Játék dlc visszaállítása [Game DLC Restore]
Discus and support Játék dlc visszaállítása [Game DLC Restore] in XBoX Games and Apps to solve the problem; Sziasztok! Xbox 360-on Assassins creed III-ban véletlenül megvásároltam a hidden secrets pack nevezetű DLC-t,és azzal a kérdéssel fordulok... Discussion in 'XBoX Games and Apps' started by LászlóLavo, Sep 16, 2018.
Thema:
Játék dlc visszaállítása [Game DLC Restore]
Loading...
-
Játék dlc visszaállítása [Game DLC Restore] - Similar Threads - Játék dlc visszaállítása
-
Fallout 3-New Vegas Duplicate DLC problem in store, what to do?
in XboX InsidersFallout 3-New Vegas Duplicate DLC problem in store, what to do?: Hi. I live in Turkiye and on our store for some reason Fallout New Vegas's Gun Runner's Arsenal and Caravan Pack DLCs are replaced with French version of the Honest Hearts and Dead Money. For... -
Left 4 dead 2 dlc's
in XBoX on ConsolesLeft 4 dead 2 dlc's: I have the left for dead 2 CD, and I want to purchase and play the dlc's they have advertised. I saw that the Xbox 360 store has been disabled. But I was wondering if there is still anyway I can... -
játék telepítési probléma[Translation-game installation problem]
in XBoX Games and Appsjáték telepítési probléma[Translation-game installation problem]: Tisztelt Ügyfélszolgálat! Letöltöttem a Microsoft Storeból a World at Arms nevű játékot, de töltés után azt érzékeli, hogy nincs internet kapcsolat, majd a program crash-el. Pedig generál... -
Miért veszítettem el a játék állását és az összeszedet cuccokat? Minecraft Dungeons
in XBoX Games and AppsMiért veszítettem el a játék állását és az összeszedet cuccokat? Minecraft Dungeons: [Title Translation-Why did I lose the game job and the stuff I collect? Minecraft Dungeons] Több órás játék után kiakartam lépni és elvesztettem mindent, amit addig gyűjtöttem össze és a játék... -
xbox játék visszavétele [xbox game take back]
in XBoX Games and Appsxbox játék visszavétele [xbox game take back]: A tárgyban nevezett játékkal kapcsolatban már több ízben fordultam Önökhöz mind a xbox.com/refunds formular-on mind az operatori teamen keresztül - de mind hiába. Igaz, hogy mire eljutottam a... -
Microsoft Store játék nyelv [Mod Translation-Microsoft Store Game Language]
in XBoX on ConsolesMicrosoft Store játék nyelv [Mod Translation-Microsoft Store Game Language]: Üdv!Hol találom a Microsoft Storéban lévő játékok milyen nyelvűek?Vannak játékok amik magyar felirattal is megjelentek,de nem találom! [Mod Translation-Hi! Where can I find the games in Microsoft... -
Játék [Edit - Translation] - Game
in XBoX on WindowsJáték [Edit - Translation] - Game: Sziasztok! Olyan problémám lenne, hogy az unokaöcsémnek szerettünk volna vásárolni egy játékot Michrosoft Store-ban, ez a játék a Need For Speed lenne. Meg is vásároltam neki a játékot és amikor... -
Nem indul el a játék [Translation-The game does not start]
in XBoX on WindowsNem indul el a játék [Translation-The game does not start]: [img] Üdv, megvettem a Forza horizon 4 et, de a képen latható hibakódot írja ki... mit tudok vele csinálni? [Translation-Hi, I bought the Forza horizon 4 but it prints the error code in the... -
Asphalt 8,9 játék nem indul
in XBoX Games and AppsAsphalt 8,9 játék nem indul: Hello az Asphalt 8,9 microsoft storeból telepítheő verziója egy pillanattal a játékablak feltűnését követően bezáródik, akár hányszor próbálom elindítani. Próbáltam már amerikaira átállítani az...