Brak panelu logowania po naciśnięciu Zaloguj się

Discus and support Brak panelu logowania po naciśnięciu Zaloguj się in XBoX on Windows to solve the problem; Przed wykupieniem subskrypcji postanowiłem sprawdzić czy aplikacja będzie działać. Zaktualizowałem Windows do wersji 1903, aplikacja Xbox (beta)... Discussion in 'XBoX on Windows' started by Milendil, Jun 16, 2019.

1. Milendil
    Milendil Guest

Przed wykupieniem subskrypcji postanowiłem sprawdzić czy aplikacja będzie działać. Zaktualizowałem Windows do wersji 1903, aplikacja Xbox (beta) zainstalowana. Chcę się zalogować poprzez przycisk "zaloguj się" niestety aplikacja odświeża tylko aktualn

stronę, nie wyświetla żadnego okna logowania. Co może blokować menu logowania w aplikacji?

:)

Milendil, Jun 16, 2019
  2. Onyx Is Here Win User

Make sure that you're logged in with your Microsoft Account in the Xbox Console Companion. That should link up with the game pass and log you in automatically
  3. Michali2054 Win User

Alert usługi Xbox Live!

U mnie dziś się pojawiła taka informacja rzeczywiście jest problem po ich stronie bo nawet nie można wejść na:

Twoje konto

Gdy wejdziemy w link do profilu wyświetli nam się taka informacja:

Uh oh ... to nie powinno się zdarzyć.

Wydaje się, że znalazłeś się usterki w systemie.

Data: 25.01.2015 19:25:16

s:

req:

Niestety trzeba czekać mieć cierpliwość.
  4. XBF-Pat Win User

Zwrot pieniędzy za zakup robux przez sklep microsoft

Witam Małgorzata:

Przetłumaczyłem twój post na język angielski, a następnie przetłumaczyłem go z powrotem, aby spróbować udzielić Ci odpowiedzi na pytanie, jak chronić swój dostęp przed nieautoryzowanymi zakupami i potencjalnie, jak zażądać zwrotu pieniędzy za zakupy dokonane przez twojego syna. Najpierw możesz dowiedzieć się więcej o konfigurowaniu konta, aby to się nie powtórzyło. Musisz skonfigurować klucz dostępu na koncie. https://support.xbox.com/help/famil...-guest-key/create-and-manage-xbox-one-passkey

1. Aby wymagać klucza dostępu przed dokonaniem zakupu na koncie: Naciśnij przycisk
    2. Xbox , aby otworzyć przewodnik, a następnie wybierz pozycję Ustawienia > > systemu > konto.
    3. Wybierz pozycję Zaloguj się, Zabezpieczenia & klucz > Zmień preferencje logowania i zabezpieczeń.
    4. Wybierz pozycję Dostosuj.
    5. Wybierz pozycję Zapytaj o mój klucz dostępu do zakupów, a z menu rozwijanego wybierz pozycję Wymagany klucz dostępu.
    Po drugie, aby sprawdzić, czy kwalifikujesz się do zwrotu pieniędzy, postępuj zgodnie ze wskazówkami na poniższej stronie po zalogowaniu się na konto, którego syn użył do zakupu treści. https://xbox.com/refunds Mam nadzieję, że to pomaga.

Hi Malgorzata:

I translated your post into English and then translated it back to try to provide you an answer to your question about how to protect your access from unauthorized purchases and potentially on how to request a refund for purchases made by your son.

First, you can learn about configuring the account so that this does not happen again. You need to setup a passkey on the account. https://support.xbox.com/help/famil...-guest-key/create-and-manage-xbox-one-passkey

1. To require a passkey before a purchase can be completed on your account:
    2. Press the Xbox button  to open the guide, and then select Profile & system > Settings > Account.
    3. Select Sign-in, Security & passkey > Change my sign-in & security preferences.
    4. Select Customize.
    5. Select Ask for my passkey to make purchases, and from the drop-down menu, select Passkey required.
    Secondly, to see if you are eligible for a refund, please follow the directions on the below page after signing in with the account that you son used to purchase the content.

https://xbox.com/refunds

Hope this helps.
  5. AngelObullets Win User

Minecraft Dungeons

Dzień dobry,

Posiadam minecraft dungeons, zakupiony w microsoft store, niestety podczas pobierania aktualizacji gra się samoistnie odinstalowała. Teraz kiedy próbujemy zanistalowac ponownie z panelu sklepu, jest to niemożliwe, po kliknięciu zainstaluj, zupełnie nic się nie dzieje. Czasem zaczyna jakby podejmować próbę instalacji, po czym następuje długa próba ale bez żadnych skutków i program sam się wyłącza.

