Płatność za subskrypcję która została anulowana/wyłączono rozliczanie...
Discus and support Płatność za subskrypcję która została anulowana/wyłączono rozliczanie... in XBoX Games and Apps to solve the problem; Witam! Mam problem z płatnością za subskrypcję Subskrypcja XBOX Game Pass Ultimate została anulowana przed okresem rozliczeniowym miesiąc wcześniej i... Discussion in 'XBoX Games and Apps' started by ArmekStyle, Nov 9, 2019.
Thema:
Płatność za subskrypcję która została anulowana/wyłączono rozliczanie...
Loading...
-
Płatność za subskrypcję która została anulowana/wyłączono rozliczanie... - Similar Threads - Płatność subskrypcję która
-
Zaległa płatność[Translation-Payment overdue]
in XBoX AccessibilityZaległa płatność[Translation-Payment overdue]: Dzień dobry! Mam powazny problem. Nie zauważyłem że subskrypcja Game pass chciała pobrać płatność za nowy miesiąc. O dziwo wyłączałem auto odnawianie. Teraz wyskakuje mi informacja abym uregulować... -
Zaległa opłata za subskrypcję Game Pass Ultimate i zwrot pieniędzy?
in XBoX on ConsolesZaległa opłata za subskrypcję Game Pass Ultimate i zwrot pieniędzy?: Witam, czy jeśli posiadam zadłużenie, które bym opłacił to czy mógłbym wtedy domagać się zwrotu kosztów? Nie mam zamiaru subskrybować Game Passa, nawet nie wiedziałem, że mam włączone opłaty... -
Jak anulować subskrypcję xbox game pass, i czy można to zrobić po czasie?
in XBoX AccessibilityJak anulować subskrypcję xbox game pass, i czy można to zrobić po czasie?: Spóźniłem się z anulowaniem z powodów technicznych i nie mogę teraz tego zrobić. Jest jakaś opcja żeby to rozwiązać bez płacenia? a14f9f46-d9eb-49ed-b58e-fab32a387c73 -
nie odtwarza mi gry na xbox one s która jes przeznaczona na xbox one i 360 [translation-I...
in XBoX Games and Appsnie odtwarza mi gry na xbox one s która jes przeznaczona na xbox one i 360 [translation-I...: dla czego pisze mi BackCompat. [Translation-For what he writes to me BackCompat.] 02c3a2b5-2b1e-4c19-9b9c-d1d6c1a38984 -
Płatność na xbox one [Edit - translation] - Payment on xbox one
in XBoX Games and AppsPłatność na xbox one [Edit - translation] - Payment on xbox one: Nie mogę zapłacić za dodatek do gry telefonem komórkowym ponieważ nie można wybrać operatora sieci plus. Jak temu zaradzić! Pilne [Edit - Translation] - I can not pay for the mobile game add-on...