İadesi yapılan Xbox Game Pass abonelik ücreti hesabıma yatmadı. [Translation - The...

Discus and support İadesi yapılan Xbox Game Pass abonelik ücreti hesabıma yatmadı. [Translation - The... in XBoX on Windows to solve the problem; Merhabalar, Xbox Game Pass aboneliğim için bir iade talep etmiştim. Bana iade edildiğini söylediler lakin 27 gündür para hesabıma gelmedi. İninial ile... Discussion in 'XBoX on Windows' started by Umut Sarı, Feb 21, 2019.

1. Umut Sarı
    Umut Sarı Guest

İadesi yapılan Xbox Game Pass abonelik ücreti hesabıma yatmadı. [Translation - The...

Merhabalar,

Xbox Game Pass aboneliğim için bir iade talep etmiştim. Bana iade edildiğini söylediler lakin 27 gündür para hesabıma gelmedi. İninial
    ile görüştüğümde kendilerine geri ödeme gelmediğini belirttiler. Bana bu konuda yardımcı olabilir misiniz?

-----------

[Mod Translation - Hi

I requested a refund for my Xbox Game Pass subscription. They said he was returned to me, but he hasn't been in my account in 27 days. When I interviewed Ininial, they said they didn't get a refund. Can you help me with that?]

:)

Umut Sarı, Feb 21, 2019
  2. XBF Steven R Win User

İadesi yapılan Xbox Game Pass abonelik ücreti hesabıma yatmadı. [Translation - The reclaimed Xbox Game Pass subscription fee has not been credited to my account.]

Hey there Umut!

Sorry to hear that you're dealing with this difficulty.

If you have already submitted the request then should have been sent an email on whether or not it was approved or denied.

This followupemail you will receive is the only means to get in contact with the refund
    department directly and will be the only means of you disputing the verdict as well.

Hope this information was helpful.

Thanks for reading!
  3. choppyseize Win User

İadesi yapılan Xbox Game Pass abonelik ücreti hesabıma yatmadı. [Translation - The reclaimed Xbox Game Pass subscription fee has not been credited to my account.]

You may want to request a call back and speak to someone directly about this. You can request a free call-back by signing on at
    https://support.xbox.com/contact-us and selecting Billing. When prompted to speak to a virtual agent, decline it. After answering
    a few more questions, you should get the option to request a callback.
  4. Çınarkarabulut Win User

xbox game pass

para iadesi olmayıpda xbox game pass imi verebiliyormusunuz paranın çekildiğinin kanıtlarını atarım.

[Translation-If you don't have a refund, you can give me an Xbox game pass, and I'll give you proof of withdrawal. ]
  5. XBF-JoannaDark Win User

Xbox gamepass için param çekildi ama üyeliğimi kullanamıyorum

‬Hi, Nedim TalhaŞal,

Umarım bugün iyi gidiyorsundur. Xbox Topluluğu'na hoş geldiniz. Yeni bir Xbox Game Pass aboneliği satın almaya mı çalışıyorsunuz? Bu alışverişi ne zaman yaptın? Ayrıca, sitemizden mi yoksa başka bir çevrimiçi perakendeciden mi? Ayrıca, aboneliğin gerçekten ücretlendirip ücretlendirilmediğini görmek için Microsoft hesabınızı kontrol ettiniz mi? Kredi kartınızı kullanırken hangi hata iletisini aldınız? Aşağıda satın alma geçmişinizi kontrol etmek için bir bağlantı sağlayacağım. Lütfen adımları izleyin ve Xbox Game Pass için hesabınıza yapılan ücreti takip edip edemediğinizi bana bildirin.

Microsoft Store sipariş geçmişinizi görüntüleme

Uygulama, oyun veya abonelik satın alımlarını incelemek, siparişleri izlemek veya faturaları görüntülemek ve yazdırmak için Microsoft hesap panonuzda sipariş geçmişi sayfasında oturum açın.

Teşekkürler

[Associate bir çevirmen uygulaması kullanıyor. Lütfen zayıf dilbilgisi ve yanlış sözdizimi oluşabileceğini unutmayın]
  6. ClassicRhino438 Win User

Xbox game pass

Kusura bakmayın oto klavye mağduruyum yaklaşık 3 hafta önce Xbox game pass aboneliğimi iptal etmeme rağmen hala para iadesi alamadım yardımcı olurmusunuz?

