Zwrot pieniędzy za subskrybcję. Subscription refund

Discus and support Zwrot pieniędzy za subskrybcję. Subscription refund in XBoX Accessibility to solve the problem; Cześć Ostatnio zapomniałem wyłączyć co miesięcznej płatności za EA Acces. Rozpoczęła się ona 6 marca. Od razu jak pieniądze zostały pobrane z mojego... Discussion in 'XBoX Accessibility' started by bananek21, Mar 8, 2020.

1. bananek21
    bananek21 Guest

Cześć

Ostatnio zapomniałem wyłączyć co miesięcznej płatności za EA Acces. Rozpoczęła się ona 6 marca. Od razu jak pieniądze zostały pobrane z mojego konta, anulowałem subskrypcję i dostałem informację, że środki zostaną zwrócone na moje konto. Mimo to dalej nie
    otrzymałem zwrotu pieniędzy. Co mogę zrobić?

Eng:

Hi

Recently, I forgot to stop monthly payments for EA Acces. Subscription started 6 match. As soon the money was withdrawn from my account, I canceled the subscription and received information that the funds will be transfered to my account. Still, I didn't
    recived my money. What Can I do?

:)

bananek21, Mar 8, 2020
  2. Mistress Sara Win User

3. XBF-JoannaDark Win User

Zwrot pieniędzy za błąd usługi xbox game pass[ Did not authorize charge of Xbox Game Pass and not able to request refund]

[Associate używa aplikacji tłumacza. Należy pamiętać, że może wystąpić słaba gramatyka i nieprawidłowa składnia]

Cześć Kamil Kociolek,

Dziękujemy za kontakt z forami Xbox! Przykro mi słyszeć, że masz problemy z żądaniem zwrotu pieniędzy za subskrypcję Xbox Game Pass i że została przypadkowo obciążona, nawet po wyłączeniu powtarzających się rozliczeń na koncie. Kiedy kupiłeś oryginalną subskrypcję Game Pass? Kiedy ta bieżąca subskrypcja zakończyła się 3 października 2021 r., A opłata? Kiedy próbowałeś poprosić o zwrot pieniędzy, czy zostałeś poinformowany, że minęło już zasady zwrotów? Zamierzam podać ci dwa linki, które możesz spróbować uzyskać zwrot pieniędzy.

1) Jak złożyć wniosek o zwrot pieniędzy za produkt cyfrowy Xbox

Ten link wyjaśnia proces żądania zwrotu pieniędzy za zakupy cyfrowe i zawiera instrukcje krok po kroku, jak poprosić o zwrot pieniędzy. Ponadto zapewnia również zasoby, takie jak nasza polityka zwrotów z zakupów cyfrowych do wglądu w przyszłości.

2) Skontaktuj się z nami

Drugim linkiem jest skontaktowanie się z naszym wsparciem i poproś ich o pomoc w zapoznaniu się z opłatami i sprawdzenie, czy mogą zapewnić zwrot pieniędzy, jeśli dotyczy. Możesz poprosić o czat lub telefon w zależności od regionu.

Mam nadzieję, że te sugestie pomogą! Jeśli to odpowie na Twoje pytanie, oznacz wątek jako "Odpowiedziano". Czy mógłbyś dać mi znać, gdyby udało ci się pomóc? Jeśli nie, zobaczę, jakie inne rozwiązania mamy, aby pomóc Ci rozwiązać ten problem. Dziękuję i miłego dnia.
  4. XBF - Drew Win User

Nie dostałem Produktu na Microsoft Store

Witaj ArturChromiński,

Wspomniałeś, że kupiłeś rozpoczętą kolekcję dla Minecrafta w systemie Windows 10 i zakup został zrealizowany, ale nie możesz znaleźć gry. Oto zasób Xbox dotyczący składania wniosku o zwrot pieniędzy za produkt cyfrowy Xbox. Wybierz „Poproś o zwrot pieniędzy” i postępuj zgodnie z instrukcjami, aby się zalogować.

Daj mi znać, czy to pomoże rozwiązać Twój problem, wybierając „Tak” u dołu strony.

XBF – Drew

[Associate używa aplikacji tłumaczącej, pamiętaj, że mogą wystąpić błędy gramatyczne lub nieprawidłowa składnia]
  5. XBF-JoannaDark Win User

Zwrot/Refund

Cześć, Aleksandra D33,

Mam nadzieję, że dobrze sobie dziś radzisz. Witamy w społeczności Xbox. Dziękujemy za skontaktowanie się z forami Xbox. Widzę, że wspomniałeś, że twoja siostra dokonała przypadkowego zakupu na twoim koncie. Z przyjemnością pomogę w podjęciu kroków w celu uzyskania zwrotu pieniędzy. Proszę sprawdzić dwa linki, które podam poniżej.

Rozwiązanie 1: Poproś o zwrot pieniędzy:

Żądanie zwrotu kosztów za zakup gier | Xbox Support Kliknij ten links, a to pozwoli Ci poprosić o zwrot pieniędzy. Jeśli nie znajdziesz Minecraft na liście zakupów, przejdź do następnego rozwiązania.

