PARAM DURDUK YERE ÇEKİLDİ [MY MONEY HAS BEEN WITHDRAWN]
Discus and support PARAM DURDUK YERE ÇEKİLDİ [MY MONEY HAS BEEN WITHDRAWN] in XBoX Games and Apps to solve the problem; Merhaba dün akşam r 6 kredisi almaya çaliştim ama kart hatası verdi bende denemeyi bıraktım ve gidip baktıgımda 25 tl olması gerekirken 18 tl vardı ve... Discussion in 'XBoX Games and Apps' started by egemen sübenmen, Mar 19, 2019.
Thema:
PARAM DURDUK YERE ÇEKİLDİ [MY MONEY HAS BEEN WITHDRAWN]
Loading...
-
PARAM DURDUK YERE ÇEKİLDİ [MY MONEY HAS BEEN WITHDRAWN] - Similar Threads - PARAM DURDUK YERE
-
Donma olunca çıktım girince param gitti ?
in XBoX Games and AppsDonma olunca çıktım girince param gitti ?: Normal bir şekilde forza horizon 4 oynuyordum bir müzayedeye teklif vermiştim fiyat yükseltince kredimi geri çekmiştim fakat geri çekince oyun dondu hiçbirşey yapamıyordum bende pencereyi kapattım... -
game passi iade ettim ama param gelmiyor[I returned the game pass but I am not paid]
in XBoX Games and Appsgame passi iade ettim ama param gelmiyor[I returned the game pass but I am not paid]: Geçen ultimate game pass alcaktım yanlışlıkla normal game pass almışım iade ettim ama hala gelmedi bir kişi de bu sorunu yaşıyormuş forumlardan gördüm microsoftdan bir çalışan bu makalemize göz... -
PARAM YATIRILMIYOR[Translation-MY MONEY IS NOT DEPOSED]
in XBoX AccessibilityPARAM YATIRILMIYOR[Translation-MY MONEY IS NOT DEPOSED]: 3 Eylül tarihinde xbox game passimi iade ettim ve gmail hesabıma onay mesajı gelmesine rağmen param hala banka hesabına geri yatırılmadı. bunun nedenini ve paramı istiyorum ilgilenin lütfen... -
Param iade edilmedi hala[Translation-My money is still not returned]
in XBoX on MobileParam iade edilmedi hala[Translation-My money is still not returned]: 03 Eylül 2020 tarihinde 5.99 luk ultimate paketini aldım ardından beğenmeyip iptal ettirdim ama param hala yatmadı ne zaman yatar dün saat 17.30 sularında almıştım. [Translation-I bought the... -
Durduk Yere Microsoft Hesabımdan 6 Tl Kesti [Translate] Out of nowhere Microsoft Cut $6...
in XBoX on WindowsDurduk Yere Microsoft Hesabımdan 6 Tl Kesti [Translate] Out of nowhere Microsoft Cut $6...: Xbox game pass ultimate almak için kartıma 13 tl yatırmıştım gelip kart bilgilerimi girdiğimde hesabımdan 6 tl kesildi. Nedenini bilmiyorum acaba nedenini öğrenebilir miyim? [Translate by Mod]... -
Kredi kartımdan durduk yere para kesimi [Translation - My credit card from where we stopped...
in XBoX Sales and PromoKredi kartımdan durduk yere para kesimi [Translation - My credit card from where we stopped...: Merhabalar, birkaç gün önce XBOX Game Pass kampanyadayken 30 günlüğünü 1 liraya satın aldım fakat herhangi bir harcama yapmama rağmen 4 Aralık 2018 tarihinde saat 09:10 ve 09:11'de iki ayrı...