EA z účtu, který není váš? Například přítel má předplatné her EA a vy chcete hrát hry dostupné v tomto předplatném prostřednictvím sdílení her?

Pokud tomu tak je, pak vysvětlením je, že sdílení her funguje pro hry a služby Xbox, které jsou staženy s účtem osoby, která je původně zakoupila, ale pro druhou osobu, která hraje, jim umožní přístup pouze ke hrám (a možná Game Pass, pokud bylo druhé zařízení nastaveno jako domácí zařízení), ale ne služby třetích stran, jako je EA Play.

Například můj přítel a já oba hrajeme Xbox na konzoli (totéž platí, pokud jsme byli na PC). Na svém účtu Xbox mají hry a předplatná (například Xbox Game Pass a EA Play). Já ne. Chci hrát s jejich hrami na své konzoli. Nejprve potřebuji, aby se přihlásili k mé konzoli a stáhli hry prostřednictvím svého profilu do mé konzole. Když se znovu přihlásím ke svému profilu, můžu tyto hry hrát. Jejich předplatné EA Play ale nemohu používat na svém profilu nebo účtu.

To bylo trochu dlouhé. Doufám, že jsem správně pochopil otázku a že to pomůže objasnit.

Pokud ne, dejte mi prosím vědět a můžeme na tom pokračovat.

[Používá se automatizovaný překladač. Prosím, odpusťte případné gramatické chyby.]
  6. fb7d887c-1549-4c61-a Win User

problém s účtem [Account problem]

mám dotaz v noci mi přišla sms že moje emailová adresa se zmenila na jinou, a pak přišla další sms že i telefonní číslo se změnilo muže mi prosím někdo odpovědět kdo má s tímto nějkou zkušenost? nejde mi na ten účet přihlásit z duvodu
    té změněné emailové adresy čísla a asi i hesla díky za odpověd.
Thema:

Loading...
  1. Zdravím mam dotaz kdyz si koupim hru například Sea of Thieves na steamu a propojim to s... - Similar Threads - Zdravím mam dotaz

2. I cant get my Mams account back

in XBoX Accessibility
    I cant get my Mams account back: Hello, I am trying to sign in to my mothers account, but when I do, it says that the account doesn't exist. However when I try to make a new account with my mothers email, it says that there is...
  3. Podczas grania w Battlefield 2042 mam blue screen'a z napisem: "Unexpected Kernel Mode Trap"

in XBoX Games and Apps
    Podczas grania w Battlefield 2042 mam blue screen'a z napisem: "Unexpected Kernel Mode Trap": W podglądzie zdarzeń pisze mi coś takiego: Źródło Kernel-Power Błagam ze wszystkich sił o pomoc... Wpisywanie komend w cmd nie pomagało, sprawdzanie pamięci RAM również... Nie wiem co mam zrobić...
  4. Mam problem z kierownicą [I have problem with the steering wheel]

in XBoX Games and Apps
    Mam problem z kierownicą [I have problem with the steering wheel]: https://youtu.be/mWsOh0fodX8 - tutaj jest link do tego jak to wygląda Moderator Edit: Translated from Polish: Hello, I have a problem with the steering wheel. It moves along the z axis and...
  5. Mam problem ze zmianą uprawnień na koncie Xbox [I'm having trouble changing permissions on...

in XBoX Accessibility
    Mam problem ze zmianą uprawnień na koncie Xbox [I'm having trouble changing permissions on...: Dzień dobry mam problem z zmianą uprawnień na koncie Xbox jak i zmianą ustawień prywatności na koncie Microsoft kupiłem dzisiaj grę Minecraft ale by móc zagrać na trybie gry wieloosobowym...
  6. co jesli mam juz kupionego minecrafta, a chce go polaczyc z kontem xbox? (java edition)

in XBoX Games and Apps
    co jesli mam juz kupionego minecrafta, a chce go polaczyc z kontem xbox? (java edition): [Title translation-what if I have already purchased minecraft and wants to connect it to your xbox account? (java edition)] witam, moim zmartwieniem jest to, iz nie moge polaczyc minecrafta...
  7. po formacie komputera nie mam kupionej gry[I have not bought the game after the computer...

in XBoX Games and Apps
    po formacie komputera nie mam kupionej gry[I have not bought the game after the computer...: kupiłem grę forza horizon 4 było wszystko dobrze ale po formacie nie mogę jej pobrać bo każę mi ją kupic a w historii zawowień nie wyświetla się może dlatego ze była ta gra aktywowana za pomocą...
  8. Nie mam opcji zalogowania się do aplikacji Xbox Beta. -[Translation - I don't have the...

in XBoX on Windows
    Nie mam opcji zalogowania się do aplikacji Xbox Beta. -[Translation - I don't have the...: Nie mogę zalogować się do aplikacji Xbox Beta, gdy klikam "Zaloguj się" pojawia się na ułamek sekundy okno, po czym znika i aplikacja się odświeża. -[Translation - I can't sign in to the Xbox...
  9. Problem with the game FIFA 19 / Mam problem z gierką FIFA 19

in XBoX Games and Apps
    Problem with the game FIFA 19 / Mam problem z gierką FIFA 19: Witam Mam taki problem z grą otóż kiedy próbuję zagrać gierkę online Division rivals wyskakuje mi komunikat '' Twoje konto nie ma wymaganych uprawnień do korzystania z tej funkcji. Jeśli chcesz z...
  10. Mam problem z grą!

in XBoX Games and Apps
    Mam problem z grą!: Witam! Po świętach bożego narodzenia kupilem grę Mnecraft Xbox One Edition jakiś tydzień po zakupie wyskoczylo mi okienko w którym pisało coś o tym że jeśli ma się przegrane 5h lub kupiony...