zakupiony kod dostępu do gry minecraft

Discus and support zakupiony kod dostępu do gry minecraft in XBoX on Windows to solve the problem; Dzień dobry, zrealizowałam zakupiony kod dostępu do wersji Minecraft Windows 10. Natomiast teraz nie można ściągnąć instalatora, po zalogowaniu... Discussion in 'XBoX on Windows' started by MieszkoWierciło, Mar 9, 2022.

1. zakupiony kod dostępu do gry minecraft

Dzień dobry,

zrealizowałam zakupiony kod dostępu do wersji Minecraft Windows 10. Natomiast teraz nie można ściągnąć instalatora, po zalogowaniu wyświetla, że już kod wykorzystany. Jak dostać się teraz do instalatora?

Pozdrawiam

:)

MieszkoWierciło, Mar 9, 2022
  2. XBF - Staniel Win User

[Associate używa aplikacji tłumacza, należy pamiętać, że mogą wystąpić błędy gramatyczne lub nieprawidłowa składnia]

Pozdrowienia

Możesz spróbować pobrać program uruchamiający ze sklepu Windows tutaj.

Mojang ma również dostępny artykuł, który pomoże w zdobyciu nowego programu uruchamiającego tutaj.

Daj mi znać, jeśli to pomoże, jeśli potrzebna jest dalsza pomoc.

[Daj nam znać, jeśli to odpowiedziało na twoje pytanie, naciskając "Tak" poniżej]

[Associate uses a translator application, please note that grammatical errors or incorrect syntax may occur]

Greetings,

You can attempt to download the launcher from the windows store here.

Mojang also has an article available to help with acquiring the new launcher here.

Let me know if this helps are if any further assistance is needed.

[Let us know if this answered your question by pressing "Yes" below]
  3. GrzegorzBak Win User

Dance Central 3 oraz problem z importem utworow z Dance Central 2

4. HassanB Win User

f1 2011 kod dostępu

Hi,

Sorry, you will not be able to access that game since it's associated with another account. Games for Windows LIVE games will not allow you to play games that you do not know the gamertag information for.

You will need to find out the e-mail and password associated with the old account in order to play the game. There is no way to associate your gamertag with the old game.

If you know the gamertag then you can contact phone support to find out the e-mail associated with the account and once you have that, you can reset the password.

Translation:

Hi,

Niestety, nie będzie w stanie uzyskać dostęp do tej gry, ponieważ jest powiązany z innym kontem. Games for Windows LIVE gry nie będzie można grać w gry, które nie znają Gamertag informacji.

Musisz dowiedzieć się, e-mail i hasła związanego z starego konta w celu gry. Nie ma sposobu, aby skojarzyć tag gracza ze starej gry.

Jeśli znasz tag gracza, możesz skontaktować się z obsługą telefonu, aby dowiedzieć się, e-mail powiązanego z kontem, a gdy już to, że można zresetować hasło.
  5. A Bamboo Eater Win User

f1 2011 kod dostępu

Hej Kolax77,

Przykro masz takie kłopoty. Aby odzyskać tag gracza może chcesz na ten link, a jeśli próbują odzyskać konto, które zostały usunięte, przykro mi to powiedzieć, że jest to niemożliwe. Też być jasne, czy próbujesz odzyskać konto z oryginalnym xbox lub starszej konto systemu Windows Live?
    Dzięki.
    My apologies if this is not polish.
    ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    Hey,

Sorry to hear you are having such trouble. In order to recover a gamertag you may want to follow this link, and if you are attempting to recover a account that you have deleted, I am sorry to say that is impossible. Also to be clear, are you trying to recover a account from the orginal xbox or a older windows live account?
    Thanks.
  6. Ryuk Siegel Win User

Dance Central 3 oraz problem z importem utworow z Dance Central 2

zgadza sie mam kod 25 znakowy na karcie ktory dostalem do gry Dance Central 3 tylko ze na tej karcie pisze by omylko przy importowaniu nie wpisywac tego kodu . "...Nie wprowadż omyłkowo 25-cyfrowego kodu wydrukowanego u góry tej karty."

Z tylu opakowania gry nie mam zadnego kodu.

A pod kodem ktory mam jest informacja "Zachowaj ten, kod by móc tańczyć dalej..."