Rozwiązanie 2: Poproś o zwrot pieniędzy za pośrednictwem konta Microsoft

Returning items you bought from Microsoft Store for exchange or refund Please click on this link, and it will take you to your Microsoft account, where you can request a refund for the item you purchased. in this support, the article clicks on Return or exchange items and follows the steps.

Mam nadzieję, że te sugestie pomogą! Jeśli to odpowie na Twoje pytanie, oznacz wątek jako "Odpowiedziano".

[Associate używa aplikacji tłumacza. Należy pamiętać, że może wystąpić słaba gramatyka i nieprawidłowa składnia]
  6. niemy_960 Win User

Xbox one Zwrot pieniędzy lub wymiana. -[Translation - Xbox one money back or replacement.]

dzień dobry Aby zażądać zwrotu pieniędzy za produkt cyfrowy, odwiedź ten link

Poproś o zwrot towarów cyfrowych

Przykro mi, że nie podobała ci się gra, mam jednak nadzieję, że spodoba Ci się Red Dead!

Translation

Hello

To request a refund on a digital product visit this link

Request Refund for Digital goods

Sorry you didnt enjoy the game, I hope you enjoy Red Dead though!
    Hi, in my country that page doesn't open :(
Thema:

Loading...
  1. Zwrot pieniędzy za subskrybcję. Subscription refund - Similar Threads - Zwrot pieniędzy subskrybcję

2. Zwrot/Refund

in XBoX Games and Apps
    Zwrot/Refund: Witam, mam problem. Gdzie się zgłosić w sprawie zwrotu gry? Moja siostra kupiła przez przypadek Minecraft dla Windows 10 i chciałbym zwrócić Minecrafta, a zależy mi żeby koszty były zwrócone....
  3. Zwrot tej jednej gry [Translation: Return this one game ]

in XBoX Games and Apps
    Zwrot tej jednej gry [Translation: Return this one game ]: Więc, kupiłam grę Minecraft Windows 10 edition ( na microsoft store), by pograć z przyjaciółmi, jak się okazało oni zakupili już wersję na javę i nie mam po co mieć tą. Nie wiem jak dokonać...
  4. Zwrot kosztow za subskrypcje

in XBoX Games and Apps
    Zwrot kosztow za subskrypcje: MAData utworzenia kwietnia 14, 2021Zwrot kosztow za subskrypcjeZakupilem subskrypcje Game pass, lecz niestety jedyna gra na ktorej mi zalezalo (Forza 7) nie jest w pelni funkcjonalna- brak...
  5. Zwrot kosztow za subskrypcje

in XBoX on Windows
    Zwrot kosztow za subskrypcje: Zakupilem subskrypcje Game pass, lecz niestety jedyna gra na ktorej mi zalezalo (Forza 7) nie jest w pelni funkcjonalna- brak mozliwosci polaczenia sie z serwerem online. Po kontakcie z Forza...
  6. Zwrot roblux [Return roblox]

in XBoX Games and Apps
    Zwrot roblux [Return roblox]: Syn dokonał nieautoryzowanego zakupu 22500 robuxów w grze Roblox. Na stronie Microsoft zostało złożone żądanie zwrotu kosztów tej transakcji ale reklamacja została odrzucona. Co można jeszcze...
  7. Zwrot pieniędzy[Translation-Refund]

in XBoX Games and Apps
    Zwrot pieniędzy[Translation-Refund]: mam pytanie czy jak kupiłem gre among us guide bo myślałem że to prawdziwa gra a nie poradnik to czy da sie to wycofać jakąś [Translation-I have a question if I bought a game among us guide...
  8. Zwrot za subskrybcje[Refund for subscriptions]

in XBoX Sales and Promo
    Zwrot za subskrybcje[Refund for subscriptions]: Dzien dobry, dzisja zauwazylem ze srodki z konta zniknely placac subskrybcje xbox game pass ktora jak do tej pory myslalem ze zostala wylaczona by nie pobralo kolejnej oplaty. Jak tylko sie...
  9. Zwrot pieniedzy za anulowanie subskrybcji[Refund for unsubscribing]

in XBoX on Consoles
    Zwrot pieniedzy za anulowanie subskrybcji[Refund for unsubscribing]: Hej nie dostalem zwrotu pieniedzy za anulowanie subskrybcji moze mi ktos pomoc? [Translation - Hey, I didn't get a refund for canceling my subscription, can someone help me?]...
  10. Zaległa opłata za subskrypcję Game Pass Ultimate i zwrot pieniędzy?

in XBoX on Consoles
    Zaległa opłata za subskrypcję Game Pass Ultimate i zwrot pieniędzy?: Witam, czy jeśli posiadam zadłużenie, które bym opłacił to czy mógłbym wtedy domagać się zwrotu kosztów? Nie mam zamiaru subskrybować Game Passa, nawet nie wiedziałem, że mam włączone opłaty...