Satın Alma [Translation-Buy]

Discus and support Satın Alma [Translation-Buy] in XBoX on Windows to solve the problem; FORZO HORİZON 4 İNİNAL KART İLE SATIN ALINABİLİYOR MU ? FORZO HORIZON CAN BE BUILT WITH 4 ININAL CARDS? 59356dc6-30a7-42ba-8e85-9ab62bfb414d Discussion in 'XBoX on Windows' started by kaan gül, Dec 10, 2018.

1. kaan gül
    kaan gül Guest

FORZO HORİZON 4 İNİNAL KART İLE SATIN ALINABİLİYOR MU ?

FORZO HORIZON CAN BE BUILT WITH 4 ININAL CARDS?

:)

kaan gül, Dec 10, 2018
  2. XBF Diego M Win User

Hi kaan,

Thank you for posting on the forums today.

Would you mind further explaining your question or issue and what you've tried so far to solve it?

We would love to help but we need more information to move forward.
  3. RandyAU93 Win User

Oyun iade

You may go to this website and request a refund. If your purchase falls within the permitted terms for a refund, one may
    be granted.

Translating to Turkish using bing.com/translate:

Bu web sitesine gidip para iadesi talep edebilirsiniz. Satın alma işleminiz para iadesi için izin verilen şartlara uyabilir.
  4. Njal the Blue Win User

Lütfen Yardım Edin Microsoft [Please Help Microsoft]

Satın alma ve abonelikleri kontrol edebilirsiniz: https://account.microsoft.com

Xbox veya Windows 10 PC 'de abone olmaya mı çalışıyorsunuz?

[Translation - You can check your Purchases and subscriptions: https://account.microsoft.com

Trying to subscribe to Xbox or Windows 10 PC?]
  5. XBF - Drew Win User

MCPE MİNECOİN GELMEDİ

Merhaba OnurÖztürk3,
    Umarım iyi gidiyorsunuzdur. Gönderinin yanlış kategoriden uygun kategoriye taşınması nedeniyle bunun geç olduğunu biliyorum, ancak check-in yapmak ve sorunu zaten çözüp çözemediğinizi görmek istedim.

Satın alma işlemi doğrudan Xbox üzerinden yapılmışsa ve Xbox satın alma geçmişinde mevcutsa Xbox ürünü için para iadesi talep edebilirsiniz.

Satın alma işlemi çevrimiçi bir Minecraft mağazası aracılığıyla yapıldıysa, daha fazla sorun giderme için Minecraft destek ekibiyle iletişime geçmeniz gerekir.

XBF Çizim

[Bu metin makine çevirisidir ve orijinal yazının doğru bir temsili olmayabilir]
  6. kaan gül Win User

steam hesabımda para

peki bir sorum daha olacaktı forza horizon 4 xbox satın al diyor PC oluyor demi bu 169 lira olanı satın aldığımda pc de oyniyabileceğim ?

---------------------------------------------------------------------

[Translation-So one more question would be if Forza Horizon 4 says buy Xbox is the PC is going to be able to vote on the PC when I buy this 169 lira? ]
Thema:

Loading...
  1. Satın Alma [Translation-Buy] - Similar Threads - Satın Alma Translation

2. Microsoft Store Üzerinden Satın aldığım oyun hesabımda gözükmüyor. [The game I purchased...

in XBoX Games and Apps
    Microsoft Store Üzerinden Satın aldığım oyun hesabımda gözükmüyor. [The game I purchased...: Yaklaşık 2 yıl önce Microsoft Store üzerinden satın aldığım Minecraft oyunu şu an kütüphanemde görünmemektedir. Konu ile ilgili destek alabilir miyim? Teşekkürler [Aşağıdaki metin makine...
  3. Microsoft store cod points satın alma

in XBoX Sales and Promo
    Microsoft store cod points satın alma: Dün akşam microsoft store üzerinden 200 ve 200 olmak üzere 2 kere cod points satın aldım. Ürün üzerinde düzgün hiç bir belirteç olmadığı için ürünün xboxda geçerli olduğunu anlamadım. PC üzerinden...
  4. xbox game pass ultimate satın alamama[xbox game pass ultimate satın alabama]

in XBoX Sales and Promo
    xbox game pass ultimate satın alamama[xbox game pass ultimate satın alabama]: merhaba 1 ay öne xbox one aldım. game pass aboneliğim halen devam etmekte. ultimate hesap almak istiyorum ödemenizi işleme alamıyoruz hatası alıyorum. kartım online alışverişe açık ilk böyle bir...
  5. Oyun içi para satın alma sorunu[Translation-In-game currency purchase problem]

in XBoX Games and Apps
    Oyun içi para satın alma sorunu[Translation-In-game currency purchase problem]: Merhaba ben Microsoft store dan War Thunder adlı oyun için altın kartal satın aldım fakat oyuna steam üzerinden sahibim ve pc üzerinden oynuyorum xbox sahibi değilim. satın alma işleminden sonra...
  6. Microsoft Store üzerinden satın aldığım oyun hesabımda gözükmüyor veya satın alma...

in XBoX Games and Apps
    Microsoft Store üzerinden satın aldığım oyun hesabımda gözükmüyor veya satın alma...: [Translation - The game I purchased through the Microsoft Store does not appear in my account or appears in the purchase history] Sea of thieves oyununu microsoft store üzerinden satın alıp...
  7. Microsoft Store satın alma hatası[Microsoft Store purchase error]

in XBoX Games and Apps
    Microsoft Store satın alma hatası[Microsoft Store purchase error]: Merhabalar; oyun içi satın alım yapmak istiyorum, ödeme yöntemi olarak önce banka hesap kartı ekledim ancak satın alma yapılamadı hizmet sağlayıcınızla görüşün hatası verdi. Bankayı aradım...
  8. Xbox Game Pass Satın alma Sorunu [Translation - Xbox Game Pass Purchase problem]

in XBoX Sales and Promo
    Xbox Game Pass Satın alma Sorunu [Translation - Xbox Game Pass Purchase problem]: Merbaha ben Oguzalp 5 gündür Xbox game pass 14günlük deneme almaya calişiyorum ama sürekli bana şu hatayı veriyor Bizim tarafımızda bir sorun oluştu. Bir süre beklemek yararlı olabilir. Lütfen...
  9. Her hangi bir satın alma yapmadan ininalimden 7 tl çekilmesi [7 TL withdrawal from Ininalma...

in XBoX Games and Apps
    Her hangi bir satın alma yapmadan ininalimden 7 tl çekilmesi [7 TL withdrawal from Ininalma...: Bana bir yetkili açık bir dille bunun nedenini söylesin . Satın alacağım şey 6 tl . İninalime 10 tl yüklüyorum ve ödeme yöntemini eklediğimde 7 tl kesiliyor . Ben böyle bir kesintiye onay...
  10. Mağazada Satın Alma İşlemi Gerçekleştiremiyorum

in XBoX Games and Apps
    Mağazada Satın Alma İşlemi Gerçekleştiremiyorum: Merhaba, Microsoft Store'dan oyun satın almaya çalışırken, farklı kartlar kullanmama rağmen satın alma işlemi gerçekleşmiyor ve aşağıdaki uyarıyı veriyor: - Başka bir ödeme yöntemi kullanın Bu...