po formacie komputera nie mam kupionej gry[I have not bought the game after the computer...

Discus and support po formacie komputera nie mam kupionej gry[I have not bought the game after the computer... in XBoX Games and Apps to solve the problem; kupiłem grę forza horizon 4 było wszystko dobrze ale po formacie nie mogę jej pobrać bo każę mi ją kupic a w historii zawowień nie wyświetla się może... Discussion in 'XBoX Games and Apps' started by Patrykxx, Jun 15, 2020.

1. Patrykxx
    Patrykxx Guest

po formacie komputera nie mam kupionej gry[I have not bought the game after the computer...

kupiłem grę forza horizon 4 było wszystko dobrze ale po formacie nie mogę jej pobrać bo każę mi ją kupic

a w historii zawowień nie wyświetla się może dlatego ze była ta gra aktywowana za pomocą kodu nie wiem co robić proszę o pomoc

[Translation - I bought a forza horizon 4 game, everything was fine, but I can't download it after format because I will make it buy

and in the history of announcements it is not displayed, maybe because this game was activated with a code, I don't know what to do, please help]

:)

Patrykxx, Jun 15, 2020
  2. Patrykxx Win User

po formacie komputera nie mam kupionej gry[I have not bought the game after the computer format]

Or maybe you have any idea how I can solve it
  3. MorseyBaby Win User

po formacie komputera nie mam kupionej gry[I have not bought the game after the computer format]

It should show in your Microsoft account's order history even if you did activate it via a code
  4. Patrykxx Win User

unfortunately I checked all tabs and it doesn't appear to me
  5. AdamK1 Win User

Problem z Xbox Live na komputerze z Windows 10 - NAT ścisłe

Mam najprostszą konfigurację sieciową światłowód - router - komputer i stałe IP. Tu nic nie powinno robić problemów. A jest jak napisałem wyżej. Wczoraj np. restart komputera i po restarcie standardowo - nie można zakwalifikować Teredo. Klikam "Napraw" i
    po chwili o dziwo NAT Otwarty i Połączono z serwerem. Dziś rano włączam komputer i to samo tylko, że za każdym razem po naciśnięciu "Napraw" NAT Ścisłe. O to mi chodzi - dlaczego tak jest ? Nic nie zmieniam, antywirusa nie mam poza wbudowanym Windows Defenderem.

PS. Zaktualizowałem firmware routera do najnowszej wersji, ale to nic nie pomogło.
  6. MikołajMarciniak Win User

Forza Horizon 4 Nieskończony loading screen przy starcie gry zaraz po naduszeniu ENTER[Forza Horizon 4 Infinite loading screen at the start of the game immediately after the overtake of ENTER]

Ale po restarcie komputera nadal dzieje się to samo, nic nie pomogło reinstalowałem grę, restartowałem komputer i nic ty chodzi o coś od strony xbox-a

[Translation-

But after restarting the computer, the same thing still happens, nothing has helped reinstall the game, I restarted the computer and you do not need anything from the xbox side]
Thema:

Loading...
  1. po formacie komputera nie mam kupionej gry[I have not bought the game after the computer... - Similar Threads - formacie komputera nie

2. Nie działa gra z Xbox 360 na xsx

in XBoX Games and Apps
    Nie działa gra z Xbox 360 na xsx: Witam kupiłem grę castle Ania lord od shadows na xsx cyfrowa i nie działa 980e6459-6a5e-4d92-910b-898e7a3c4fc0
  3. Gry się nie uruchamiają

in XBoX Games and Apps
    Gry się nie uruchamiają: Gra próbuje się uruchomić po czym okno przedstawione na ss się wyłącza. Ponowne próby instalacji czy włączenia komputera nic nie wniosły. Jak rozwiązać ten problem??? [img]...
  4. Nie mogę uruchomić gry, komunikat "Wystąpił problem podczas uruchamiania gry.Kod błędu:...

in XBoX Games and Apps
    Nie mogę uruchomić gry, komunikat "Wystąpił problem podczas uruchamiania gry.Kod błędu:...: Witam, zakupiłem xbox game pass ultimate i zainstalowałem na mój komputer gre Farming Simulator 22.Przy próbie uruchomienia wyskakuje okienko gry z napisem uruchamianie gry a następnie wyskakuje...
  5. Forza horizon online nie działa proszę o pomoc w załączniku zrzuty ekranu

in XBoX Games and Apps
    Forza horizon online nie działa proszę o pomoc w załączniku zrzuty ekranu: Poniżej zrzuty ekranu [img] [img] 904c464e-3bef-43f8-8ec6-df6e815b8b93
  6. nie mogę włączyć domu aukcyjnego Forza Horizon 5

in XBoX Games and Apps
    nie mogę włączyć domu aukcyjnego Forza Horizon 5: wyskakuje takie coś "Dostęp do zawartości stworzonej przez użytkownika jest ograniczony ze względu na ustawienia prywatności twojego profilu" nie wiem jak mam to naprawić...
  7. Przekierowanie dźwięku z komputera na pada xbox one

in XBoX on Consoles
    Przekierowanie dźwięku z komputera na pada xbox one: PL A więc mój problem wygląda tak. Mam pada od xbox-a one i podłączam go do komputera za pomocą BT, ten pad ma złącze mini-jack do którego chciałem podpiąć słuchawki lecz dźwięk nadal wydobywa...
  8. "Join Error: Session Not Found" Astroneer ["Błąd dołączenia: nie znaleziono sesji" Astroneer]

in XBoX Games and Apps
    "Join Error: Session Not Found" Astroneer ["Błąd dołączenia: nie znaleziono sesji" Astroneer]: Nie mogę dołączyć do sesji w astroneerze natomiast inni znajomymi mogą prosze o pomoc. [Mod Translation, may contain errors] I can not join the session in the astroneer but other friends can...
  9. Gry się nie pobierają.

in XBoX on Windows
    Gry się nie pobierają.: Przy próbie pobierania pojawia się kod błędu 0x80073CF3. Szukałem prawie wszędzie, ale żadna metoda nie pomogła. Ma ktoś jakiś pomysł? b82d36f2-7cdf-4aba-9684-9c0dbfdeac84
  10. Przebiesienie gry z jednego komputera na drugi

in XBoX Games and Apps
    Przebiesienie gry z jednego komputera na drugi: Cześć,dzis zakupilem noweho PCta i rozpoczalem przenoszenie plikow ze starego. Pozostsla mi tylko jedna dosyc masywna (45gb) gra z Microsoft store, mianowicie sea of thieves. Jest ona zakupiona...

Users found this page by searching for:

1. po formacie nie mam forza horizon 4