SATIN ALMA SEÇENEKLERİ[PURCHASE OPTIONS]
Discus and support SATIN ALMA SEÇENEKLERİ[PURCHASE OPTIONS] in XBoX on Windows to solve the problem; forza horizon almayı düşünüyorum fakat ininal kart üzerinden alınıyormu acaba ? [Translation - I'm thinking of taking a forza horizon, but is it taken... Discussion in 'XBoX on Windows' started by kaan gül, Dec 10, 2018.
Thema:
SATIN ALMA SEÇENEKLERİ[PURCHASE OPTIONS]
Loading...
-
SATIN ALMA SEÇENEKLERİ[PURCHASE OPTIONS] - Similar Threads - SATIN ALMA SEÇENEKLERİ
-
Microsoft store cod points satın alma
in XBoX Sales and PromoMicrosoft store cod points satın alma: Dün akşam microsoft store üzerinden 200 ve 200 olmak üzere 2 kere cod points satın aldım. Ürün üzerinde düzgün hiç bir belirteç olmadığı için ürünün xboxda geçerli olduğunu anlamadım. PC üzerinden... -
Oyun içi para satın alma sorunu[Translation-In-game currency purchase problem]
in XBoX Games and AppsOyun içi para satın alma sorunu[Translation-In-game currency purchase problem]: Merhaba ben Microsoft store dan War Thunder adlı oyun için altın kartal satın aldım fakat oyuna steam üzerinden sahibim ve pc üzerinden oynuyorum xbox sahibi değilim. satın alma işleminden sonra... -
Microsoft Store üzerinden satın aldığım oyun hesabımda gözükmüyor veya satın alma...
in XBoX Games and AppsMicrosoft Store üzerinden satın aldığım oyun hesabımda gözükmüyor veya satın alma...: [Translation - The game I purchased through the Microsoft Store does not appear in my account or appears in the purchase history] Sea of thieves oyununu microsoft store üzerinden satın alıp... -
Microsoft Store satın alma hatası[Microsoft Store purchase error]
in XBoX Games and AppsMicrosoft Store satın alma hatası[Microsoft Store purchase error]: Merhabalar; oyun içi satın alım yapmak istiyorum, ödeme yöntemi olarak önce banka hesap kartı ekledim ancak satın alma yapılamadı hizmet sağlayıcınızla görüşün hatası verdi. Bankayı aradım... -
Xbox Game Pass Satın alma Sorunu [Translation - Xbox Game Pass Purchase problem]
in XBoX Sales and PromoXbox Game Pass Satın alma Sorunu [Translation - Xbox Game Pass Purchase problem]: Merbaha ben Oguzalp 5 gündür Xbox game pass 14günlük deneme almaya calişiyorum ama sürekli bana şu hatayı veriyor Bizim tarafımızda bir sorun oluştu. Bir süre beklemek yararlı olabilir. Lütfen... -
SATIN ALMA [Translation - Purchasing]
in XBoX Games and AppsSATIN ALMA [Translation - Purchasing]: Merhaba iyi günler ben xbox gold üyelik alırken şu hatayı verdi "Başka bir ödeme yöntemi kullanın Bu satın alma işlemi için onay alınamadı" Ama kartımdan parayı çekmiş ??? Yardımcı olurmusunuz.... -
TÜRKÇE DESTEK LÜTFEN XBOX GAME PASS SATIN ALIM HATASI [Translation - TURKISH SUPPORT PLEASE...
in XBoX Sales and PromoTÜRKÇE DESTEK LÜTFEN XBOX GAME PASS SATIN ALIM HATASI [Translation - TURKISH SUPPORT PLEASE...: KARTTAN PARA ÇEKİLDİ FAKAT GAMEPASS GELMEDİ LÜTFEN YARDIM EDİN -----[Mod Translation - PLEASE DON'T TAKE A MONEY BUT PLEASE GAMEPASS NOT PLEASE HELP] [img] 84f58627-38f7-42da-bd0d-849268fd6039 -
Her hangi bir satın alma yapmadan ininalimden 7 tl çekilmesi [7 TL withdrawal from Ininalma...
in XBoX Games and AppsHer hangi bir satın alma yapmadan ininalimden 7 tl çekilmesi [7 TL withdrawal from Ininalma...: Bana bir yetkili açık bir dille bunun nedenini söylesin . Satın alacağım şey 6 tl . İninalime 10 tl yüklüyorum ve ödeme yöntemini eklediğimde 7 tl kesiliyor . Ben böyle bir kesintiye onay... -
Mağazada Satın Alma İşlemi Gerçekleştiremiyorum
in XBoX Games and AppsMağazada Satın Alma İşlemi Gerçekleştiremiyorum: Merhaba, Microsoft Store'dan oyun satın almaya çalışırken, farklı kartlar kullanmama rağmen satın alma işlemi gerçekleşmiyor ve aşağıdaki uyarıyı veriyor: - Başka bir ödeme yöntemi kullanın Bu...