Błędne przekierowanie.

Discus and support Błędne przekierowanie. in XBoX on Windows to solve the problem; Mam problem. Nie mogę zmienić ustawienia prywatności, ponieważ nie mogę zalogować się na xbox.com. Zamiast tego, przekazuje mnie na xbox.support.com... Discussion in 'XBoX on Windows' started by ZuzaBartoszek, Apr 3, 2020.

1. Błędne przekierowanie.

Mam problem. Nie mogę zmienić ustawienia prywatności, ponieważ nie mogę zalogować się na xbox.com.

Zamiast tego, przekazuje mnie na xbox.support.com

Dlaczego? Co mam zrobić?

:)

ZuzaBartoszek, Apr 3, 2020
  2. {Parity} Win User

Błędne przekierowanie.

Reach out directly to Xbox Support. https://beta.support.xbox.com/
  3. The_Last_DJ Win User

We can't log uou on your x-box acount. try again.

Czy możesz udostępnić zrzut ekranu błędu?

Odpowiedź została automatycznie przetłumaczona. Automatyczne tłumaczenie może powodować gramatyczne problemy lub błędne ekspresje.
  4. The_Last_DJ Win User

We can't log uou on your x-box acount. try again.

Witaj Katarzyna K! Nazywam się Kris i chętnie odpowiem na Twoje pytanie.

Przykro nam, że masz problemy z zalogowaniem się. Co się stanie, gdy spróbujesz zalogować się do gry Minecraft? Czy pojawia się błąd?

Odpowiedź została automatycznie przetłumaczona. Automatyczne tłumaczenie może powodować gramatyczne problemy lub błędne ekspresje.
  5. XBF - Hayabusa Win User

Przekierowanie dźwięku z komputera na pada xbox one

Witaj mijo11,

Funkcja Bluetooth nie obsługuje żadnych załączników, takich jak zestawy słuchawkowe, klawiatury Chatpad ani adapter zestawu słuchawkowego stereo dla konsoli Xbox.

Gdy kontroler jest podłączony przez Bluetooth, urządzenia audio nie są obsługiwane. Aby użyć zestawu słuchawkowego, podłącz kontroler bezpośrednio do komputera za pomocą USB lub adaptera bezprzewodowego Xbox dla systemu Windows 10 albo podłącz urządzenie audio bezpośrednio do komputera.

Możesz użyć zestawu słuchawkowego Bluetooth podłączonego do komputera lub kupić adapter bezprzewodowy Xbox dla systemu Windows, który umożliwi korzystanie z zestawu słuchawkowego na kontrolerze.

[Powyższy tekst jest tłumaczony maszynowo i może nie być dokładnym odzwierciedleniem oryginalnego postu]

[The text above is machine translated and may not be an accurate representation of the original post]

Hello mijo11,

Bluetooth does not support any attachments, such as headsets, chatpads, or the Xbox Stereo Headset Adapter.

When your controller is connected via Bluetooth, audio devices are not supported. To use a headset, connect your controller directly to your PC by using a USB cable or the Xbox Wireless Adapter for Windows 10, or connect your audio device directly to your PC.

You can use a Bluetooth headset connected to your PC, or you can purchase the Xbox Wireless Adapter for Windows, which would allow you to use the headset on the controller.
Thema:

Błędne przekierowanie.