Zwrot kosztow za subskrypcje

Discus and support Zwrot kosztow za subskrypcje in XBoX Games and Apps to solve the problem; MAData utworzenia kwietnia 14, 2021Zwrot kosztow za subskrypcjeZakupilem subskrypcje Game pass, lecz niestety jedyna gra na ktorej mi zalezalo (Forza... Discussion in 'XBoX Games and Apps' started by MaroDryblowac, Apr 14, 2021.

1. Zwrot kosztow za subskrypcje

MAData utworzenia kwietnia 14, 2021Zwrot kosztow za subskrypcjeZakupilem subskrypcje Game pass, lecz niestety jedyna gra na ktorej mi zalezalo (Forza 7) nie jest w pelni funkcjonalna- brak mozliwosci polaczenia sie z serwerem online. Po kontakcie z Forza support zostalem odeslany (bez jakiegokolwiek rozwiazania problemu) do supportu microsoftu

Niestety nie ma mozliwosci dodzwonienia sie na infolinie supportu microsoft (probowalem przez 2 dni w rozniych godzinach, za kazdym razem ten sam tasiemiec prowadzacy do nikad), nikt mi nie udzielam pomocy lub odpowiedzi w zwiazku z wadliwym produktem wiec pozostaje wniesc o zwrot srodkow

Zlecenie supportu Ticket #203828 o tresci

[table][tr][td]OdkidowacApr 11, 2021, 5:24 AM PDTI can join other people lobby but i can not join any server. This is the ONLY game with connection problem. All other multiplayer games works flawless. Screens attached (Polish language). Seems problem is in Toredo. Waiting for answer how to solve problem or how to get refund in other case. Bought this game for multiplayer use only so i do not need it if will not work onlineAttachment(s)forza 7 does not work 2.pngforza 7 does not work.png[/td][/tr][/table]
    Otrzymalem odpowiedz

[table][tr][td]Battleman (Forza Support)Apr 12, 2021, 9:34 AM PDTHello,If you are experiencing any issues with connecting to Multiplayer or are receiving a DNS error message in game, please check out our support articles:Multiplayer Connection Troubleshooting.IPsec error messageIf those steps do not work, please contact Official Support for further assistance.XBOX: http://support.xbox.comWINDOWS: https://support.microsoft.comThe support links to a virtual agent to assist you. If you would like to call a support agent type "phone support" in the virtual agent window. You'll be prompted to answer a couple questions about your issue, then directed to either get in the phone queue, or schedule a call.[/td][/tr][/table]
    TAK WIEC PYTAM JAK OTRZYMAC ZWROT SRODKOW ZA SUBSKRYPCJE SKORO NIE MA MOZLIWOSCI KONTAKTU, W KTORY WIERZY BATTLEMAN (z forza supportu) ale nie wie, ze to Polska????????????????

Ewentualnie jezeli czyta to ktos z microsoftu prosze o kontakt w celu rozwiazania problemu

:)

MaroDryblowac, Apr 14, 2021
  2. XBF Ezra G Win User

Zwrot za subskrybcje[Refund for subscriptions]

Hello sp3310,

Thank you for your post. I understand you are looking for a refund of a recent subscription renewal. Please visit the

Refund Request
    page for assistance.

I hope this helps.
  3. jakubkuzniar Win User

Payment

1. Mam pytanie. Chciałbym spłacić swoją zaległość za subskrypcje xbox game pass. Posiadam pieniądze na koncie Microsoft. Jest to wystarczająca suma. Czemu nie może mi pobrać pieniędzy właśnie z tego konta?
  4. Mistress Sara Win User

Zwrot pieniędzy za subskrybcję. Subscription refund

5. XBF-JoannaDark Win User

Zwrot pieniędzy za błąd usługi xbox game pass[ Did not authorize charge of Xbox Game Pass and not able to request refund]

[Associate używa aplikacji tłumacza. Należy pamiętać, że może wystąpić słaba gramatyka i nieprawidłowa składnia]

Cześć Kamil Kociolek,

Dziękujemy za kontakt z forami Xbox! Przykro mi słyszeć, że masz problemy z żądaniem zwrotu pieniędzy za subskrypcję Xbox Game Pass i że została przypadkowo obciążona, nawet po wyłączeniu powtarzających się rozliczeń na koncie. Kiedy kupiłeś oryginalną subskrypcję Game Pass? Kiedy ta bieżąca subskrypcja zakończyła się 3 października 2021 r., A opłata? Kiedy próbowałeś poprosić o zwrot pieniędzy, czy zostałeś poinformowany, że minęło już zasady zwrotów? Zamierzam podać ci dwa linki, które możesz spróbować uzyskać zwrot pieniędzy.

1) Jak złożyć wniosek o zwrot pieniędzy za produkt cyfrowy Xbox

Ten link wyjaśnia proces żądania zwrotu pieniędzy za zakupy cyfrowe i zawiera instrukcje krok po kroku, jak poprosić o zwrot pieniędzy. Ponadto zapewnia również zasoby, takie jak nasza polityka zwrotów z zakupów cyfrowych do wglądu w przyszłości.

