Money refund? Czy istnieje możliwość zwrotu pieniędzy za kontroler zakupiony w DesignLabs...

Discus and support Money refund? Czy istnieje możliwość zwrotu pieniędzy za kontroler zakupiony w DesignLabs... in XBoX Sales and Promo to solve the problem; W czerwcu kupiłam pada w DesignLabs, w październiku przestał działać prawidłowo. Odesłałam kontroler do serwisu z prośba o wymianę lub naprawę.... Discussion in 'XBoX Sales and Promo' started by ketrabffFlo, Nov 6, 2020.

1. ketrabffFlo
    ketrabffFlo Guest

Money refund? Czy istnieje możliwość zwrotu pieniędzy za kontroler zakupiony w DesignLabs...

W czerwcu kupiłam pada w DesignLabs, w październiku przestał działać prawidłowo. Odesłałam kontroler do serwisu z prośba o wymianę lub naprawę. Microsoft "anulował zamówienie". i bez żadnej informacji zwrócił mi środki za zakup ale na konto Microsoft z
    ważnością do 4 listopada 2021. Nie moge zamówić nowego pada ponieważ zawieszono działalnośc Design Labs. Jak doprowadzić do zwrotu gotówki?

Z góry dziękuję za pomoc.

Anna

Hi, I have purchased Wireless Controller at DesignLabs in June 2020. In October it performed several malfunctions. I've sent it to repair. Microsoft cancelled my order and without any information there is whole amount on my Microsoft Account with validity
    till 4 November 2021. I want my money back! Can you help me? Is there some procedure for such a refund?

Anna

:)

ketrabffFlo, Nov 6, 2020
  2. XBF-JoannaDark Win User

Zwrot pieniędzy za błąd usługi xbox game pass[ Did not authorize charge of Xbox Game Pass and not able to request refund]

[Associate używa aplikacji tłumacza. Należy pamiętać, że może wystąpić słaba gramatyka i nieprawidłowa składnia]

Cześć Kamil Kociolek,

Dziękujemy za kontakt z forami Xbox! Przykro mi słyszeć, że masz problemy z żądaniem zwrotu pieniędzy za subskrypcję Xbox Game Pass i że została przypadkowo obciążona, nawet po wyłączeniu powtarzających się rozliczeń na koncie. Kiedy kupiłeś oryginalną subskrypcję Game Pass? Kiedy ta bieżąca subskrypcja zakończyła się 3 października 2021 r., A opłata? Kiedy próbowałeś poprosić o zwrot pieniędzy, czy zostałeś poinformowany, że minęło już zasady zwrotów? Zamierzam podać ci dwa linki, które możesz spróbować uzyskać zwrot pieniędzy.

1) Jak złożyć wniosek o zwrot pieniędzy za produkt cyfrowy Xbox

Ten link wyjaśnia proces żądania zwrotu pieniędzy za zakupy cyfrowe i zawiera instrukcje krok po kroku, jak poprosić o zwrot pieniędzy. Ponadto zapewnia również zasoby, takie jak nasza polityka zwrotów z zakupów cyfrowych do wglądu w przyszłości.

2) Skontaktuj się z nami

Drugim linkiem jest skontaktowanie się z naszym wsparciem i poproś ich o pomoc w zapoznaniu się z opłatami i sprawdzenie, czy mogą zapewnić zwrot pieniędzy, jeśli dotyczy. Możesz poprosić o czat lub telefon w zależności od regionu.

Mam nadzieję, że te sugestie pomogą! Jeśli to odpowie na Twoje pytanie, oznacz wątek jako "Odpowiedziano". Czy mógłbyś dać mi znać, gdyby udało ci się pomóc? Jeśli nie, zobaczę, jakie inne rozwiązania mamy, aby pomóc Ci rozwiązać ten problem. Dziękuję i miłego dnia.
  3. XBF-JoannaDark Win User

Zwrot/Refund

Cześć, Aleksandra D33,

Mam nadzieję, że dobrze sobie dziś radzisz. Witamy w społeczności Xbox. Dziękujemy za skontaktowanie się z forami Xbox. Widzę, że wspomniałeś, że twoja siostra dokonała przypadkowego zakupu na twoim koncie. Z przyjemnością pomogę w podjęciu kroków w celu uzyskania zwrotu pieniędzy. Proszę sprawdzić dwa linki, które podam poniżej.

Rozwiązanie 1: Poproś o zwrot pieniędzy:

Żądanie zwrotu kosztów za zakup gier | Xbox Support Kliknij ten links, a to pozwoli Ci poprosić o zwrot pieniędzy. Jeśli nie znajdziesz Minecraft na liście zakupów, przejdź do następnego rozwiązania.

Rozwiązanie 2: Poproś o zwrot pieniędzy za pośrednictwem konta Microsoft

Returning items you bought from Microsoft Store for exchange or refund Please click on this link, and it will take you to your Microsoft account, where you can request a refund for the item you purchased. in this support, the article clicks on Return or exchange items and follows the steps.

