ÜRÜN İADESİ [Product Refund]
Discus and support ÜRÜN İADESİ [Product Refund] in XBoX on Windows to solve the problem; Merhabalar, Ben 1 Ocak 2019 tarihinde PC için olduğunu sanarak yanlışlıkla XBox için satılan aşağıdaki ürünleri satın aldım. Satın alma bilgilerimi... Discussion in 'XBoX on Windows' started by CaglaSimsek, Jan 17, 2019.
Thema:
ÜRÜN İADESİ [Product Refund]
Loading...
-
ÜRÜN İADESİ [Product Refund] - Similar Threads - ÜRÜN İADESİ Product
-
xbox pc game pass para iadesi yapılmadı
in XBoX Games and Appsxbox pc game pass para iadesi yapılmadı: 14 Nisan'da aldığım xbox pc game pass aboneliğini 1 gün kullanıp iade etmeme rağmen para iadesi gelmedi *Moved from CPC to Xbox* 9edffdc8-40ad-475c-bd98-43771995b2ef -
Para İadesi[Translation-Refund]
in XBoX Sales and PromoPara İadesi[Translation-Refund]: Merhaba, bir süre önce Xbox Game Pass Ultimate satın aldım fakat fikrimi değiştirmem nedeniyle iptal ettim. İki seçenek çıktı karşıma, ya: "Son kullanma tarihine kadar Game Pass'i kullanmaya devam... -
Xbox game pass para iadesi[Xbox game pass para iadesi]
in XBoX Sales and PromoXbox game pass para iadesi[Xbox game pass para iadesi]: Bugün Xbox game pass'i iade ettim acaba kaç gün içinde para iadesi kartıma gelir ? [Translation - I returned the Xbox game pass today, and in how many days will the refund receive my card?]... -
Yanlışlıkla aldğım ürün
in XBoX Games and AppsYanlışlıkla aldğım ürün: Micrasoft'tan aldığım rainbow six siege'i xbox'ım olmadğı için oyniyamam yanlışlıkla satın aldığım bir üründür geri iadesini almak istiyorum oyunu daha oynamadım onun yerine paramla game pass... -
Ürün iptal [Mod Translation - Cancel product]
in XBoX Games and AppsÜrün iptal [Mod Translation - Cancel product]: Merhaba yanlışlıkla xboxa rainbow six siege r6 kredisi satın aldım xbox yok fakat lütfen yardımcı olabilirmisiniz iade ürün talebi de çıkmıyor. [Mod Translation - Hi I accidentally bought a... -
Microsoft store ürün almadan para kesmesi[Microsoft store money withdrawal without product]
in XBoX Games and AppsMicrosoft store ürün almadan para kesmesi[Microsoft store money withdrawal without product]: Merhaba ben forza horizon 4 almak istiyordum bilgilerimi girdikten sonra kartda 156 tl olmasına rağmen oyun almadı ama microsoft store benden parayı kesti lütfen bana yardımcı olun. [Translation... -
Ürün iadesi[Product refund]
in XBoX Games and AppsÜrün iadesi[Product refund]: Merhabalar Biraz önce PC platformu için satın aldığımı zannettiğim bir oyun oldu. İade için nereye baksam başka bir linke yönlendiriyor. Hesabımda herhangi bir XBOX cihaz olmamasına rağmen bana... -
Ürün iadesi[Product refund]
in XBoX Games and AppsÜrün iadesi[Product refund]: 31.01.2018 tarihinde 49 TL'ye almış olduğum 2670 Rainbow Six Siege kredisini iade etmek istiyorum. [Translation - I would like to return the 2670 Rainbow Six Siege loan that I bought on... -
Yanlış ürün satın aldım -[Translation - I bought the wrong item]
in XBoX Games and AppsYanlış ürün satın aldım -[Translation - I bought the wrong item]: Merhabalar daha demin 2 adet yanlışlıkla 49.90 TL'lik 2670 rainbow six siege kredisi satın aldım ve bunları iade etmek istiyorum lütfen yardımcı olun boşu boşuna 100 lira param gitti nereden iade...