Αγορά από το store

Discus and support Αγορά από το store in XBoX Games and Apps to solve the problem; Καλησπέρα, Έχω κάνει μια αγορά ενός παιχνιδιού από το store και δε γνωρίζω τι πρέπει να κάνω για να το εγκαταστήσω αφού εκτός από την απόδειξη δε μου... Discussion in 'XBoX Games and Apps' started by ΧρηστοςΑραμπατζης, Apr 5, 2020.

1. Αγορά από το store

Καλησπέρα,

Έχω κάνει μια αγορά ενός παιχνιδιού από το store και δε γνωρίζω τι πρέπει να κάνω για να το εγκαταστήσω αφού εκτός από την απόδειξη δε μου έχει έρθει άλλος κωδικός.

:)

ΧρηστοςΑραμπατζης, Apr 5, 2020
  2. Spartan 216 Win User

Αγορά από το store

Γειά σου! Αν ο κώδικας δεν λειτουργεί ή οι κωδικοί λείπουν, επικοινωνήστε με τον λιανοπωλητή που έχει αυτούς τους κωδικούς. Αν και αν αγοράσατε μια φυσική μονάδα δίσκου και δεν ξέρετε πώς να την κατεβάσετε, απλά εισάγετε το inot στην υποδοχή Xbox του dvd
    (ενώ είναι ενεργοποιημένο) και μεταβείτε στο "Τα παιχνίδια και οι εφαρμογές μου" και θα πρέπει να μπορείτε να δείτε τα downlaod από εκεί. . !

Ελπίζω ότι αυτό βοήθησε τουλάχιστον λίγο, ελπίζω ότι το πρόβλημά σας θα λυθεί! Σας εύχομαι καταπληκτική μέρα / νύχτα!

(Λυπάμαι για πολλά ορθογραφικά λάθη)

-MLG
  3. ΆρηςΜιχαηλ Win User

Can't sign in

ihave allready bought the game (see the billing) and i was playing till 10 days ago, when the game asked me to create a new profil and buy again the game!!!!!!!whats going on;

the following are my billing data and the confirmation of the payment

Αγαπητέ/ή ΑΡΗΣ ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ,

Αυτό το μήνυμα έχει σταλεί ως επιβεβαίωση για την αγορά των ακόλουθων ειδών:

Ημ/νία

11/1/2014638862088Αγορά από το Store

- Reckless Racing Ultimate

3,47 €

Μερικό άθροισμα:

3,47 €

Φ Α:

0,52 €

Συνολικό ποσό:

3,99 €

Η χρέωσή σας θα γίνει με την ακόλουθη μέθοδο πληρωμής:
  4. GiorgioMpolotsis Win User

Incorrectly formatted zip code

αρατήρησα ότι υπάρχει μια παρόμοια ερώτηση.

Ζω στην Κένυα και δεδομένου ότι η Κένυα δεν συγκαταλέγεται στις περιοχές Xbox Live, έβαλα τη δική μου στο Ηνωμένο Βασίλειο.
    Ωστόσο, ήθελα να αγοράσω κάτι από το κατάστημα χρησιμοποιώντας την πιστωτική μου κάρτα και όταν έβαλα τον ταχυδρομικό μου κώδικα (Κένυα), εμφανίζει το μήνυμα "Λανθασμένη μορφοποίηση ταχυδρομικού κώδικα".

Σε παρακαλώ βοήθησέ με.
  5. PanagiotisRontogiann Win User

Προβλημα παιχνιδιου [Game Problem]

Εχω αγορασει το παιχνιδι απο το καταστημα public οποτε πειτε μου πως θα εχω επιστροφη χρηματων γιατι δεν το εχω αγορασει μεσο λογαριασμου microsoft?

[Translate - I have bought the game from the public store so you tell me how I will get a refund because I have not bought it a microsoft account?]
  6. XBF-JoannaDark Win User

Επιστροφή χρημάτων

Γεια σου ΜυρτώΚεραμιτι,

Λυπάμαι που ακούω ότι δεν είστε ικανοποιημένοι με την εφαρμογή GreekTV που αγοράσατε μέσω του καταστήματος Windows 10. Δυστυχώς για εφαρμογές στο κατάστημά μας δεν είναι χρηματοδοτήσιμες, εκτός εάν καθορίζεται από το άτομο που δημιούργησε την εφαρμογή. Έχω εισαγάγει αυτόν τον σύνδεσμο https://www.microsoft.com/en-us/storedocs/terms-of-sale και μετακινηθείτε προς τα κάτω στον αριθμό 16. ολιτική επιστροφής. Για να σας παρέχουμε μια λίστα αντικειμένων που δεν επιστρέφονται και δεν θα εξετάσετε αυτό το ζήτημα στο μέλλον. Επίσης, για να επιβεβαιώσετε ότι η εφαρμογή δεν επιστρέφεται, ακολουθήστε αυτά τα βήματα και αυτός είναι ένας τρόπος για να ζητήσετε επιστροφή χρημάτων, εάν ισχύει για τυχόν μελλοντικές αγορές.