Mam nadzieję, że te sugestie pomogą! Jeśli to odpowie na Twoje pytanie, oznacz wątek jako "Odpowiedziano".

[Associate używa aplikacji tłumacza. Należy pamiętać, że może wystąpić słaba gramatyka i nieprawidłowa składnia]
  4. XBF - Drew Win User

Nie dostałem Produktu na Microsoft Store

Witaj ArturChromiński,

Wspomniałeś, że kupiłeś rozpoczętą kolekcję dla Minecrafta w systemie Windows 10 i zakup został zrealizowany, ale nie możesz znaleźć gry. Oto zasób Xbox dotyczący składania wniosku o zwrot pieniędzy za produkt cyfrowy Xbox. Wybierz „Poproś o zwrot pieniędzy” i postępuj zgodnie z instrukcjami, aby się zalogować.

Daj mi znać, czy to pomoże rozwiązać Twój problem, wybierając „Tak” u dołu strony.

XBF – Drew

[Associate używa aplikacji tłumaczącej, pamiętaj, że mogą wystąpić błędy gramatyczne lub nieprawidłowa składnia]
  5. Ennileah ☆ Win User

Xbox one Zwrot pieniędzy lub wymiana. -[Translation - Xbox one money back or replacement.]

6. niemy_960 Win User

Xbox one Zwrot pieniędzy lub wymiana. -[Translation - Xbox one money back or replacement.]

dzień dobry Aby zażądać zwrotu pieniędzy za produkt cyfrowy, odwiedź ten link

Poproś o zwrot towarów cyfrowych

Przykro mi, że nie podobała ci się gra, mam jednak nadzieję, że spodoba Ci się Red Dead!

Translation

Hello

To request a refund on a digital product visit this link

Request Refund for Digital goods

Sorry you didnt enjoy the game, I hope you enjoy Red Dead though!
    Hi, in my country that page doesn't open :(
Thema:

Loading...
  1. Money refund? Czy istnieje możliwość zwrotu pieniędzy za kontroler zakupiony w DesignLabs... - Similar Threads - Money refund Czy

2. Why isn't my money refunding to my account?

in XBoX Games and Apps
    Why isn't my money refunding to my account?: A few weeks ago, I refunded my game; REMATCH and I haven't gotten my money back to my card yet. If you could please refund my money that would be nice. Thank you! (Edit: its not a Xbox gift card,...
  3. hey so this is just me wondering how long it usually takes for refunded money into my bank,...

in XBoX Games and Apps
    hey so this is just me wondering how long it usually takes for refunded money into my bank,...: how long does it usually take for it to get back to me, preferred if it gets to me today e9821967-0a3b-4efb-96ca-03465b4c3ced
  4. Refund didn’t give my money back

in XBoX on Windows
    Refund didn’t give my money back: Yo I bought a game this morning and it was approved for a refund and it’s out of my games library and everything but the has not returned to my account. What do I do? I used Apple Pay if that...
  5. why am I being charged for something I did not please refund my money back to my bank...

in XBoX Games and Apps
    why am I being charged for something I did not please refund my money back to my bank...: I was charged $152. for something I did not buy! I would like a full refund please I don't want to buy anything at this time I never order this whatever it is? 57b9474f-19fb-4489-bf37-c1c528bbc4ff
  6. I made the refund but i didn't get the money

in XBoX Games and Apps
    I made the refund but i didn't get the money: Show i was not satisfied with my game so I mayday Found but I didn't get the money I am so angry 218939b3-c668-4d0d-90dd-ca6382cac049
  7. Hello why is my money still not in my bank acc when it says it got refunded

in XBoX Games and Apps
    Hello why is my money still not in my bank acc when it says it got refunded: Hello why is my money still not refunded yet i bought minecraft on may 8 and refunded it on the same day and i bought it again on may 9 and refunded it again , i know it takes 2-5days work days...
  8. I refunded a game on Microsoft store And haven't Received My Money

in XBoX on Windows
    I refunded a game on Microsoft store And haven't Received My Money: I Refunded Minecraft Java And Bedrock Edition ( the £24.99 Version) and when I check the Microsoft refund status it say its been refunded but the money hasn't gone to my debit card as the money...
  9. Please Help me get access to my account and link it with Xbox or refund the money.

in XBoX Accessibility
    Please Help me get access to my account and link it with Xbox or refund the money.: I am reaching out for urgent assistance regarding a serious issue I’ve encountered. While I still have access to my Microsoft account, I have unexpectedly lost access to my Xbox One profile, which...
  10. Did not receive my money from refund

in XBoX Games and Apps
    Did not receive my money from refund: I requested a refund and it approved of my refund and says I have refunded the game but I have not gotten my money in my credit card but it says that already received my money. The game I...