Brak zwrotu za zakup Read Dead Redemption 2 edycja definitywna[No refund for the purchase of ...

Discus and support Brak zwrotu za zakup Read Dead Redemption 2 edycja definitywna[No refund for the purchase of ... in XBoX Sales and Promo to solve the problem; Witam ;) Zakupiłem grę Read Dead Redemption 2 edycja definitywna przedpremierowo 10 pażdziernika poprzez Microsoft Store , transakcja została... Discussion in 'XBoX Sales and Promo' started by OliwerGąsior, Nov 23, 2018.

1. Brak zwrotu za zakup Read Dead Redemption 2 edycja definitywna[No refund for the purchase of ...

Witam Brak zwrotu za zakup Read Dead Redemption 2 edycja definitywna[No refund for the purchase of ... ;) Zakupiłem grę Read Dead Redemption 2 edycja definitywna przedpremierowo 10 pażdziernika poprzez Microsoft Store , transakcja została samoistnie, automatycznie anulowana po czym , pojawił się komunikat , że otrzymam za to zwrot pieniędzy , lecz będę
    musiał zakupić grę ponownie , żeby móc w nią grać. Zrobiłem to po kilku dniach , lecz zwrotu nie otrzymałem do tej pory, Prosiłbym o pomoc , ewentualnie link do jakiegoś konsultanta . Pozdrawiam.

[Translation - HelloBrak zwrotu za zakup Read Dead Redemption 2 edycja definitywna[No refund for the purchase of ... ;) I bought the game Read Dead Redemption 2, the final edition of the pre-premiere of October 10 through the Microsoft Store, the transaction was spontaneously, automatically canceled, then I received a message that I will
    receive a refund, but I will have to buy the game again to be able to play it

. I did it after a few days, but I have not received a refund so far, I would ask for help, possibly a link to a consultant.
    Greetings.]

:)

OliwerGąsior, Nov 23, 2018
  2. H3adshak3r
    H3adshak3r Guest
    Red Dead Redemption 2 DLC Problem

I checked this for my and my brothers account and that is the result. Looks a little bit strange or? On My Account the Ultimate Edition is listed twice. I think this is not correct and on my brothers account ultimate edition is missing. Pre-Order Bonus is
    correct, because i have it bought and my brother not.

My Account:

Red Dead Redemption 2 Ultimate Edition

This Package Contains:

- Red Dead Redemption 2

- Red Dead Redemption 2 Ultimate Edition

- Red Dead Redemption 2 Special Edition Content

- Red Dead Redemption 2 Ultimate Edition Content

- Red Dead Redemption 2 Pre-Order Boni (War Horse)

- Red Dead Redemption 2 Pre-Order Boni (Treasure Map)

Brothers Account:

Red Dead Redemption 2 Ultimate Edition

This Package Contains:

- Red Dead Redemption 2

- Red Dead Redemption 2 Special Edition Content

H3adshak3r, Nov 23, 2018
  3. StuartATrueRed, Nov 23, 2018
  4. XBF Ezra G
    XBF Ezra G Guest

Brak zwrotu za zakup Read Dead Redemption 2 edycja definitywna[No refund for the purchase of ...

Hi Oliwer,

Thanks for your post! If you have not received a refund for the transaction, please use the
    Contact Us portal to speak with an agent, so we can best assist you and the situation.

I hope this helps, thanks again!

XBF Ezra G, Nov 23, 2018
  5. XBF Ezra G Win User

Brak zwrotu za zakup Read Dead Redemption 2 edycja definitywna[No refund for the purchase of Red Dead Redemption 2 final edition]

Hi Oliwer,

Thanks for your post! If you have not received a refund for the transaction, please use the
    Contact Us portal to speak with an agent, so we can best assist you and the situation.

I hope this helps, thanks again!
  6. KamilSę Win User

Reklamacja zakupu w grze firmy Ubisoft [Ubisoft Game Purchase Complaint]

Dziękuję za informację jednak zakup został dokonany w grze a nie w Microsoft Store. Tu własnie jest problem. Na moim koncie transakcji nie widnieje zakup ponieważ został on sfinalizowany za "kredyty premium" które są dostępne w grze (np po zakupie na Microsoft
    Store). Dla mnie za zakup zawartości w grze odpowiada jej producent gry (Ubisoft) jednak on wskazuje Microsoft jako stronę / sprzedawcę w sprawie zakupu i jego zwrotu.

Thank you for the information, however, the purchase was made in the game and not in the Microsoft Store. There is a problem here. There is no purchase on my transaction account because it was finalized for "premium credits" which are available in the
    game ("premium credits - eg after purchasing from the Microsoft Store). For me, the game producer (Ubisoft) is responsible for purchasing content in the game, but he indicates Microsoft as the side/ dealer
    on the purchase and its return.
  7. XBF-JoannaDark Win User

Zwrot/Refund

Cześć, Aleksandra D33,

Mam nadzieję, że dobrze sobie dziś radzisz. Witamy w społeczności Xbox. Dziękujemy za skontaktowanie się z forami Xbox. Widzę, że wspomniałeś, że twoja siostra dokonała przypadkowego zakupu na twoim koncie. Z przyjemnością pomogę w podjęciu kroków w celu uzyskania zwrotu pieniędzy. Proszę sprawdzić dwa linki, które podam poniżej.

