Zwrot pieniedzy za anulowanie subskrybcji[Refund for unsubscribing]
Discus and support Zwrot pieniedzy za anulowanie subskrybcji[Refund for unsubscribing] in XBoX on Consoles to solve the problem; Hej nie dostalem zwrotu pieniedzy za anulowanie subskrybcji moze mi ktos pomoc? [Translation - Hey, I didn't get a refund for canceling my... Discussion in 'XBoX on Consoles' started by Filippolowski17, Jul 25, 2020.
Thema:
Zwrot pieniedzy za anulowanie subskrybcji[Refund for unsubscribing]
Loading...
-
Zwrot pieniedzy za anulowanie subskrybcji[Refund for unsubscribing] - Similar Threads - Zwrot pieniedzy anulowanie
-
Zwrot/Refund
in XBoX Games and AppsZwrot/Refund: Witam, mam problem. Gdzie się zgłosić w sprawie zwrotu gry? Moja siostra kupiła przez przypadek Minecraft dla Windows 10 i chciałbym zwrócić Minecrafta, a zależy mi żeby koszty były zwrócone.... -
Zwrot tej jednej gry [Translation: Return this one game ]
in XBoX Games and AppsZwrot tej jednej gry [Translation: Return this one game ]: Więc, kupiłam grę Minecraft Windows 10 edition ( na microsoft store), by pograć z przyjaciółmi, jak się okazało oni zakupili już wersję na javę i nie mam po co mieć tą. Nie wiem jak dokonać... -
Zwrot kosztow za subskrypcje
in XBoX Games and AppsZwrot kosztow za subskrypcje: MAData utworzenia kwietnia 14, 2021Zwrot kosztow za subskrypcjeZakupilem subskrypcje Game pass, lecz niestety jedyna gra na ktorej mi zalezalo (Forza 7) nie jest w pelni funkcjonalna- brak... -
Zwrot kosztow za subskrypcje
in XBoX on WindowsZwrot kosztow za subskrypcje: Zakupilem subskrypcje Game pass, lecz niestety jedyna gra na ktorej mi zalezalo (Forza 7) nie jest w pelni funkcjonalna- brak mozliwosci polaczenia sie z serwerem online. Po kontakcie z Forza... -
Zwrot roblux [Return roblox]
in XBoX Games and AppsZwrot roblux [Return roblox]: Syn dokonał nieautoryzowanego zakupu 22500 robuxów w grze Roblox. Na stronie Microsoft zostało złożone żądanie zwrotu kosztów tej transakcji ale reklamacja została odrzucona. Co można jeszcze... -
Zwrot pieniędzy[Translation-Refund]
in XBoX Games and AppsZwrot pieniędzy[Translation-Refund]: mam pytanie czy jak kupiłem gre among us guide bo myślałem że to prawdziwa gra a nie poradnik to czy da sie to wycofać jakąś [Translation-I have a question if I bought a game among us guide... -
Zwrot za subskrybcje[Refund for subscriptions]
in XBoX Sales and PromoZwrot za subskrybcje[Refund for subscriptions]: Dzien dobry, dzisja zauwazylem ze srodki z konta zniknely placac subskrybcje xbox game pass ktora jak do tej pory myslalem ze zostala wylaczona by nie pobralo kolejnej oplaty. Jak tylko sie... -
Zaległa opłata za subskrypcję Game Pass Ultimate i zwrot pieniędzy?
in XBoX on ConsolesZaległa opłata za subskrypcję Game Pass Ultimate i zwrot pieniędzy?: Witam, czy jeśli posiadam zadłużenie, które bym opłacił to czy mógłbym wtedy domagać się zwrotu kosztów? Nie mam zamiaru subskrybować Game Passa, nawet nie wiedziałem, że mam włączone opłaty... -
ZWROT ROBUXÓW[Translation-RETURN OF ROBUX]
in XBoX Games and AppsZWROT ROBUXÓW[Translation-RETURN OF ROBUX]: Witam, córka zakupiła 22500 Robuxów o wartości niemal 950 zł bez mojej wiedzy. Chcę anulować ten zakup i wnioskować o zwrot pieniędzy. Co mam zrobić? [Translation-Hello daughter bought 22500...