-[Translation - I'm sorry, I'm a victim of auto keyboard about 3 weeks ago I canceled my Xbox game pass subscription, but I still do not get a refund can you help?]
Thema:

Loading...
  1. İadesi yapılan Xbox Game Pass abonelik ücreti hesabıma yatmadı. [Translation - The... - Similar Threads - İadesi yapılan Game

2. xbox pc game pass para iadesi yapılmadı

in XBoX Games and Apps
    xbox pc game pass para iadesi yapılmadı: 14 Nisan'da aldığım xbox pc game pass aboneliğini 1 gün kullanıp iade etmeme rağmen para iadesi gelmedi *Moved from CPC to Xbox* 9edffdc8-40ad-475c-bd98-43771995b2ef
  3. Para İadesi[Translation-Refund]

in XBoX Sales and Promo
    Para İadesi[Translation-Refund]: Merhaba, bir süre önce Xbox Game Pass Ultimate satın aldım fakat fikrimi değiştirmem nedeniyle iptal ettim. İki seçenek çıktı karşıma, ya: "Son kullanma tarihine kadar Game Pass'i kullanmaya devam...
  4. Xbox game pass para iadesi[Xbox game pass para iadesi]

in XBoX Sales and Promo
    Xbox game pass para iadesi[Xbox game pass para iadesi]: Bugün Xbox game pass'i iade ettim acaba kaç gün içinde para iadesi kartıma gelir ? [Translation - I returned the Xbox game pass today, and in how many days will the refund receive my card?]...
  5. Xbox GamePass Para İadesi[Translation-Xbox GamePass refund]

in XBoX Accessibility
    Xbox GamePass Para İadesi[Translation-Xbox GamePass refund]: Xbox Yetkilileri Öncelikle Merhaba Xbox GamePass Alması İçin Kardeşime Kartımı Vermiştim 5.90 Çekti Başta Ultimate Almış Ben İzin vermiştim Karttan şimdi ise 44 TL Çekilmiş Ve Geri İadesini...
  6. Para İadesi[Translation-Refund]

in XBoX Sales and Promo
    Para İadesi[Translation-Refund]: 23 Eylül günü satın alıp hemen ardından iade ettiğim game pass için iade talebinde bulundum, iade edildi yazmasına rağmen herhangi bir geri ödeme almadım. [Translation-On September 23, I...
  7. Para İadesi[Translation-Refund]

in XBoX on Windows
    Para İadesi[Translation-Refund]: Xbox Game Pass üyeliğimi iptal ettim ve bana para iadesi gerçekleştiğine dair e-mail geldi ama para iadem gerçekleşmedi . [Translation-I canceled my Xbox Game Pass membership and I received an...
  8. oyun iadesi [Mod Translation - game refund]

in XBoX Games and Apps
    oyun iadesi [Mod Translation - game refund]: oyun iadesi yapmak istiyorum tamamen yanlışlıkla oldu yardım pls [Mod Translation - I want to make a refund the game was totally accidentally help pls] 3aca0a1f-476e-434d-a49c-bcc91b1b19b0
  9. para iadesi alamadım [Mod Translation - did not get a refund]

in XBoX Games and Apps
    para iadesi alamadım [Mod Translation - did not get a refund]: xbox games pass ultimate aldım fakat para iadesi geldi gözüksede para iade edilmedi [Mod Translation - I bought an xbox games pass ultimate but the refund appears to have arrived, but the money...
  10. Xbox Game Pass para iadesi yaptım ama para gelmedi[Translation-I refunded Xbox Game Pass,...

in XBoX Sales and Promo
    Xbox Game Pass para iadesi yaptım ama para gelmedi[Translation-I refunded Xbox Game Pass,...: Direk konuya giriyorum Xbox Game Pass aldım ve iade etmek istedim ettim paranız kartınıza gönderilmiştir dedi baktım para falan yok gelmemiş şaka mı yapıyonuz dalga mı geçiyonuz anlamadım 2 gün...