Jak sdílet instalované programy na jednom účtu na jiný ?

Discus and support Jak sdílet instalované programy na jednom účtu na jiný ? in XBoX Accessibility to solve the problem; Viz nadpis. Založil jsem si druhý účet Windows, přihlašovací, protože mi to doporučil kolega z XBOX podpory - přídavná aplikace EA (obsahem Xbox game... Discussion in 'XBoX Accessibility' started by VítězslavHerman, Jun 29, 2022.

1. Jak sdílet instalované programy na jednom účtu na jiný ?

Viz nadpis.

Založil jsem si druhý účet Windows, přihlašovací, protože mi to doporučil kolega z XBOX podpory - přídavná aplikace EA (obsahem Xbox game pass ultimate) mi nespouští nějaké hry a nemůžem přijít na příčinu chyby.

proto navrhl, ať si zkusim vytvořit nový účet v počítači a hru zkusim pustit tam. Některé programy se přenesli , některé ne, tak bych rád věděl, jak "sdílet" aplikaci i pro jiné uživatele ?

Díky.

****This product is not supported in the selected locale, we are moving this to en-us for proper support***

****Moved from Windows / Windows 10 / Customization and ease of access****

:)

VítězslavHerman, Jun 29, 2022
  2. XBF - Amory Win User

Ah, okay.

Currently, this is not possible with apps that are installed from the Microsoft Store or the Xbox app store. If you install applications or games from an .EXE file, those may still offer the option to install for a specific user or all users, the second option sounding like what you are looking for.

Now, at least for video games, currently the Xbox app team is testing out the option to install a video game on a drive of your choice (another drive that is not the C: drive, for example). They are testing this ability with Xbox Insiders on PC, and it is not perfect yet. You can join the Xbox Insiders on PC if you would like to help test out this feature and provide your feedback on what should be included and how it should work.
  3. VítězslavHerman Win User

Hello.

No.

I want to know, if I do another Windows profile (to login to Windows) to separate my files from files of my family, or girlfriend etc.. how I can make the apps to be available on both accounts - to not to need to install the apps again.

its not only about the Xbox APP, or EA app, its about any app. thanks.
  4. XBF - Amory Win User

Dobrý den, prosím, opravte mě, pokud jsem něco špatně pochopil, když na tom společně pracujeme.

Chápu, že se pokoušíte hrát hry EA z účtu, který není váš? Například přítel má předplatné her EA a vy chcete hrát hry dostupné v tomto předplatném prostřednictvím sdílení her?

Pokud tomu tak je, pak vysvětlením je, že sdílení her funguje pro hry a služby Xbox, které jsou staženy s účtem osoby, která je původně zakoupila, ale pro druhou osobu, která hraje, jim umožní přístup pouze ke hrám (a možná Game Pass, pokud bylo druhé zařízení nastaveno jako domácí zařízení), ale ne služby třetích stran, jako je EA Play.

Například můj přítel a já oba hrajeme Xbox na konzoli (totéž platí, pokud jsme byli na PC). Na svém účtu Xbox mají hry a předplatná (například Xbox Game Pass a EA Play). Já ne. Chci hrát s jejich hrami na své konzoli. Nejprve potřebuji, aby se přihlásili k mé konzoli a stáhli hry prostřednictvím svého profilu do mé konzole. Když se znovu přihlásím ke svému profilu, můžu tyto hry hrát. Jejich předplatné EA Play ale nemohu používat na svém profilu nebo účtu.

To bylo trochu dlouhé. Doufám, že jsem správně pochopil otázku a že to pomůže objasnit.

Pokud ne, dejte mi prosím vědět a můžeme na tom pokračovat.

[Používá se automatizovaný překladač. Prosím, odpusťte případné gramatické chyby.]
  5. x99fr0lda Win User

PS4 minecraft připojení k serveru s jinou platformou[Translation-PS4 minecraft connection to a server with another platform]

Jak jse mám přihlásit na

ps 4 k microsoft účtu když jsem jsi založil na mobilu účet všechno jsem tam viplnil a na ps 4 jse nic nestalo a řikalo mi to že jsi mám založit účet na microsoftu i když jsem ho tam už dávno měl a teď mi to říká ža mám jít na remoteconnect i když to všechno
    už jsem udělal.

