Oyun oynarken ekran kararması.

Discus and support Oyun oynarken ekran kararması. in XBoX Games and Apps to solve the problem; Merhabalar, ben televizyon ile Xbox one s oynuyorum çoğu oyunda haraketsiz ve ya koyu renkli bir ortama girdiğimde aniden ekran karariyor ve zar zor... Discussion in 'XBoX Games and Apps' started by Ömer Sever, Sep 12, 2020.

1. Ömer Sever
    Ömer Sever Guest

Merhabalar, ben televizyon ile Xbox one s oynuyorum çoğu oyunda haraketsiz ve ya koyu renkli bir ortama girdiğimde aniden ekran karariyor ve zar zor olan biteni görebiliyorum. Daha önce birisi bu sorun için soru sormuştu ama sizin yanıtınızdaki url geçerli
    değildi bende soru sormaya karar verdim ilgilenirseniz sevinirim.

[Translation-Hi, I play Xbox one with television in most games, either in a dark or dark environment, suddenly the screen goes dark and I can barely see what's going on. Someone had asked questions about this question before, but the url in your
    answer did not apply so I decided to ask questions, i would appreciate it if you were interested.]

:)

Ömer Sever, Sep 12, 2020
  2. dempup Win User

Hi Ömer.

Thank you for reaching out to the forum. A hard reset of your console, has been known to work in the past.

1. Press and hold the power button on the console until it completely switched off.
    2. Unplug the power cable from the back of the console.
    3. Now you have to ensue any remaining power in the Xbox One battery is drained, so wait for two minutes and then press the power button four times.
    4. Plug the power cable back into the console.
    5. Wait for the light on the power brick to change from white to orange.
    6. Turn on the console using the power button.
  3. TuncayŞekerci Win User

Microsoft Flight Simulator 2020 aşırı kasma sorunu[Microsoft Flight Simulator 2020 excessive strain issue]

oyunu en düşük ayarlara alsam bile bende aynı donma ve kasmayı yaşıyorum

optimizasyon özürlü bir oyun çünkü

satın almayın microsoft game pass da deneyin ondan sonra karar verin alın

intel i5 6500 işlemci

8 gb ram 2133 mhz ram

gtx1060 ekran kartı

asus pro gaming b150 anakart
  4. Mustafa AlparslanGü Win User

Microsoft Flight Simulator 2020 aşırı kasma sorunu[Microsoft Flight Simulator 2020 excessive strain issue]

Selamlar,

Microsoft Flight Simulator'da FPS değerinizi artırmanın birçok farklı yolu var. Öncelikle işletim sisteminizi optimize etmeniz gerekiyor. Ben bu sayede iyi bir artış sağladım.

Başlat > Oyun Modu yolundan ilerleyeren oyun modunun kapalı olduğundan emin olun.

Sonra oyun çubuğunu da kapatın, bu sayede oyun çalışırken arkaplanda sürekli disk işlemi yapılmayacak. Bu da performansınızı artıracak. Ayrıca eğer Windows'unuz güncel ise "Donanım hızlandırmalı GPU zamanlaması" özelliğini aktif edin. Bunu yapmak için "Başlat>Ayarlar>Sistem>Görüntü>Grafik
    Ayarları" yolunu takip edin. Ayrıca oyunun dosya dizinine girerek sağ tıklayın, özellikler kısmında "Uyumluluk" sekmesini bulun.

"Tam ekran iyileştirmelerini devre dışı bırak" seçeneğini işaretleyin, ardından DPI ayarlarının alttaki görseldeki gibi olmasını sağlayın. Performansınız artacaktır.

Umarım işinize yarar.

Sevgiler,

Alparslan Gürlek.
  5. halileryılmaz Win User

Forza Horizon 4 on XBOX Series X not loading passed the copyright screen.

Hata düzelmedi, üzgünüm. Fakat internet bağlantısını kapattım oyun açıldı. Internet olmadığı için ilave paketler ve oyun seviyelerde yok.x box yeniden başlatınca hep sıfırdan başlıyor. Bu şekilde kullanılamaz, sorun güncelleme ile ilgili olmalı. Hoş geldin paketi aldım sonra magza güncellendi ve oyun gitti.
  6. TuncayŞekerci Win User

Optimizasyon özürlü bir oyun oldugu için olmasın çok yüksek sistemler istiyor

Onların bize önerdigi en düşük sistem gereksinimleri en aşşagı yazdım ona ragmen kaldırmıyor zorlanıyor ben microsoft game pass ile abone olarak aldım ilk ay 5 tl begenmedigin
    zaman iptal edebiliyorsun iyikide satın almamışım oyunu diyorum sende geri iade yapabiliyorsan hiç düşünme yap