2) Skontaktuj się z nami

Drugim linkiem jest skontaktowanie się z naszym wsparciem i poproś ich o pomoc w zapoznaniu się z opłatami i sprawdzenie, czy mogą zapewnić zwrot pieniędzy, jeśli dotyczy. Możesz poprosić o czat lub telefon w zależności od regionu.

Mam nadzieję, że te sugestie pomogą! Jeśli to odpowie na Twoje pytanie, oznacz wątek jako "Odpowiedziano". Czy mógłbyś dać mi znać, gdyby udało ci się pomóc? Jeśli nie, zobaczę, jakie inne rozwiązania mamy, aby pomóc Ci rozwiązać ten problem. Dziękuję i miłego dnia.
  6. XBF Ezra G Win User

Zwrot pieniedzy za anulowanie subskrybcji[Refund for unsubscribing]

Hello Filippolowski17,

Thank you for your post. I understand you are experiencing an issue with receiving a refund for a subscription you recently cancelled. Please submit a

Refund Request
    to get in contact with a refund agent for information on receiving reimbursement.

I hope this helps.
Thema:

Zwrot kosztow za subskrypcje

Loading...
  1. Zwrot kosztow za subskrypcje - Similar Threads - Zwrot kosztow subskrypcje

2. Zwrot/Refund

in XBoX Games and Apps
    Zwrot/Refund: Witam, mam problem. Gdzie się zgłosić w sprawie zwrotu gry? Moja siostra kupiła przez przypadek Minecraft dla Windows 10 i chciałbym zwrócić Minecrafta, a zależy mi żeby koszty były zwrócone....
  3. Zwrot tej jednej gry [Translation: Return this one game ]

in XBoX Games and Apps
    Zwrot tej jednej gry [Translation: Return this one game ]: Więc, kupiłam grę Minecraft Windows 10 edition ( na microsoft store), by pograć z przyjaciółmi, jak się okazało oni zakupili już wersję na javę i nie mam po co mieć tą. Nie wiem jak dokonać...
  4. Zwrot kosztow za subskrypcje

in XBoX on Windows
    Zwrot kosztow za subskrypcje: Zakupilem subskrypcje Game pass, lecz niestety jedyna gra na ktorej mi zalezalo (Forza 7) nie jest w pelni funkcjonalna- brak mozliwosci polaczenia sie z serwerem online. Po kontakcie z Forza...
  5. Zwrot roblux [Return roblox]

in XBoX Games and Apps
    Zwrot roblux [Return roblox]: Syn dokonał nieautoryzowanego zakupu 22500 robuxów w grze Roblox. Na stronie Microsoft zostało złożone żądanie zwrotu kosztów tej transakcji ale reklamacja została odrzucona. Co można jeszcze...
  6. Zwrot pieniędzy[Translation-Refund]

in XBoX Games and Apps
    Zwrot pieniędzy[Translation-Refund]: mam pytanie czy jak kupiłem gre among us guide bo myślałem że to prawdziwa gra a nie poradnik to czy da sie to wycofać jakąś [Translation-I have a question if I bought a game among us guide...
  7. Zwrot za subskrybcje[Refund for subscriptions]

in XBoX Sales and Promo
    Zwrot za subskrybcje[Refund for subscriptions]: Dzien dobry, dzisja zauwazylem ze srodki z konta zniknely placac subskrybcje xbox game pass ktora jak do tej pory myslalem ze zostala wylaczona by nie pobralo kolejnej oplaty. Jak tylko sie...
  8. Zwrot pieniedzy za anulowanie subskrybcji[Refund for unsubscribing]

in XBoX on Consoles
    Zwrot pieniedzy za anulowanie subskrybcji[Refund for unsubscribing]: Hej nie dostalem zwrotu pieniedzy za anulowanie subskrybcji moze mi ktos pomoc? [Translation - Hey, I didn't get a refund for canceling my subscription, can someone help me?]...
  9. Zaległa opłata za subskrypcję Game Pass Ultimate i zwrot pieniędzy?

in XBoX on Consoles
    Zaległa opłata za subskrypcję Game Pass Ultimate i zwrot pieniędzy?: Witam, czy jeśli posiadam zadłużenie, które bym opłacił to czy mógłbym wtedy domagać się zwrotu kosztów? Nie mam zamiaru subskrybować Game Passa, nawet nie wiedziałem, że mam włączone opłaty...
  10. ZWROT ROBUXÓW[Translation-RETURN OF ROBUX]

in XBoX Games and Apps
    ZWROT ROBUXÓW[Translation-RETURN OF ROBUX]: Witam, córka zakupiła 22500 Robuxów o wartości niemal 950 zł bez mojej wiedzy. Chcę anulować ten zakup i wnioskować o zwrot pieniędzy. Co mam zrobić? [Translation-Hello daughter bought 22500...