Hesabımdan 7 tl kesildi [I lost 7 tl from my Account]
Discus and support Hesabımdan 7 tl kesildi [I lost 7 tl from my Account] in XBoX Sales and Promo to solve the problem; Merhaba bugün 3 aylık xbox game pass almaya çalıştım fakat hata verdi. Kart işlemlerine baktığım zaman 7 tl para çekildiğini gördüm. Para iademi... Discussion in 'XBoX Sales and Promo' started by Berk Deniz, Apr 16, 2019.
Thema:
Hesabımdan 7 tl kesildi [I lost 7 tl from my Account]
Loading...
-
Hesabımdan 7 tl kesildi [I lost 7 tl from my Account] - Similar Threads - Hesabımdan kesildi lost
-
Lost game, I don’t want to buy again!
in XboX InsidersLost game, I don’t want to buy again!: Alright, I’m a bit frustrated. I bought Baldurs Gate 3 back in 2023 right around the time it came out, my account has 9 days played, half of the achievements completed so I know I’m not crazy.... -
Game Clips Not Loading/Being Lost
in XboX InsidersGame Clips Not Loading/Being Lost: Hello, I’ve been trying to download my clips but for some reason the Xbox app AND console will not let me watch them? Need help submitted by /u/Major_Caregiver_628 [link] [comments] -
Xbox 1 lost media pls help me if you may know
in XboX InsidersXbox 1 lost media pls help me if you may know: There is this neon style 2d racing game I don’t know if it is still available I’ve been looking into this game for years and still have not been able to find it this is my last resort submitted... -
Forza Horizon 4 Bağlantı Kesildi [Mod Translation-Forza Horizon 4 Disconnected]
in XBoX on WindowsForza Horizon 4 Bağlantı Kesildi [Mod Translation-Forza Horizon 4 Disconnected]: Forza Horizon 4 oyununda online oynarken 10dk da bir bağlantı kesildi hatası alıyorum. Bilgisayarımda başka oyunlarda böyle bir sıkıntı ya da oyunlarda bir gecikme yaşamıyorum. 1 aydır bu sorunla... -
Hesabımdan habersiz para çekimi
in XBoX on WindowsHesabımdan habersiz para çekimi: Xbox game pass ultimate üyeliği alırken hesabımdan 6tl gibi bir ücret çekilmiştir.Ben bu ödemeye onay vermeme rağmen bu parayı çekmiş.Bu ücretin iadesini istiyorum.... -
Durduk Yere Microsoft Hesabımdan 6 Tl Kesti [Translate] Out of nowhere Microsoft Cut $6...
in XBoX on WindowsDurduk Yere Microsoft Hesabımdan 6 Tl Kesti [Translate] Out of nowhere Microsoft Cut $6...: Xbox game pass ultimate almak için kartıma 13 tl yatırmıştım gelip kart bilgilerimi girdiğimde hesabımdan 6 tl kesildi. Nedenini bilmiyorum acaba nedenini öğrenebilir miyim? [Translate by Mod]... -
Microsoft Store Uygulama almaya çalışırken 43₺ kesildi [Translation - Microsoft Store...
in XBoX Games and AppsMicrosoft Store Uygulama almaya çalışırken 43₺ kesildi [Translation - Microsoft Store...: Xbox gamepass almaya çalışırken hata aldım ürün alınmadı ve kredi kartı hesabımdan 43₺(TL) kesildi ve ortada herhangi bir üründe yok sebepsiz yere param gidiyor neden yardımcı olursanız sevinirim... -
Xbox Game Pass Deneme Sürümü Alırken Kartımdan 7 TL Para Kesildi [Edit - Transaltion] -...
in XBoX on WindowsXbox Game Pass Deneme Sürümü Alırken Kartımdan 7 TL Para Kesildi [Edit - Transaltion] -...: Xbox Game Pass Deneme Sürümü Alırken Kartımdan 7 TL Para Kesildi. Üstelik Aboneliğim Kabul Edilmedi Ve Param İade Edilmedi. Bu Yaptığınız Bir Saçmalık Olmakla Birlikte Bir Müşterinizi Kaybettiniz.... -
Hesabımdan izinsiz çekilen para [Translation -Money taken without permission from my account ]
in XBoX on ConsolesHesabımdan izinsiz çekilen para [Translation -Money taken without permission from my account ]: Merhabalar dün akşam saatlerinde 1 aylık game pass ve 1 aylık live goldu 1 tl ve 5.90 tl karşılığında aldım. Bunların ardından indirimden yararlanıp 29 tlye Witcher 3 aldım. Fakat hesabımdan 3er...