Jesli chodzi o instrukcje ktora podales tam jest informacja ze mam podac kod ktory dostalem razem z gra DC2 tylko jak juz mowilem DC2 dostalem jako dodatek do kinecta i ta gre pobralem przy pomocy wlasnie tego kodu na dysk.
Thema:

Loading...
  1. zakupiony kod dostępu do gry minecraft - Similar Threads - zakupiony kod dostępu

2. zmiana adresu na jaki przychodzi kod logowania

in XBoX Accessibility
    zmiana adresu na jaki przychodzi kod logowania: Dzień dobry! Mamy w domu konsolę xbox i w niej 4ry konta użytkowników. Dotychczas były skojarzone z adreesami email w naszej domenie, ale niedługo stracimy do nich dostęp. Chcieliśmy więc...
  3. Mağazadan dijital oyun içeriği aldım ancak KOD GELMEDİ![Translation-I bought digital game...

in XBoX Games and Apps
    Mağazadan dijital oyun içeriği aldım ancak KOD GELMEDİ![Translation-I bought digital game...: Başlıktaki gibi, "1000 Apex Legends Coins" dijital kodunu aldım ödeme tamamlandı ve sipariş geçmişinde de gözüküyor ama "Sipariş Detayları" dediğimde kodu bir türlü göremiyorum. "Tamamlandı"...
  4. Aplikacja Sea of Thieves nie jest obecnie dostępna na Twoim koncie. Dołączamy kod błędu,...

in XBoX Games and Apps
    Aplikacja Sea of Thieves nie jest obecnie dostępna na Twoim koncie. Dołączamy kod błędu,...: Kupiłem Xbox Game pass po zainstalowaniu gry ciągle wyskakuje ten komunikat, nie pomogło ponowne zainstalowanie nawet utworzyłem nowe konto na którym również zakupiłem game passa i wciąż ten sam...
  5. Xbox Game Pass Pc Kod: 0x80070057 Hatası

in XBoX Games and Apps
    Xbox Game Pass Pc Kod: 0x80070057 Hatası: Xbox Game Pass Pc Hesabı aldım bilgisayarımda 250 gb ssd ve 8 tb hdd bulunmakta ben yani bir C diski birde F diski bulunmakta oyunlarımı C diski yerine F diskine yüklemek istiyorum ancak buna izin...
  6. microsoft güvenlik bilgisi değiştirme iptalinde kod gelmiyor.

in XBoX on Windows
    microsoft güvenlik bilgisi değiştirme iptalinde kod gelmiyor.: [mod removed-personal information Bu talebi iptal etmek istiyorum sonra benden diğer mailimi istiyor giriyorum kod göndereceğiz diyor ama hiçbir kod gelmiyor bunu iptal etmek istememin bir...
  7. Promotional code did not work. ///// Kod pomocyjny nie zadziałał.

in XBoX Games and Apps
    Promotional code did not work. ///// Kod pomocyjny nie zadziałał.: I used to use Earth skin code in Minecraft for Windows 10 edition, but it didn't work. When I tried to enter it again it was written that it has already been used.I still have this code and email....
  8. Promotional code did not work. ///// Kod pomocyjny nie zadziałał.

in XBoX Games and Apps
    Promotional code did not work. ///// Kod pomocyjny nie zadziałał.: I used to use Earth skin code in Minecraft for Windows 10 edition, but it didn't work. When I tried to enter it again it was written that it has already been used.I still have this code and email....
  9. kod na karte przedpłaconą [Edit - Translation] - Code for prepaid code

in XBoX on Consoles
    kod na karte przedpłaconą [Edit - Translation] - Code for prepaid code: witam, co mam zrobić jak mam tylko 16 cyfr kodu karty przedpłaconej a powinnam mieć 25? [Edit - Translation] - Hello, what should I do if I have only 16 digits of the prepaid card code and should...
  10. Dijital Oyunlardaki Kod [Code in Digital Games]

in XBoX Games and Apps
    Dijital Oyunlardaki Kod [Code in Digital Games]: Öncelikle merhaba herkese. Sorum şu microsoft üstünden XBOX ONE için dijital bir oyunu hediye olarak aldığımızda bir kod mu veriyor bize? Kod olarak alabilir miyim? [First of all, hello to...