Komunikat: "Błąd logowania w usłudze Xbox Live nie powiodło się"

Discus and support Komunikat: "Błąd logowania w usłudze Xbox Live nie powiodło się" in XBoX Games and Apps to solve the problem; Komunikat: "Błąd logowania w usłudze Xbox Live nie powiodło się" [img] Próba zalogowania do usługi Xbox na laptopie Windows 10 kończy się... Discussion in 'XBoX Games and Apps' started by MarconiNeo, Mar 17, 2018.

1. MarconiNeo
    MarconiNeo Guest

Komunikat: "Błąd logowania w usłudze Xbox Live nie powiodło się" [​IMG]

Próba zalogowania do usługi Xbox na laptopie Windows 10 kończy się komunikatem:

"Logowanie w usłudze Xbox Live nie powiodło się. Zapoznaj się z często zadawanymi pytaniami dotyczącymi gry Microsoft Solitare Collection na stronie http:/aka.ms/mssolitarefaq i sprawdź kod błędu:1170000."

System Windows 10.

[Translation] Message: "Xbox Live Sign-in error failed " Attempt to sign in to Xbox on a Windows 10 laptop ends with a message:

"Sign-in to Xbox Live has failed. See the Microsoft Solitare Collection FAQ on http:/aka. MS/Mssolitarefaq and check the error code: 1170000. "

Windows 10. [Translation]

:)

MarconiNeo, Mar 17, 2018
  2. michael jackson the experiance

Witam, nie znam język, ale postaram się odpowiedzieć najlepiej jak potrafię. Error code 800700E8: Jeśli pojawi się ten komunikat i kod błędu, oznacza to, że Xbox LIVE wystąpił błąd. Ten błąd jest tylko tymczasowe i nie mogą odnosić się do płatności lub informacji
    o koncie.

Rozwiązania zapewniają przez Microsoft są:

1. Poczekaj chwilę, a następnie spróbuj pobrać zawartość ponownie.
    2. Przejdź do serwisu
      Xbox LIVE strony statusu
      aby sprawdzić, czy istnieją jakieś przerwy.

Quail Checkers, Mar 17, 2018
  3. NEXTJZS
    NEXTJZS Guest
    Problem z kontem/grą (Mod Translation) Problem with Account/game

Witam, kilka dni temu zakupiłem grę Forza Horizon 4 i na początku myślałem, że to błąd jednak bo tych kilku dniach problem nie ustaje a wręcz zaczyna mnie coraz bardziej irytować, a mianowicie nie mogę uczestniczyć w aukcjach oraz
    pobierać malowań pojazdów, ponieważ wyskakuje błąd "Ta funkcja jest zablokowana z powodu ustawień kontroli rodzicielskiej w usłudze Xbox Live". Nie wiem w jaki sposób się tego pozbyć, ponieważ ogranicza to rozgrywkę. Dodam jeszcze, że jest
    to moja pierwsza styczność z Microsoft Store oraz pierwszy zakup na tej platformie. Proszę o kontakt oraz udzielnie pomocy. Pozdrawiam!

(Mod Translation)

hi, a few days ago I bought the game Forza Horizon 4 and at first I thought it was a mistake, however, because these few days the problem is not terminated and even begins to increasingly anger, namely, I can not participate in the auctions orazpobierać
    liveries vehicles, because Error pops up "this feature is blocked due to parental control settings on Xbox Live ". I don't know how to get rid of this, because it limits the gameplay. I would add that jestto my first contact with the Microsoft Store and the
    first purchase on this platform. Please contact us and provide assistance. Best regards!

NEXTJZS, Mar 17, 2018
  4. Komunikat: "Błąd logowania w usłudze Xbox Live nie powiodło się"

Hi there,

Thank you for reaching out to us with this issue. We're a bit confused as to which game you're having issues with. Is it IDARB or Solitare? We're here to help, but we'd like some clarification on the issue. Thank you.

Mister Taurus, Mar 20, 2018
  5. Mister Taurus Win User

Hi there,

Thank you for reaching out to us with this issue. We're a bit confused as to which game you're having issues with. Is it IDARB or Solitare? We're here to help, but we'd like some clarification on the issue. Thank you.
  6. Quail Checkers Win User

michael jackson the experiance

Witam, nie znam język, ale postaram się odpowiedzieć najlepiej jak potrafię. Error code 800700E8: Jeśli pojawi się ten komunikat i kod błędu, oznacza to, że Xbox LIVE wystąpił błąd. Ten błąd jest tylko tymczasowe i nie mogą odnosić się do płatności lub informacji
    o koncie.

Rozwiązania zapewniają przez Microsoft są:

1. Poczekaj chwilę, a następnie spróbuj pobrać zawartość ponownie.
    2. Przejdź do serwisu
      Xbox LIVE strony statusu
      aby sprawdzić, czy istnieją jakieś przerwy.
  7. Katarzyna Krakowska Win User

We can't log uou on your x-box acount. try again.

