İninal ile Xbox Game Pass PC Lütfen ödeme hizmet sağlayıcınızla görüşün hatası. [Translate]...
Discus and support İninal ile Xbox Game Pass PC Lütfen ödeme hizmet sağlayıcınızla görüşün hatası. [Translate]... in XBoX Sales and Promo to solve the problem; i cant buy the game and this shows up. can u please help. thank you. 261393a0-6ac7-4000-8ec5-d02016569ff3 Discussion in 'XBoX Sales and Promo' started by salih eren çetin, Sep 7, 2020.
Thema:
İninal ile Xbox Game Pass PC Lütfen ödeme hizmet sağlayıcınızla görüşün hatası. [Translate]...
Loading...
-
İninal ile Xbox Game Pass PC Lütfen ödeme hizmet sağlayıcınızla görüşün hatası. [Translate]... - Similar Threads - İninal ile Game
-
xbox oyun studiolarının ve bethesda ile Activision Blizzard oyunlarının eski ve yeni...
in XboX Insidersxbox oyun studiolarının ve bethesda ile Activision Blizzard oyunlarının eski ve yeni...: bir isteğim olucak eski xbox,bethesda,activison,blizzard ve diğer xbox studiolarının yapdığı oyunlara türkçe desteği getirirmisiniz oynamak istiyorum ancak ingilizcem yetersiz olduğun'dan oynarken... -
Trouble with Xbox Gaming Service / Xbox Gaming Service ile ilgili sorun yaşıyorum
in XBoX on ConsolesTrouble with Xbox Gaming Service / Xbox Gaming Service ile ilgili sorun yaşıyorum: EN Hi everyone, I have two pcs and I logged in from my second computer to xbox (first pc already logged in). When I open the Xbox app, I had a small notification in the left side of the xbox and... -
game pass ile oyunu indirirken yarıda kesilmesi
in XBoX Games and Appsgame pass ile oyunu indirirken yarıda kesilmesi: [Türkçe] Ben bu sabah game pass aldım ve ilk forza horizon 4'ü indirmeye başladım. Akşam olduğunda (yani şuan) oyunun indirmesi yarıda durdu. Ayrıntıları göre tıkladığımda bana 0x8024402c diye bir... -
Xbox game pass PC ile kurdugum oyunu farklı bir diske nasıl tasirim[Translation-How do I...
in XBoX Games and AppsXbox game pass PC ile kurdugum oyunu farklı bir diske nasıl tasirim[Translation-How do I...: Öncelikle iyi günler benim sorum ben game pass pc ile yukledigim oyunu hdd diskimden ssd diskime tasimak istiyorum bunu oyunu en baştan indirmek zorunda kalmadan gerceklestirmenin bir yolu var mi... -
GamePass ile inirme yapamıyorum YARDIM![Translation-I can't download with GamePass HELP!]
in XBoX Games and AppsGamePass ile inirme yapamıyorum YARDIM![Translation-I can't download with GamePass HELP!]: Forza Horizon 4 indirmeye çalışıyorum ve ne xbox uygulamasından ne de microsoft storedan indirme yapamıyorum. Daha doğrusu indirme başlıyor (normal hızımdan düşük hızda başlıyor) fakat bir süre... -
wolfestien 2 oynunu oynayamıyorum game pass beta ile indirdim oynamay çalışışıyorum olmuyor
in XBoX Games and Appswolfestien 2 oynunu oynayamıyorum game pass beta ile indirdim oynamay çalışışıyorum olmuyor: wolfestien 2 oynunu oynayamıyorum game pass beta ile indirdim oynamay çalışışıyorum olmuyor e9a390c3-1921-4ca6-b17f-3c0f0aed2585 -
asphalt9 hile ile kazanan oyuncular
in XBoX Games and Appsasphalt9 hile ile kazanan oyuncular: merhaba asphalt9 oyununda hile ile yarışan oyuncular için ne yapılıyor. oyuncular kaza yapmıyor, kaza yapsa bile hiç birşey olmamış gibi devam ediyor öne zıplıyor. insanı oyundan soğutuyor çoğu... -
in XBoX Sales and Promoİninal ile Xbox Game Pass PC Lütfen ödeme hizmet sağlayıcınızla görüşün hatası. [Translate]...: İninal ile satın alım yapmayı denediğimde Lütfen ödeme hizmet sağlayıcınızla görüşün Bu işlem onaylanmıyor. Lütfen ödeme hizmet sağlayıcınızla görüşünBu işlem onaylanmıyor.... -
Microsoft Store Üzerinden İninal Kart İle Live Golf Alamıyorum[Translation-I can't get Live...
in XBoX Sales and PromoMicrosoft Store Üzerinden İninal Kart İle Live Golf Alamıyorum[Translation-I can't get Live...: İninal cüzdan uygulamasında para kesilmiş gözüküyor fakat üyeliğim gelmedi [Translation-In the Ininal wallet application, the money appears to be cut, but my membership]...