Param iade edilmedi hala[Translation-My money is still not returned]
Discus and support Param iade edilmedi hala[Translation-My money is still not returned] in XBoX on Mobile to solve the problem; 03 Eylül 2020 tarihinde 5.99 luk ultimate paketini aldım ardından beğenmeyip iptal ettirdim ama param hala yatmadı ne zaman yatar dün saat 17.30... Discussion in 'XBoX on Mobile' started by MusaYILDIRIM, Sep 3, 2020.
Thema:
Param iade edilmedi hala[Translation-My money is still not returned]
Loading...
-
Param iade edilmedi hala[Translation-My money is still not returned] - Similar Threads - Param iade edilmedi
-
Donma olunca çıktım girince param gitti ?
in XBoX Games and AppsDonma olunca çıktım girince param gitti ?: Normal bir şekilde forza horizon 4 oynuyordum bir müzayedeye teklif vermiştim fiyat yükseltince kredimi geri çekmiştim fakat geri çekince oyun dondu hiçbirşey yapamıyordum bende pencereyi kapattım... -
game passi iade ettim ama param gelmiyor[I returned the game pass but I am not paid]
in XBoX Games and Appsgame passi iade ettim ama param gelmiyor[I returned the game pass but I am not paid]: Geçen ultimate game pass alcaktım yanlışlıkla normal game pass almışım iade ettim ama hala gelmedi bir kişi de bu sorunu yaşıyormuş forumlardan gördüm microsoftdan bir çalışan bu makalemize göz... -
PARAM YATIRILMIYOR[Translation-MY MONEY IS NOT DEPOSED]
in XBoX AccessibilityPARAM YATIRILMIYOR[Translation-MY MONEY IS NOT DEPOSED]: 3 Eylül tarihinde xbox game passimi iade ettim ve gmail hesabıma onay mesajı gelmesine rağmen param hala banka hesabına geri yatırılmadı. bunun nedenini ve paramı istiyorum ilgilenin lütfen... -
PARAM DURDUK YERE ÇEKİLDİ [MY MONEY HAS BEEN WITHDRAWN]
in XBoX Games and AppsPARAM DURDUK YERE ÇEKİLDİ [MY MONEY HAS BEEN WITHDRAWN]: Merhaba dün akşam r 6 kredisi almaya çaliştim ama kart hatası verdi bende denemeyi bıraktım ve gidip baktıgımda 25 tl olması gerekirken 18 tl vardı ve microsoft store yazıyodu 1 saat denedim satın...