-[Translation - How do I log on

ps 4 to microsoft account when i set up a cell phone account i got everything there and on ps 4 i didn't get anything and told me i had to set up a microsoft account even though i already had it there and now it tells me to go
    on remoteconnect even though I've already done it all.]
  6. TomeczQ81 PL Win User

jak to jest z kupowaniem DLC ??

... a jak to jest z tym przepisywaniem zawartości na inną konsolę?
Thema:

Loading...
  1. Jak sdílet instalované programy na jednom účtu na jiný ? - Similar Threads - Jak sdílet instalované

2. XSX - Jak wyświetlić wszystkie posiadane gry? (How to show all owned games?)

in XBoX Games and Apps
    XSX - Jak wyświetlić wszystkie posiadane gry? (How to show all owned games?): Od niedawna mam konsolę Xbox Series X i chciałbym się dowiedzieć jak wyświetlić wszystkie gry, które zakupiłem w MS Store i aktywowałem na swoim koncie Xbox. Poproszę o możliwie najprostsze...
  3. zapomniałem hasła i loginu do konta xbox live jak odblokowac xbox 360

in XBoX on Consoles
    zapomniałem hasła i loginu do konta xbox live jak odblokowac xbox 360: Witam! Nie mogę się zalogować na moje konto Xbox Live na Xbox 360, zapomniałem hasło i login do konta. Czy można by było zmienić lub zresetować hasło do tego konta?...
  4. Jak odzyskać konto?[Translation-How do I recover my account?]

in XBoX on Consoles
    Jak odzyskać konto?[Translation-How do I recover my account?]: Miałem konto Xbox i tam byłem połączony ze swoim aktualnym numerem telefonu. W Xboxie był robiony reset no i wylogowalo mnie. Nie pamiętałem pasów i stworzyłem nowe konto na którym podałem swój...
  5. Jak anulować subskrypcję xbox game pass, i czy można to zrobić po czasie?

in XBoX Accessibility
    Jak anulować subskrypcję xbox game pass, i czy można to zrobić po czasie?: Spóźniłem się z anulowaniem z powodów technicznych i nie mogę teraz tego zrobić. Jest jakaś opcja żeby to rozwiązać bez płacenia? a14f9f46-d9eb-49ed-b58e-fab32a387c73
  6. Jak uzyskać Xbox live Gold Free code uk

in XBoX Sales and Promo
    Jak uzyskać Xbox live Gold Free code uk: Darmowe konto Xbox live Gold Free code uk 164eafa2-c198-45c5-8d3c-797b8dd95ee3
  7. Jak cofnąć czas w Minecraft

in XBoX on Consoles
    Jak cofnąć czas w Minecraft: Gram na Xbox One w Minecraft. Odszedłem na chwilę, potem wyłączyłem świat. Jakiś czas potem włączyłem, patrzę, i nie mam żandych itemów. Chciałbym to odzyskać, ale nie wiem jak to zrobić....
  8. "Jak chcesz uregulować resztę płatności?"["How do you want to settle the rest of the payment?"]

in XBoX Games and Apps
    "Jak chcesz uregulować resztę płatności?"["How do you want to settle the rest of the payment?"]: Chciałem odnowić Xbox Live Gold na 1 miesiąc ale coś takiego mi się pokazuje. Czy jest to możliwe że mam zaległą subskrypcję Xbox Game Pass które nie mogę anulować? [Translation - I wanted to...
  9. Jak zresetować kontrole rodzicielską z XBOX 360? [Mod Translation-How do you reset parental...

in XBoX on Consoles
    Jak zresetować kontrole rodzicielską z XBOX 360? [Mod Translation-How do you reset parental...: Nie wiem jak zresetować kontrolę rodzicielską z zablokowanymi początkowymi ustawieniami [Mod Translation-I don't know how to reset parental controls from locked initial settings]...
  10. Jak wylaczyc kontrole rodzicielskom [Translation - How to disable Parental controls]

in XBoX on Consoles
    Jak wylaczyc kontrole rodzicielskom [Translation - How to disable Parental controls]: Witam kupilem uzywanom konsole xbox360 i okazalo sie ze zeby zagrac w gry powyzej 16 lat potrzebny jest kod do kontroli rodzicielskiej którego nie znam ---------- [Mod Translation - Hi i bought...