Jak sprawdzić stan baterii pada XBOX One w systemie Win10? [Mod Translation: How do I check...

Discus and support Jak sprawdzić stan baterii pada XBOX One w systemie Win10? [Mod Translation: How do I check... in XBoX on Windows to solve the problem; Chciałbym sprawdzić stan baterii w moim padzie do XBOX One w systemie Windows 10, ale nigdzie nie mogę znaleźć. Z poważaniem Kuba [Mod Translation:... Discussion in 'XBoX on Windows' started by kuba300game, Dec 27, 2018.

1. kuba300game
    kuba300game Guest

Jak sprawdzić stan baterii pada XBOX One w systemie Win10? [Mod Translation: How do I check...

Chciałbym sprawdzić stan baterii w moim padzie do XBOX One w systemie Windows 10, ale nigdzie nie mogę znaleźć.

Z poważaniem

Kuba

[Mod Translation: I would like to check the battery status in my controller for XBOX One on Windows 10, but nowhere can I find it.

Sincerely,

Kuba]

:)

kuba300game, Dec 27, 2018
  2. kuba300game Win User

Jak sprawdzić stan baterii pada XBOX One w systemie Win10? [Mod Translation: How do I check the battery status of XBOX One on WIN10 system?]

Hi Jeremy,

I tried to use XBOX Accessories and when connected using USB cable, it shows me this info "connected", but when I connect using BT service, it doesn't even show option for battery checking.

1. USB connected - options

2. USB connected - battery level (showing info "Battery level: Connected")

3. BT connected - options (only testing mode)

Sincerely

Kuba
  3. XBF Jeremy Z Win User

Jak sprawdzić stan baterii pada XBOX One w systemie Win10? [Mod Translation: How do I check the battery status of XBOX One on WIN10 system?]

Hiya Kuba,

Thank you for contacting Forum support.

I suggest Downloading the
    Xbox Accessories app
    from the app store, and it will show you the battery level when you view the device info.

Hope this helps.
  4. tomekforma Win User

Płyta [Translation-Plate]

A jak mogę sprawdzić czy mam jeszcze ta licencje bo to mój pierwszy xbXb one

---------------------------------------------------------------------------------------

[Translation-And how can I check if I still have this license because it's my first xbox]
  5. DarLenGor Win User

Za pomocą mojego konta live i nr kart kredytowej ktoś ukradł mi pieniądze [Translate] Using my live account and no credit card number someone stole my money

A jak się mogę dowiedzieć co zostało kupione?lub na którą konsolę?jaka gra lub usługa?w historii konta xbox nie mam historii. Widać tylko na koncie bankowym?jesli ktoś kupił moją kartą to chyba da się sprawdzić kto jest na niej zalogowany

[Translate by Mod]

And how can I find out what was purchased? or on which console? What game or service? I have no history in my Xbox account history. You Can see only the bank account? If someone bought my card is probably possible to check who is logged on it
  6. Njal the Blue Win User

akumulatorem, czy można ładować kablem od play@charge zwykle baterie aa (Mod Translation: Battery, or you can charge the cable from play @ charge the usual AA batteries)

nie można naładować akumulatorów AA w kontrolerze za pomocą przewodu USB. Musisz oddzielną wtyczkę ładowarki do baterii AA. Za pomocą USB można ładować tylko zestawy & Play. Niektóre 3-te strony mają port USB w baterii, aby to zrobić.

(Mod Translation)

You cannot charge AA batteries in the controller using a USB cable. You will need a separate plug for the AA battery charger. Only & Play sets can be loaded using USB. Some 3rd parties have a USB port in the battery to do so.
Thema:

Loading...
  1. Jak sprawdzić stan baterii pada XBOX One w systemie Win10? [Mod Translation: How do I check... - Similar Threads - Jak sprawdzić stan

2. Jak sdílet instalované programy na jednom účtu na jiný ?

in XBoX Accessibility
    Jak sdílet instalované programy na jednom účtu na jiný ?: Viz nadpis. Založil jsem si druhý účet Windows, přihlašovací, protože mi to doporučil kolega z XBOX podpory - přídavná aplikace EA (obsahem Xbox game pass ultimate) mi nespouští nějaké hry a...
  3. XSX - Jak wyświetlić wszystkie posiadane gry? (How to show all owned games?)

in XBoX Games and Apps
    XSX - Jak wyświetlić wszystkie posiadane gry? (How to show all owned games?): Od niedawna mam konsolę Xbox Series X i chciałbym się dowiedzieć jak wyświetlić wszystkie gry, które zakupiłem w MS Store i aktywowałem na swoim koncie Xbox. Poproszę o możliwie najprostsze...
  4. zapomniałem hasła i loginu do konta xbox live jak odblokowac xbox 360

in XBoX on Consoles
    zapomniałem hasła i loginu do konta xbox live jak odblokowac xbox 360: Witam! Nie mogę się zalogować na moje konto Xbox Live na Xbox 360, zapomniałem hasło i login do konta. Czy można by było zmienić lub zresetować hasło do tego konta?...
  5. Jak odzyskać konto?[Translation-How do I recover my account?]

in XBoX on Consoles
    Jak odzyskać konto?[Translation-How do I recover my account?]: Miałem konto Xbox i tam byłem połączony ze swoim aktualnym numerem telefonu. W Xboxie był robiony reset no i wylogowalo mnie. Nie pamiętałem pasów i stworzyłem nowe konto na którym podałem swój...
  6. Jak anulować subskrypcję xbox game pass, i czy można to zrobić po czasie?

in XBoX Accessibility
    Jak anulować subskrypcję xbox game pass, i czy można to zrobić po czasie?: Spóźniłem się z anulowaniem z powodów technicznych i nie mogę teraz tego zrobić. Jest jakaś opcja żeby to rozwiązać bez płacenia? a14f9f46-d9eb-49ed-b58e-fab32a387c73
  7. Jak uzyskać Xbox live Gold Free code uk

in XBoX Sales and Promo
    Jak uzyskać Xbox live Gold Free code uk: Darmowe konto Xbox live Gold Free code uk 164eafa2-c198-45c5-8d3c-797b8dd95ee3
  8. Jak cofnąć czas w Minecraft

in XBoX on Consoles
    Jak cofnąć czas w Minecraft: Gram na Xbox One w Minecraft. Odszedłem na chwilę, potem wyłączyłem świat. Jakiś czas potem włączyłem, patrzę, i nie mam żandych itemów. Chciałbym to odzyskać, ale nie wiem jak to zrobić....
  9. "Jak chcesz uregulować resztę płatności?"["How do you want to settle the rest of the payment?"]

in XBoX Games and Apps
    "Jak chcesz uregulować resztę płatności?"["How do you want to settle the rest of the payment?"]: Chciałem odnowić Xbox Live Gold na 1 miesiąc ale coś takiego mi się pokazuje. Czy jest to możliwe że mam zaległą subskrypcję Xbox Game Pass które nie mogę anulować? [Translation - I wanted to...
  10. Jak zresetować kontrole rodzicielską z XBOX 360? [Mod Translation-How do you reset parental...

in XBoX on Consoles
    Jak zresetować kontrole rodzicielską z XBOX 360? [Mod Translation-How do you reset parental...: Nie wiem jak zresetować kontrolę rodzicielską z zablokowanymi początkowymi ustawieniami [Mod Translation-I don't know how to reset parental controls from locked initial settings]...