Αγορά από το store
Discus and support Αγορά από το store in XBoX Games and Apps to solve the problem; Καλησπέρα, Έχω κάνει μια αγορά ενός παιχνιδιού από το store και δε γνωρίζω τι πρέπει να κάνω για να το εγκαταστήσω αφού εκτός από την απόδειξη δε μου... Discussion in 'XBoX Games and Apps' started by ΧρηστοςΑραμπατζης, Apr 5, 2020.
Thema:
Αγορά από το store
Loading...
-
Αγορά από το store - Similar Threads - Αγορά από το
-
Το msfs2020 δεν ξεκινα και κρασαρει
in XBoX Games and AppsΤο msfs2020 δεν ξεκινα και κρασαρει: Καλημερα Μολις φορτωνω το παιχνιδι,στο τελος της φορτωσης με πεταει εξω.Δεν εχω βαλει τιποτα εξτρα.Αποστελλω τα στιγμιοτυπα. Όνομα αρχείου καταγραφής:Application ροέλευση: Windows Error... -
Πρόβλημα Σχετικά με το HDR στο ori and the will of the wisps
in XBoX on WindowsΠρόβλημα Σχετικά με το HDR στο ori and the will of the wisps: Είμαι συνδρομητής στο Game Pass PC και παίζω αυτήν την περίοδο το ori and the will of the wisps. Διαπίστωσα πως ενω αναγράφει μέσα στης λεπτομέρειες του παιχνιδιού οτι υποστηρίζει HDR δεν... -
Αγορά εφαρμογών μέσω κάρτες του xbox [Mod translation-Buying apps via xbox cards]
in XBoX Games and AppsΑγορά εφαρμογών μέσω κάρτες του xbox [Mod translation-Buying apps via xbox cards]: Γεια σας. Θα ήθελα να ρωτήσω αν ειναι δυνατό να αγοράσω (συγκεκριμένα forza horizon 3) με δωροκαρτες του xbox χωριν να χρειαστεί να βάλω λογαριασμούς πιστωτικής. Εχω διαβασει οτι απο πισω οι... -
δεν μπορω να παιξω το pes 2019. [Edit - Translation] - can't play pes 2019.
in XBoX Accessibilityδεν μπορω να παιξω το pes 2019. [Edit - Translation] - can't play pes 2019.: ενω μεχρι χτες επαιζα το παιχνιδι σημερα μου βγαζει ''error 0x82d40007..signinning with the account that purchased the game or app''. μονο που το παιχνιδι το επαιζα αφου το ειχα κατεβασει απο το... -
Αγορά Fortnite - 2,500 (+300 Bonus) V-Bucks 24,99
in XBoX on WindowsΑγορά Fortnite - 2,500 (+300 Bonus) V-Bucks 24,99: Στις 06/11/2018 έκανα, την παραπάνω παραγγελία. Δεν χρησιμοποιήθηκε - εξαργυρώθηκε ποτέ Στις 17/01/2019 εγκατέστησα στον υπολογιστή το παιχνίδι Fortnite, περιμένοντας πως η παραγγελία θα είναι...