zmiana konta rodzic na konto dziecko[change parent account to child account]

Discus and support zmiana konta rodzic na konto dziecko[change parent account to child account] in XBoX on Consoles to solve the problem; Witam, czy jest możliwość zmiany konta z rodzica na dziecko? Chodzi o sytuację, kiedy po zakupie konsoli zostało zarejestrowane konto jako rodzic. Z... Discussion in 'XBoX on Consoles' started by leon07, Nov 22, 2018.

1. leon07
    leon07 Guest

Witam,

czy jest możliwość zmiany konta z rodzica na dziecko?

Chodzi o sytuację, kiedy po zakupie konsoli zostało zarejestrowane konto jako rodzic.

Z uwagi na fakt, iż na tym koncie jest już jakaś historia / osiągnięcia itp. chciałbym, to konto zrobić kontem dziecka, a sobie założyć kolejne konto rodzica.

Pozdrawiam

[Translation - Hello,

Is it possible to change the account from parent to child?

It's about when the account was registered as a parent after purchasing the console.

Due to the fact that there is already a history / achievements on this account, etc., I would like to make this account a child account and set up another parent account.

greetings]

:)

leon07, Nov 22, 2018
  2. Arerer
    Arerer Guest
    jak usunąć konto?

jak usunąć konto xbox na komputerze?

jetsem zarejestrowany na microsoft ale usuniecie konta microsoft nie pomaga

Arerer, Nov 23, 2018
  3. Nie pamiętam loginu i hasła do konta microsoft [Translation-Forgot my Microsoft account login and password]

Po serwisie wróciła do mnie konsola z ustawieniami fabrycznymi. Wszystkie profile graczy jakie były zapisane na konsoli zostały usunięte. Nie mogę zalogować się na konto dziecka ponieważ nie pamiętam loginu i hasła do profilu ani także poczty email na któr

przychodzi powiadomienie o resecie hasła do konta. Jedyne czym dysponuję to nr telefonu oraz kartą kredytową jaką dokonywałem płatności na koncie dziecka. Czy istnieje jakiś sposób na odzyskanie konta dziecka? Byłbym wdzięczny za wszelką pomoc.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

[Translation-After the service, the console with the factory settings came back to me. All player profiles that were saved on the console have been deleted. I can't sign in to my child's account because I forgot my profile login and password, nor
    will I be emailed to notify you about a reset of my account password. The only thing I have is the phone number and credit card that kinds the payment in the child's account. Is there any way to recover a child's account? I would be grateful for any help.]

RafałOrłowski1, Nov 23, 2018
  4. XBF Ezra G
    XBF Ezra G Guest

Hi leon,

Thanks for your post. An adult account can be added to a Microsoft Family as a child, and will be treated as such. Allowing the owner of the family to adjust permissions to the adult account that would be considered a child account after being added to the
    family. For more information on Microsoft Families check out:
    Microsoft Family

I hope this helps, thanks again!

XBF Ezra G, Nov 23, 2018
  5. leon07
    leon07 Guest
    Thank you,

can you transfer (points, achievements, etc.) from your account to your child's account?

So far my son has played on my account - I would like my to be "clean" and all (points, achievements, etc.) move to the newly created child's account.

leon07, Nov 24, 2018
  6. XBF Brad A
    XBF Brad A Guest
    Hello Leon,

Unfortunately, you are unable to transfer achievements, points etc. They were earned on your account they would stay there. If you make your child a new account he would have to start over and earn them all back. (which sometimes isn't bad) As for changing
    your account to a child account it wouldn't be possible due to the birthdate. You are able to change it on the Microsoft site but on Xbox.com it is fixed and unable to change it.

Hope this answers your questions.

Thanks,

Brad

XBF Brad A, Nov 6, 2018
  7. XBF Brad A Win User

Hello Leon,

Unfortunately, you are unable to transfer achievements, points etc. They were earned on your account they would stay there. If you make your child a new account he would have to start over and earn them all back. (which sometimes isn't bad) As for changing
    your account to a child account it wouldn't be possible due to the birthdate. You are able to change it on the Microsoft site but on Xbox.com it is fixed and unable to change it.

