nie działająca aplikacja xbox komputer pc

Discus and support nie działająca aplikacja xbox komputer pc in XBoX on Windows to solve the problem; witam serdecznie ma windows 10 i nie dział mi aplikacja nie wiem czemu jak che sie zalogowac to wywala błond i komunikat nie możemy cie teraz zalogować... Discussion in 'XBoX on Windows' started by gelo45, Aug 28, 2018.

1. gelo45
    gelo45 Guest

witam serdecznie ma windows 10 i nie dział mi aplikacja nie wiem czemu jak che sie zalogowac to wywala błond i komunikat nie możemy cie teraz zalogować nie wie co jest grane wszytko ma aktualne i sterowniki i ustawienie systemowe ma dobre

:)

gelo45, Aug 28, 2018
  2. Forza Horizon 3 PC

Witam!

Ostatnio zakupiłem sobie grę Forza Horizon 3 edycja Deluxe i mam z nią wielki problem... mianowicie po uruchomieniu gry wyskakuje okno z aplikacja a w nim widnieje obrazek Forza Horizon 3 po czym okno się zamyka i tyle z grania. Próbowałem wielu sposobów
    (pare razy reinstalowałem grę, formatowałem cały komputer) i nic niestety nie pomogło. Bardzo proszę o jakąkolwiek pomoc w tej sprawie. Troszkę mi szkoda tych pieniędzy wydanych w błoto. Dodam jeszcze, ze parę miesięcy temu miałem demo tej gry na komputerze
    i działało normalnie a teraz nie działa również jak pełna wersja gry.

Mój sprzęt:

-Intel i5 4670

-Msi z97 gaming 3

-16 gb ramu

-Msi gtx 970

-Dysk SSD Samsung 650 120GB i WDBLUE 500GB

Pozdrawiam !!

Kacper Stańco, Aug 28, 2018
  3. KonradOczak
    KonradOczak Guest
    Niedziałający adapter Xbox one do PC

Witam! Mam problem z adapterem bezprzewodowym od xboxa one na PC ,który nie działa w żadnym gnieździe USB w ogóle nie łapie kontaktu z komputerem ani nic.. Najgorsze jest to, że działał bez zarzutów i nagle nie łapał kontaktu z komputerem. Proszę o szybk

odpowiedź! nie działająca aplikacja xbox komputer pc :D

KonradOczak, Aug 28, 2018
  4. Frizio I iB
    Frizio I iB Guest

Hey there nie działająca aplikacja xbox komputer pc :) which app are you talking about???

Frizio I iB, Nov 20, 2018
  5. Frizio I iB Win User

Hey there :) which app are you talking about???
  6. Kamcio . Win User

Podczas grania w Battlefield 2042 mam blue screen'a z napisem: "Unexpected Kernel Mode Trap"

Dodam, że wpisywanie komend w cmd nie pomaga... Dalej zamraża mi komputer
  7. AdamK1 Win User

Problem z Xbox Live na komputerze z Windows 10 - NAT ścisłe

Mam najprostszą konfigurację sieciową światłowód - router - komputer i stałe IP. Tu nic nie powinno robić problemów. A jest jak napisałem wyżej. Wczoraj np. restart komputera i po restarcie standardowo - nie można zakwalifikować Teredo. Klikam "Napraw" i
    po chwili o dziwo NAT Otwarty i Połączono z serwerem. Dziś rano włączam komputer i to samo tylko, że za każdym razem po naciśnięciu "Napraw" NAT Ścisłe. O to mi chodzi - dlaczego tak jest ? Nic nie zmieniam, antywirusa nie mam poza wbudowanym Windows Defenderem.

PS. Zaktualizowałem firmware routera do najnowszej wersji, ale to nic nie pomogło.
  8. petropuszynski Win User

Błąd w aplikacji Microsoft Mahjong [Translation-Error in the Microsoft Mahjong application]

Wystąpił u mnie dzisiaj błąd w aplikacji Microsoft Mahjong.

Od dawna gram w Codzienne wyzwania, na każdy dzień są 3. Błąd polega na tym, ze dzisiaj w kalendarzu z wyzwaniami pokazuje mi 0/5 na każdy dzień (normalnie jest 0/3), a jak kliknę w dany dzień to nie pokazuje mi w ogóle wyzwań.