1) ήγαινε στο https://account.microsoft.com/account/Account?ru=https%3A%2F%2Faccount.microsoft.com%2F&destrt=δείκτης

2) Κάντε κλικ στην είσοδο και πληκτρολογήστε το email του λογαριασμού Microsoft που χρησιμοποιήσατε για την αγορά

3) Στη συνέχεια, στην κορυφή της ιστοσελίδας, αναζητήστε το " ληρωμή και χρέωση" και κάντε κλικ σε αυτό και επιλέξτε Ιστορικό παραγγελιών

4) Η σελίδα ιστορικού παραγγελιών θα εμφανίσει όλα όσα αγοράσατε ποτέ από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα.

Εάν το προϊόν ήταν επιλέξιμο για επιστροφή χρημάτων, θα έμοιαζε με τις παρακάτω εικόνες που παρείχα.

Ελπίζω ότι αυτό απάντησε στην ερώτησή σας και ότι οι πόροι που παρείχα ήταν χρήσιμοι. Σας ευχαριστούμε που προσεγγίσατε τα Φόρουμ xbox Microsoft. Κάντε κλικ στο κουμπί Ναι, εάν αυτό το άρθρο ήταν χρήσιμο.

Hello MyrtoKeramioti,

I am sorry to hear that you are not satisfied with the GreekTV app you purchased via our Windows 10 store. Unfortunately for apps in our store are non-fundable unless specified by the person who created the application. I have inserted this link Terms of Sale - Microsoft Store and scroll down to number 16. Return Policy. To provide you a list of items that are non-refundable and you do not run into this issue in the future. Also, to confirm that the app is non-refundable, please follow these steps, and this is a way to request a refund if applicable for any future purchases.

1) Go to Microsoft account | Sign In or Create Your Account Today – Microsoft

2) Click on Sign-in and type in your Microsoft account email that you used for the purchase

3) Next, on the top of the web page, look for "Payment & Billing," and click on it and select Order History

4) The order history page will display everything you ever purchased from our online store.

If the item were eligible for a refund, it would look like the pictures below I provided. I hope this answered your question and that the resources I provided were helpful. Thank you for reaching out to the Xbox Microsoft Forums; please click yes, if this article was helpful.
Thema:

Αγορά από το store

Loading...
  1. Αγορά από το store - Similar Threads - Αγορά από το

2. Το msfs2020 δεν ξεκινα και κρασαρει

in XBoX Games and Apps
    Το msfs2020 δεν ξεκινα και κρασαρει: Καλημερα Μολις φορτωνω το παιχνιδι,στο τελος της φορτωσης με πεταει εξω.Δεν εχω βαλει τιποτα εξτρα.Αποστελλω τα στιγμιοτυπα. Όνομα αρχείου καταγραφής:Application ροέλευση: Windows Error...
  3. Πρόβλημα Σχετικά με το HDR στο ori and the will of the wisps

in XBoX on Windows
    Πρόβλημα Σχετικά με το HDR στο ori and the will of the wisps: Είμαι συνδρομητής στο Game Pass PC και παίζω αυτήν την περίοδο το ori and the will of the wisps. Διαπίστωσα πως ενω αναγράφει μέσα στης λεπτομέρειες του παιχνιδιού οτι υποστηρίζει HDR δεν...
  4. Αγορά εφαρμογών μέσω κάρτες του xbox [Mod translation-Buying apps via xbox cards]

in XBoX Games and Apps
    Αγορά εφαρμογών μέσω κάρτες του xbox [Mod translation-Buying apps via xbox cards]: Γεια σας. Θα ήθελα να ρωτήσω αν ειναι δυνατό να αγοράσω (συγκεκριμένα forza horizon 3) με δωροκαρτες του xbox χωριν να χρειαστεί να βάλω λογαριασμούς πιστωτικής. Εχω διαβασει οτι απο πισω οι...
  5. δεν μπορω να παιξω το pes 2019. [Edit - Translation] - can't play pes 2019.

in XBoX Accessibility
    δεν μπορω να παιξω το pes 2019. [Edit - Translation] - can't play pes 2019.: ενω μεχρι χτες επαιζα το παιχνιδι σημερα μου βγαζει ''error 0x82d40007..signinning with the account that purchased the game or app''. μονο που το παιχνιδι το επαιζα αφου το ειχα κατεβασει απο το...
  6. Αγορά Fortnite - 2,500 (+300 Bonus) V-Bucks 24,99

in XBoX on Windows
    Αγορά Fortnite - 2,500 (+300 Bonus) V-Bucks 24,99: Στις 06/11/2018 έκανα, την παραπάνω παραγγελία. Δεν χρησιμοποιήθηκε - εξαργυρώθηκε ποτέ Στις 17/01/2019 εγκατέστησα στον υπολογιστή το παιχνίδι Fortnite, περιμένοντας πως η παραγγελία θα είναι...