Rozwiązanie 1: Poproś o zwrot pieniędzy:

Żądanie zwrotu kosztów za zakup gier | Xbox Support Kliknij ten links, a to pozwoli Ci poprosić o zwrot pieniędzy. Jeśli nie znajdziesz Minecraft na liście zakupów, przejdź do następnego rozwiązania.

Rozwiązanie 2: Poproś o zwrot pieniędzy za pośrednictwem konta Microsoft

Returning items you bought from Microsoft Store for exchange or refund Please click on this link, and it will take you to your Microsoft account, where you can request a refund for the item you purchased. in this support, the article clicks on Return or exchange items and follows the steps.

Mam nadzieję, że te sugestie pomogą! Jeśli to odpowie na Twoje pytanie, oznacz wątek jako "Odpowiedziano".

[Associate używa aplikacji tłumacza. Należy pamiętać, że może wystąpić słaba gramatyka i nieprawidłowa składnia]
  8. Ennileah ☆ Win User

Xbox one Zwrot pieniędzy lub wymiana. -[Translation - Xbox one money back or replacement.]

9. matthewiag Win User

What games should they add on xbox pass?

GTA or Read Dead Redemption 2
Thema:

Loading...
  1. Brak zwrotu za zakup Read Dead Redemption 2 edycja definitywna[No refund for the purchase of ... - Similar Threads - Brak zwrotu zakup

2. Brak dźwięku w Forza Horizon 5

in XBoX Games and Apps
    Brak dźwięku w Forza Horizon 5: Po ostatniej aktualizacji Forza Horizon 5 nie działa dźwięk :( 9cd349eb-6c14-4572-970c-f400a621ac49
  3. Brak emotek Minecraft Windows 10 Edition

in XBoX on Windows
    Brak emotek Minecraft Windows 10 Edition: Witam Od niedawna zacząłem grać w Minecraft Windows 10 Edition i gdy mój kolega pokazał mi emotki okazało się że ja nie mam takiego czegoś. On w zakładce emotki miał od nowości podstawowe...
  4. : Brak dźwięku w telewizorze [No sound on tv]

in XBoX TV Hardware
    : Brak dźwięku w telewizorze [No sound on tv]: : Brak dźwięku w telewizorze [No sound on tv] Witam serdecznie mam problem ponieważ nie mogę oglądać filmów z braku możliwości dźwiękowych. Czy potrzeba jest podłączenie głośników do tv?próbowałam...
  5. Brak sybskrypcji -[Translation - No subscription]

in XBoX on Consoles
    Brak sybskrypcji -[Translation - No subscription]: Pomimo że doładowałem konto to nie mogę zapłacić za xbox live Gold. Co mam zrobić aby opłata została pobrana? -[Translation - Even though I've recharged my account, I can't pay for Xbox Live...
  6. Brak możliwości dołączenia do gry online.[No ability to join an online game.]

in XBoX on Windows
    Brak możliwości dołączenia do gry online.[No ability to join an online game.]: Nie mogę dołączyć do gry multiplayer, jeżeli klikam na np. graj online to pojawia się błąd o treści "Funkcja zablokowana, wystąpił błąd komunikacji z serwerem." Reset komputera internetu itp. nie...
  7. Brak dźwięku metro exodus Xbox one [Mod translation-No metro sound exodus Xbox one]

in XBoX Games and Apps
    Brak dźwięku metro exodus Xbox one [Mod translation-No metro sound exodus Xbox one]: Witwjcie. Mam problem z dźwiękiem w grze metro exodus. Po rozpoczęciu gry, gdy ,,intro"(scena gdzie bohater opowiada że nie jest stworzony do życia w metrze) dobiegnie końca dźwięk wyłącza się....
  8. Brak karty Teredo [Edit - translation] - No Teredo card

in XBoX on Windows
    Brak karty Teredo [Edit - translation] - No Teredo card: Dzień dobry mam problem z funkcjami sieciowymi FH4. Najprawdopodobniej brakuje u mnie karty Teredo. W menedżerze urządzeni jej nie ma oraz nie mogę jej dodać. Wcześniej gra działała poprawnie (nie...
  9. brak zakupionej gry na koncie[Translation-no purchased game in your account]

in XBoX on Consoles
    brak zakupionej gry na koncie[Translation-no purchased game in your account]: zakupiłem grę na microsoft store zapłaciłem z konta i gry nie ma co zrobić? [Translation-I bought a game on the microsoft store I paid from the account and the game has nothing to do?]...
  10. Brak realizacji zamówienia Baldur's Gate and Baldur's Gate II: Enhanced Editions...

in XBoX Games and Apps
    Brak realizacji zamówienia Baldur's Gate and Baldur's Gate II: Enhanced Editions...: Witam Dziś w nocy zakupiłem grę na Xbox One Baldur's Gate and Baldur's Gate II: Enhanced Editions. Niestety nie widzę zamówienia w historii, nie dostałem też od państwa żadnego maila z...