Tak. Pojawia się błąd. Nie możemy zalogować.
  8. Mateusz Lis Win User

Nie mogę uruchomić gry, komunikat "Wystąpił problem podczas uruchamiania gry.Kod błędu: (0x80070005)"

nie działa, nic się nie zmieniło i nadal wyskakuje ten sam błąd
  9. FidgetyMovie656 Win User

Ps4 minecraft

Mam ten sam problem. Mogę się zalogować witryny Microsofta A z Xboxa nie bo go nie posiadam. Chciałbym zagrać z kolegami Ale nie mogę nie wiem czy to błąd czy coś innego Ale kiedy próbuję się zalogować na konto Microsoft w minecrafcie na playstation4 to
    wyskakuje mi komunikat że "Próbowaliśmy zalogować cię na konto Microsoft ale coś poszło nie tak" proszę o pomoc

[Mod Translation - I have the same problem.
    I can log in to Microsoft A website from Xbox not because I don't have it.
    I would like to play with my friends But I can't know if it's an error or something else But when I try to log in to Microsoft account in minecraft on playstation4 I
    get the message that "We tried to log you in to Microsoft account but something went wrong" please help]
Thema:

Loading...
  1. Komunikat: "Błąd logowania w usłudze Xbox Live nie powiodło się" - Similar Threads - Komunikat Błąd logowania

2. Nie mogę uruchomić gry, komunikat "Wystąpił problem podczas uruchamiania gry.Kod błędu:...

in XBoX Games and Apps
    Nie mogę uruchomić gry, komunikat "Wystąpił problem podczas uruchamiania gry.Kod błędu:...: Witam, zakupiłem xbox game pass ultimate i zainstalowałem na mój komputer gre Farming Simulator 22.Przy próbie uruchomienia wyskakuje okienko gry z napisem uruchamianie gry a następnie wyskakuje...
  3. Błąd systemu plików -2143322098

in XBoX on Windows
    Błąd systemu plików -2143322098: Witam. Mój problem prezentuje się następująco - próbuję uruchomić Forza Horizon 5 i dzisiaj zaczęło mi wyświetlać następujący błąd: [img] Dodam, że to moja jedyna gra zainstalowana z GamePass,...
  4. "Join Error: Session Not Found" Astroneer ["Błąd dołączenia: nie znaleziono sesji" Astroneer]

in XBoX Games and Apps
    "Join Error: Session Not Found" Astroneer ["Błąd dołączenia: nie znaleziono sesji" Astroneer]: Nie mogę dołączyć do sesji w astroneerze natomiast inni znajomymi mogą prosze o pomoc. [Mod Translation, may contain errors] I can not join the session in the astroneer but other friends can...
  5. Forza Horizon 4 nie chce sie włączyć wyskakuje błąd[Forza Horizon 4 won't turn on, an error...

in XBoX Games and Apps
    Forza Horizon 4 nie chce sie włączyć wyskakuje błąd[Forza Horizon 4 won't turn on, an error...: Podczas uruchomiania gry wyskakuje błąd "Aplikacja Forza Horizon 4 nie jest obecnie dostępna na Twoim koncie. Dołączamy kod błędu, gdyby był Ci potrzebny: 0x803F8001." [Translation - An error...
  6. Błąd uruchomienia gry : Śródziemie™: Cień wojny™[Translation-Error running the game :...

in XBoX on Windows
    Błąd uruchomienia gry : Śródziemie™: Cień wojny™[Translation-Error running the game :...: Mam problem z uruchomieniem gry: Śródziemie cień wojny, mianowicie podczas ładowania gry jest napisane: Sprawdzanie aktualizacji: i właśnie w tym momencie wywala grę [Translation-I have a problem...
  7. Otrzymuje komunikat przy przepisywaniu kodu na Xbox Game Pass Unlimited, iż został on już...

in XBoX Sales and Promo
    Otrzymuje komunikat przy przepisywaniu kodu na Xbox Game Pass Unlimited, iż został on już...: [Mod Translation:Title-I get a message when I rewrite the code on the Xbox Game Pass Unlimited that it has already been activated. How to check when and who used it ??] Witam! Kupiłem klucz...
  8. Battlefront błąd połączenia[Translation-Battlefront Connection Error]

in XBoX Games and Apps
    Battlefront błąd połączenia[Translation-Battlefront Connection Error]: Witam, mam pewien problem z grą Star Wars Battlefront. Otóż nie mogę wejść w tryb online bo muszę się połączyć, a gdy próbuję się połączyć pojawia się komunikat "Nie masz dostępu do funkcji...
  9. Błąd przy realizacji kodu.[Translation-Error executing code.]

in XBoX Accessibility
    Błąd przy realizacji kodu.[Translation-Error executing code.]: Tak jak w tytule, gdy wpisuję kod aby zrealizować bon na 30 dni Xbox Live Gold wyskakuje błąd ukazany na zdjęciu. Na konsoli wyskakuje to samo. [Translation-As in the title, when I enter the code...
  10. Forza Horizon 4 i "krytyczny błąd" [Edit - Translation] - Forza Horizon 4 and "critical...

in XBoX Games and Apps
    Forza Horizon 4 i "krytyczny błąd" [Edit - Translation] - Forza Horizon 4 and "critical...: Witam, Problem jest następujący - ostatnio przez okres 24 godzin musiałem pobierać grę Forza Horizon 4 ze względu na moje połączenie internetowe i niestety okazało się to porażką. Po...

Users found this page by searching for:

1. xbox live gold autologowanie nie powiodło się