Czy możecie mi jakos pomóc? Dodam że komputer ma bardzo dużo miejsca na dysku i na pewno nie jest to wina komputera bo wszystkie pozostałe gry i programy działają.
    Translaton to try help others help you

Good Morning,

I own minecraft dungeons, purchased from microsoft store, unfortunately while downloading an update the game uninstalled itself. Now, when we try to uninstall again from the store panel, it is impossible, after clicking install, nothing happens. Sometimes it starts trying to install, and then it takes a long time, but without any effect, and the program shuts down by itself. Can you help me? I would like to add that the computer has a lot of disk space and it is definitely not the computer's fault, because all other games and programs work.

Question is the game installed on a external hard drive or internal hard drive?.

Translation for Op.

Pytanie: czy gra jest zainstalowana na zewnętrznym czy wewnętrznym dysku twardym?
  6. AdamK1 Win User

Problem z Xbox Live na komputerze z Windows 10 - NAT ścisłe

Boże... to znowu Pan ??? Nie ma innego przedstawiciela MS tylko akurat PAN ??? W ostatnich problemach nijak mi Pan nie pomógł. I po pańskiej odpowiedzi widzę, że nie zanosi się na poprawę. Czy sądzi Pan, że trudziłbym się z zadaniem mojego pytania nie
    zapoznając się z artykułem który mi Pan podsuwa w linku ?
Thema:

Loading...
  1. Brak panelu logowania po naciśnięciu Zaloguj się - Similar Threads - Brak panelu logowania

2. Brak dźwięku w Forza Horizon 5

in XBoX Games and Apps
    Brak dźwięku w Forza Horizon 5: Po ostatniej aktualizacji Forza Horizon 5 nie działa dźwięk :( 9cd349eb-6c14-4572-970c-f400a621ac49
  3. Brak emotek Minecraft Windows 10 Edition

in XBoX on Windows
    Brak emotek Minecraft Windows 10 Edition: Witam Od niedawna zacząłem grać w Minecraft Windows 10 Edition i gdy mój kolega pokazał mi emotki okazało się że ja nie mam takiego czegoś. On w zakładce emotki miał od nowości podstawowe...
  4. : Brak dźwięku w telewizorze [No sound on tv]

in XBoX TV Hardware
    : Brak dźwięku w telewizorze [No sound on tv]: : Brak dźwięku w telewizorze [No sound on tv] Witam serdecznie mam problem ponieważ nie mogę oglądać filmów z braku możliwości dźwiękowych. Czy potrzeba jest podłączenie głośników do tv?próbowałam...
  5. Brak sybskrypcji -[Translation - No subscription]

in XBoX on Consoles
    Brak sybskrypcji -[Translation - No subscription]: Pomimo że doładowałem konto to nie mogę zapłacić za xbox live Gold. Co mam zrobić aby opłata została pobrana? -[Translation - Even though I've recharged my account, I can't pay for Xbox Live...
  6. Brak możliwości dołączenia do gry online.[No ability to join an online game.]

in XBoX on Windows
    Brak możliwości dołączenia do gry online.[No ability to join an online game.]: Nie mogę dołączyć do gry multiplayer, jeżeli klikam na np. graj online to pojawia się błąd o treści "Funkcja zablokowana, wystąpił błąd komunikacji z serwerem." Reset komputera internetu itp. nie...
  7. Brak dźwięku metro exodus Xbox one [Mod translation-No metro sound exodus Xbox one]

in XBoX Games and Apps
    Brak dźwięku metro exodus Xbox one [Mod translation-No metro sound exodus Xbox one]: Witwjcie. Mam problem z dźwiękiem w grze metro exodus. Po rozpoczęciu gry, gdy ,,intro"(scena gdzie bohater opowiada że nie jest stworzony do życia w metrze) dobiegnie końca dźwięk wyłącza się....
  8. Brak karty Teredo [Edit - translation] - No Teredo card

in XBoX on Windows
    Brak karty Teredo [Edit - translation] - No Teredo card: Dzień dobry mam problem z funkcjami sieciowymi FH4. Najprawdopodobniej brakuje u mnie karty Teredo. W menedżerze urządzeni jej nie ma oraz nie mogę jej dodać. Wcześniej gra działała poprawnie (nie...
  9. brak zakupionej gry na koncie[Translation-no purchased game in your account]

in XBoX on Consoles
    brak zakupionej gry na koncie[Translation-no purchased game in your account]: zakupiłem grę na microsoft store zapłaciłem z konta i gry nie ma co zrobić? [Translation-I bought a game on the microsoft store I paid from the account and the game has nothing to do?]...
  10. Brak realizacji zamówienia Baldur's Gate and Baldur's Gate II: Enhanced Editions...

in XBoX Games and Apps
    Brak realizacji zamówienia Baldur's Gate and Baldur's Gate II: Enhanced Editions...: Witam Dziś w nocy zakupiłem grę na Xbox One Baldur's Gate and Baldur's Gate II: Enhanced Editions. Niestety nie widzę zamówienia w historii, nie dostałem też od państwa żadnego maila z...