Minimum

• İşletim sistemi: Windows 10 (Windows 7 destekli değil)
    • İşlemci: AMD Ryzen 3100 veya Intel i5-4460 eşdeğeri
    • Ekran kartı: AMD Radeon RX 570 veya NVIDIA GTX 770 eşdeğeri
    • RAM: 8GB
    • Depolama: 150GB
Thema:

Loading...
  1. Oyun oynarken ekran kararması. - Similar Threads - Oyun oynarken ekran

2. xbox oyun studiolarının ve bethesda ile Activision Blizzard oyunlarının eski ve yeni...

in XboX Insiders
    xbox oyun studiolarının ve bethesda ile Activision Blizzard oyunlarının eski ve yeni...: bir isteğim olucak eski xbox,bethesda,activison,blizzard ve diğer xbox studiolarının yapdığı oyunlara türkçe desteği getirirmisiniz oynamak istiyorum ancak ingilizcem yetersiz olduğun'dan oynarken...
  3. Bilgisayarda Xbox oyun dosyalarının kilitli olması

in XBoX Accessibility
    Bilgisayarda Xbox oyun dosyalarının kilitli olması: Hocam iyi günler. Pc de yeterli alanım kalmadığı için xbox dan indirdiğim oyunları harici harddiskime taşımak istiyorum fakat dosyalar kilitli olduğu için yapamıyorum. Yardımcı olur musunuz...
  4. Microsoft Store Üzerinden Satın aldığım oyun hesabımda gözükmüyor. [The game I purchased...

in XBoX Games and Apps
    Microsoft Store Üzerinden Satın aldığım oyun hesabımda gözükmüyor. [The game I purchased...: Yaklaşık 2 yıl önce Microsoft Store üzerinden satın aldığım Minecraft oyunu şu an kütüphanemde görünmemektedir. Konu ile ilgili destek alabilir miyim? Teşekkürler [Aşağıdaki metin makine...
  5. Oyun Yükleyemiyorum.

in XBoX on Windows
    Oyun Yükleyemiyorum.: 1999 doğumluyum fakat battlefield 1 oyununu yükleyemiyorum neden acaba oyun sadece mobil cihazımda gözüküyor bilgisiyarımda gözükmüyor bile yardımcı olur musunuz I was born in 1999, but I can't...
  6. Xbox GamePass membership and game download problem - Xbox üyeliği ve oyun indirme sorunu

in XBoX on Windows
    Xbox GamePass membership and game download problem - Xbox üyeliği ve oyun indirme sorunu: ENGLISH Hello, when I want to download a game with the Xbox Gamepass application through my gamepass membership, which I have reactivated, it does not recognize me as a member. "Play with game...
  7. Can not play minecraft multiplayer - Çoklu oyun Minecraft giremiyorum

in XBoX on Windows
    Can not play minecraft multiplayer - Çoklu oyun Minecraft giremiyorum: How to change microsoft account parameters for that? Thank you 9b89e1c4-b1ea-4da6-b619-8d5daa03ac56
  8. Mağazadan dijital oyun içeriği aldım ancak KOD GELMEDİ![Translation-I bought digital game...

in XBoX Games and Apps
    Mağazadan dijital oyun içeriği aldım ancak KOD GELMEDİ![Translation-I bought digital game...: Başlıktaki gibi, "1000 Apex Legends Coins" dijital kodunu aldım ödeme tamamlandı ve sipariş geçmişinde de gözüküyor ama "Sipariş Detayları" dediğimde kodu bir türlü göremiyorum. "Tamamlandı"...
  9. Yanan oyun kumandası servis kodu : [mod removed][Translation-Burning game controller...

in XBoX on Consoles
    Yanan oyun kumandası servis kodu : [mod removed][Translation-Burning game controller...: 1 ay kadar önce xbox one s oyun kumandam oyun oynarken sebebi bilinmeyen bir şekilde alev aldı. Süreç dahilinde çözüm amaçlı size ulaştığımda labaratuvarlarınızda konuyu incelemek maksatlı FEDEX...
  10. Xbox One'da Oyun oynarken oturum kapanıyor! [Mod Translation - Sign-out while playing games...

in XBoX on Consoles
    Xbox One'da Oyun oynarken oturum kapanıyor! [Mod Translation - Sign-out while playing games...: İyi günler Xbox One oyun konsolumda,oyun oynarken oturum kendi kendine kapanıyor.Oyun tekrar ana menüye geliyor. Sorunun neden kaynaklandığını bulamadım [Mod Translation - Good day on my Xbox One...

Users found this page by searching for:

1. Xbox series anlık ekran kararması