xbox játék visszavétele [xbox game take back]
Discus and support xbox játék visszavétele [xbox game take back] in XBoX Games and Apps to solve the problem; A tárgyban nevezett játékkal kapcsolatban már több ízben fordultam Önökhöz mind a xbox.com/refunds formular-on mind az operatori teamen keresztül - de... Discussion in 'XBoX Games and Apps' started by MárkBerend, Dec 13, 2019.
Thema:
xbox játék visszavétele [xbox game take back]
Loading...
-
xbox játék visszavétele [xbox game take back] - Similar Threads - játék visszavétele game
-
Cloud game free como posso ativar no console
in XboX InsidersCloud game free como posso ativar no console: Pessoal alguém sabe me dizer porque não dá para jogar na nuvem de graça no console eu queria jogar Palworld na nuvem para ver se não buga tanto mas não consigo jogar no meu console e o meu celular... -
How do I test the ad-supported free tier of Xbox cloud gaming on PC?
in XboX InsidersHow do I test the ad-supported free tier of Xbox cloud gaming on PC?: I have the Insider Hub app installed for PC, but unsure how to test the free ad-supported tier of cloud gaming? I'm signed up, but says I still need to subscribe. submitted by /u/ZyndallBull8... -
játék telepítési probléma[Translation-game installation problem]
in XBoX Games and Appsjáték telepítési probléma[Translation-game installation problem]: Tisztelt Ügyfélszolgálat! Letöltöttem a Microsoft Storeból a World at Arms nevű játékot, de töltés után azt érzékeli, hogy nincs internet kapcsolat, majd a program crash-el. Pedig generál... -
Miért veszítettem el a játék állását és az összeszedet cuccokat? Minecraft Dungeons
in XBoX Games and AppsMiért veszítettem el a játék állását és az összeszedet cuccokat? Minecraft Dungeons: [Title Translation-Why did I lose the game job and the stuff I collect? Minecraft Dungeons] Több órás játék után kiakartam lépni és elvesztettem mindent, amit addig gyűjtöttem össze és a játék... -
Microsoft Store játék nyelv [Mod Translation-Microsoft Store Game Language]
in XBoX on ConsolesMicrosoft Store játék nyelv [Mod Translation-Microsoft Store Game Language]: Üdv!Hol találom a Microsoft Storéban lévő játékok milyen nyelvűek?Vannak játékok amik magyar felirattal is megjelentek,de nem találom! [Mod Translation-Hi! Where can I find the games in Microsoft... -
Játék [Edit - Translation] - Game
in XBoX on WindowsJáték [Edit - Translation] - Game: Sziasztok! Olyan problémám lenne, hogy az unokaöcsémnek szerettünk volna vásárolni egy játékot Michrosoft Store-ban, ez a játék a Need For Speed lenne. Meg is vásároltam neki a játékot és amikor... -
Nem indul el a játék [Translation-The game does not start]
in XBoX on WindowsNem indul el a játék [Translation-The game does not start]: [img] Üdv, megvettem a Forza horizon 4 et, de a képen latható hibakódot írja ki... mit tudok vele csinálni? [Translation-Hi, I bought the Forza horizon 4 but it prints the error code in the... -
Játék dlc visszaállítása [Game DLC Restore]
in XBoX Games and AppsJáték dlc visszaállítása [Game DLC Restore]: Sziasztok! Xbox 360-on Assassins creed III-ban véletlenül megvásároltam a hidden secrets pack nevezetű DLC-t,és azzal a kérdéssel fordulok felétek,hogy vissza-e tudnám ezt állítani,vagy törölni... -
Asphalt 8,9 játék nem indul
in XBoX Games and AppsAsphalt 8,9 játék nem indul: Hello az Asphalt 8,9 microsoft storeból telepítheő verziója egy pillanattal a játékablak feltűnését követően bezáródik, akár hányszor próbálom elindítani. Próbáltam már amerikaira átállítani az...