Komputer nie ma wirusów, próbowałam odinstalować i zainstalować aplikację, ale dalej jest to samo. Czy to jest jakiś błąd, który zalezy od "centrali" i czasem zniknie, czy powinnam sama zrobić jakieś działania? Do dzisiaj aplikacja działała bez zarzutu.

Dodam, że mam system Windows 8.

Proszę o pomoc.
  9. chmielekxd Win User

gra się Crushuje

korzystam z windowsa 10

korzystam z wewnętrznego systemu operacyjnego

grę dzisiaj pobrałem i próbowałem ją odpalić po raz pierwszy

pobrałem ją z usługi XBOX na komputer

nie próbowałem nic naprawiać, napisałem od razu na forum
Thema:

Loading...
  1. nie działająca aplikacja xbox komputer pc - Similar Threads - nie działająca aplikacja

2. Nie działa gra z Xbox 360 na xsx

in XBoX Games and Apps
    Nie działa gra z Xbox 360 na xsx: Witam kupiłem grę castle Ania lord od shadows na xsx cyfrowa i nie działa 980e6459-6a5e-4d92-910b-898e7a3c4fc0
  3. Gry się nie uruchamiają

in XBoX Games and Apps
    Gry się nie uruchamiają: Gra próbuje się uruchomić po czym okno przedstawione na ss się wyłącza. Ponowne próby instalacji czy włączenia komputera nic nie wniosły. Jak rozwiązać ten problem??? [img]...
  4. Nie mogę uruchomić gry, komunikat "Wystąpił problem podczas uruchamiania gry.Kod błędu:...

in XBoX Games and Apps
    Nie mogę uruchomić gry, komunikat "Wystąpił problem podczas uruchamiania gry.Kod błędu:...: Witam, zakupiłem xbox game pass ultimate i zainstalowałem na mój komputer gre Farming Simulator 22.Przy próbie uruchomienia wyskakuje okienko gry z napisem uruchamianie gry a następnie wyskakuje...
  5. Forza horizon online nie działa proszę o pomoc w załączniku zrzuty ekranu

in XBoX Games and Apps
    Forza horizon online nie działa proszę o pomoc w załączniku zrzuty ekranu: Poniżej zrzuty ekranu [img] [img] 904c464e-3bef-43f8-8ec6-df6e815b8b93
  6. nie mogę włączyć domu aukcyjnego Forza Horizon 5

in XBoX Games and Apps
    nie mogę włączyć domu aukcyjnego Forza Horizon 5: wyskakuje takie coś "Dostęp do zawartości stworzonej przez użytkownika jest ograniczony ze względu na ustawienia prywatności twojego profilu" nie wiem jak mam to naprawić...
  7. "Join Error: Session Not Found" Astroneer ["Błąd dołączenia: nie znaleziono sesji" Astroneer]

in XBoX Games and Apps
    "Join Error: Session Not Found" Astroneer ["Błąd dołączenia: nie znaleziono sesji" Astroneer]: Nie mogę dołączyć do sesji w astroneerze natomiast inni znajomymi mogą prosze o pomoc. [Mod Translation, may contain errors] I can not join the session in the astroneer but other friends can...
  8. Gry się nie pobierają.

in XBoX on Windows
    Gry się nie pobierają.: Przy próbie pobierania pojawia się kod błędu 0x80073CF3. Szukałem prawie wszędzie, ale żadna metoda nie pomogła. Ma ktoś jakiś pomysł? b82d36f2-7cdf-4aba-9684-9c0dbfdeac84
  9. Forza online nie działa/ Forza online not working

in XBoX on Windows
    Forza online nie działa/ Forza online not working: Witam, mam problem z forza online. Wykonałem juz odblokowanie portów w routerze, firewall jest wyłączony, windows 10 jest aktualny. ENG Hello, i've a problem with Forza online. Port forwarding...
  10. Forza Horizon 4 - nie włącza się[Translation-Forza Horizon 4 -does not turn on]

in XBoX Games and Apps
    Forza Horizon 4 - nie włącza się[Translation-Forza Horizon 4 -does not turn on]: Witam, 2 dni temu zakupiłem forze na storze ms, lecz ów gra nie reaguje. Po naciśnięciu ikony Forzy pokazuje się logo i po około 40 sec znika. Próbowałem różnych metod których znalazłem w...