witam serdecznie wszystkich

Discus and support witam serdecznie wszystkich in XBoX on Mobile to solve the problem; witam serdecznie! Jestem nowy. Nie Jestem pewien czy dodałem mój post do odpowiedniego działu na stronce. Proszę o przeniesienie Pozdrawiam i mam... Discussion in 'XBoX on Mobile' started by Beerislooov, May 5, 2019.

1. Beerislooov
    Beerislooov Member

witam serdecznie! Jestem nowy. Nie Jestem pewien czy dodałem mój post do odpowiedniego działu na stronce. Proszę o przeniesienie

Pozdrawiam i mam nadzieje ze się przydam witam serdecznie wszystkich :)

Beerislooov, May 5, 2019
  2. XBF Leonzo G Win User

Witam! -[Translation - Hello!]

Hello,

Thank you for bringing this issue to our attention. That is a great question. We searched for ipli, but could not find any application with that name in the Xbox store. We have a list
    of applications on our website
    that shows which applications are supported by Microsoft. Be sure to let us know the results!
  3. Marcin1212 Win User

Problem z kontem Microsoft oraz z grą Minecraft na PS4.

Witam serdecznie mam problem prawie identyczny jak wyżej, lecz u mnie przy logowaniu do konta w grze Minecraft napisane jest cytuję.,,próbowaliśmy zalogować się na twoje konto Microsoft ale poszło coś nie tak,,. I gra nie działa w trybie wieloosobowym proszę
    o informację jak ten problem rozwiązać.

[Translation-Hello, I have a problem almost identical to the above, but when I log in to the account in the Minecraft game I quote: "we tried to log in to your Microsoft account but something went wrong". And the game does not work in multiplayer,
    please let me know how to solve this problem.]
  4. Tobiaszmaciejewski Win User

v dolce fortinite

Witam mam ten sam problem czy udało się odzyskać pieniadze
  5. Matino11 Win User

Alert Usługi Live (Alert Live Services)

Witam.

Mam XBOX 360

Translate-Hello.

I have an XBOX 360
  6. OLIWCIA Win User

Alert usługi Xbox Live!

Witam

U mnie również dziś pojawiła się taka sama informacja , czy wie ktos co jest tego przyczyną ?
Thema:

Loading...
  1. witam serdecznie wszystkich - Similar Threads - witam serdecznie wszystkich

2. Witam! -[Translation - Hello!]

in XBoX on Consoles
    Witam! -[Translation - Hello!]: Czy moge jakoś zainstalować aplikację ipli na konsoli x box one? Czy mogę jakoś korzystać z iplii na tej konsoli? -[Translation - Can I somehow install the Ipli app on the X box one console? Can...