Komunikat: "Błąd logowania w usłudze Xbox Live nie powiodło się"
Discus and support Komunikat: "Błąd logowania w usłudze Xbox Live nie powiodło się" in XBoX Games and Apps to solve the problem; Komunikat: "Błąd logowania w usłudze Xbox Live nie powiodło się" [img] Próba zalogowania do usługi Xbox na laptopie Windows 10 kończy się... Discussion in 'XBoX Games and Apps' started by MarconiNeo, Mar 17, 2018.
Thema:
Komunikat: "Błąd logowania w usłudze Xbox Live nie powiodło się"
Loading...
-
Komunikat: "Błąd logowania w usłudze Xbox Live nie powiodło się" - Similar Threads - Komunikat Błąd logowania
-
Nie mogę uruchomić gry, komunikat "Wystąpił problem podczas uruchamiania gry.Kod błędu:...
in XBoX Games and AppsNie mogę uruchomić gry, komunikat "Wystąpił problem podczas uruchamiania gry.Kod błędu:...: Witam, zakupiłem xbox game pass ultimate i zainstalowałem na mój komputer gre Farming Simulator 22.Przy próbie uruchomienia wyskakuje okienko gry z napisem uruchamianie gry a następnie wyskakuje... -
Błąd systemu plików -2143322098
in XBoX on WindowsBłąd systemu plików -2143322098: Witam. Mój problem prezentuje się następująco - próbuję uruchomić Forza Horizon 5 i dzisiaj zaczęło mi wyświetlać następujący błąd: [img] Dodam, że to moja jedyna gra zainstalowana z GamePass,... -
"Join Error: Session Not Found" Astroneer ["Błąd dołączenia: nie znaleziono sesji" Astroneer]
in XBoX Games and Apps"Join Error: Session Not Found" Astroneer ["Błąd dołączenia: nie znaleziono sesji" Astroneer]: Nie mogę dołączyć do sesji w astroneerze natomiast inni znajomymi mogą prosze o pomoc. [Mod Translation, may contain errors] I can not join the session in the astroneer but other friends can... -
Forza Horizon 4 nie chce sie włączyć wyskakuje błąd[Forza Horizon 4 won't turn on, an error...
in XBoX Games and AppsForza Horizon 4 nie chce sie włączyć wyskakuje błąd[Forza Horizon 4 won't turn on, an error...: Podczas uruchomiania gry wyskakuje błąd "Aplikacja Forza Horizon 4 nie jest obecnie dostępna na Twoim koncie. Dołączamy kod błędu, gdyby był Ci potrzebny: 0x803F8001." [Translation - An error... -
Błąd uruchomienia gry : Śródziemie™: Cień wojny™[Translation-Error running the game :...
in XBoX on WindowsBłąd uruchomienia gry : Śródziemie™: Cień wojny™[Translation-Error running the game :...: Mam problem z uruchomieniem gry: Śródziemie cień wojny, mianowicie podczas ładowania gry jest napisane: Sprawdzanie aktualizacji: i właśnie w tym momencie wywala grę [Translation-I have a problem... -
Otrzymuje komunikat przy przepisywaniu kodu na Xbox Game Pass Unlimited, iż został on już...
in XBoX Sales and PromoOtrzymuje komunikat przy przepisywaniu kodu na Xbox Game Pass Unlimited, iż został on już...: [Mod Translation:Title-I get a message when I rewrite the code on the Xbox Game Pass Unlimited that it has already been activated. How to check when and who used it ??] Witam! Kupiłem klucz... -
Battlefront błąd połączenia[Translation-Battlefront Connection Error]
in XBoX Games and AppsBattlefront błąd połączenia[Translation-Battlefront Connection Error]: Witam, mam pewien problem z grą Star Wars Battlefront. Otóż nie mogę wejść w tryb online bo muszę się połączyć, a gdy próbuję się połączyć pojawia się komunikat "Nie masz dostępu do funkcji... -
Błąd przy realizacji kodu.[Translation-Error executing code.]
in XBoX AccessibilityBłąd przy realizacji kodu.[Translation-Error executing code.]: Tak jak w tytule, gdy wpisuję kod aby zrealizować bon na 30 dni Xbox Live Gold wyskakuje błąd ukazany na zdjęciu. Na konsoli wyskakuje to samo. [Translation-As in the title, when I enter the code... -
Forza Horizon 4 i "krytyczny błąd" [Edit - Translation] - Forza Horizon 4 and "critical...
in XBoX Games and AppsForza Horizon 4 i "krytyczny błąd" [Edit - Translation] - Forza Horizon 4 and "critical...: Witam, Problem jest następujący - ostatnio przez okres 24 godzin musiałem pobierać grę Forza Horizon 4 ze względu na moje połączenie internetowe i niestety okazało się to porażką. Po...
Users found this page by searching for:
xbox live gold autologowanie nie powiodło się