Hope this answers your questions.

Thanks,

Brad
  8. XBF Ezra G Win User

Hi leon,

Thanks for your post. An adult account can be added to a Microsoft Family as a child, and will be treated as such. Allowing the owner of the family to adjust permissions to the adult account that would be considered a child account after being added to the
    family. For more information on Microsoft Families check out:
    Microsoft Family

I hope this helps, thanks again!
  9. leon07 Win User

Thank you,

can you transfer (points, achievements, etc.) from your account to your child's account?

So far my son has played on my account - I would like my to be "clean" and all (points, achievements, etc.) move to the newly created child's account.
  10. Josh With Dosh Win User

Zmiana konta doroslego na dziecko. [Change your adult account to a child.]

11. XBF Felixx P Win User

zmiana konta dorosłego na konto dziecka [Translate] Changing an adult account to a child's account

Hello RadekMajewsk!

Thanks for reaching out to Xbox forums support.

Unfortunately you would not be able to change an Adult Microsoft account back to a Child Microsoft account.

The birth year that you set when you created the account can not be altered.

We apologize.

Felix

Xbox forums support
Thema:

Loading...
  1. zmiana konta rodzic na konto dziecko[change parent account to child account] - Similar Threads - zmiana konta rodzic

2. Zmiana daty urodzenia

in XBoX Accessibility
    Zmiana daty urodzenia: Dzień dobry, chciałbym zmienić date urodzenia, lecz nie mogę pomimo faktu iż mam powyżej 13 roku życia. Jak to naprawić? 87c49eee-6fdb-431a-8c1a-05d9806bddb9
  3. zmiana adresu na jaki przychodzi kod logowania

in XBoX Accessibility
    zmiana adresu na jaki przychodzi kod logowania: Dzień dobry! Mamy w domu konsolę xbox i w niej 4ry konta użytkowników. Dotychczas były skojarzone z adreesami email w naszej domenie, ale niedługo stracimy do nich dostęp. Chcieliśmy więc...
  4. Odzyskanie konta [Account recovery]

in XBoX Accessibility
    Odzyskanie konta [Account recovery]: Witam Po przywróceniu xbox do ustawień fabrycznych nie umiem zalogowac się do mojego konta. Nie umiem uzyskać pomocy na infolini, piszę że zaraz odzdzwonia i nie oddzwaniają. Czy jest jakiś numer...
  5. Profil Xbox - zmiana avatara na niestandardowy[Xbox profile - change your avatar to a...

in XBoX on Windows
    Profil Xbox - zmiana avatara na niestandardowy[Xbox profile - change your avatar to a...: Witam, Mam problem ze zmianą avatara profilu Xbox na niestandardowy w aplikacji Pomocnik konsoli Xbox. Próbuję już od paru tygodni, jednak za każdym razem, kiedy klikam "Wyślij", wyskakuje mi...
  6. Profil Xbox - zmiana avatara na niestandardowy

in XBoX on Windows
    Profil Xbox - zmiana avatara na niestandardowy: Witam, Mam problem ze zmianą avatara profilu Xbox na niestandardowy w aplikacji Pomocnik konsoli Xbox. Próbuję już od paru tygodni, jednak za każdym razem, kiedy klikam "Wyślij", wyskakuje mi...
  7. Zmiana danych konta Xbox.[Translation-Change your Xbox account information.]

in XBoX Accessibility
    Zmiana danych konta Xbox.[Translation-Change your Xbox account information.]: Witam. Jakiś czas temu kupiłem używanego Xbox-a One. Znajdowały się na nim dwie gry więc zamiast tworzyć nowe konto na konsoli to przerobiłem to co było. Pozamieniałem wszystkie dane na swoje...
  8. zmiana konta dorosłego na konto dziecka [Translate] Changing an adult account to a child's...

in XBoX Accessibility
    zmiana konta dorosłego na konto dziecka [Translate] Changing an adult account to a child's...: Hej mam problem ze zmianą konta dorosłego na konto dziecka - muszę to zrobić gdyż dzieciak ma 4 letnią historię gry Fortnite , na którą wydał ze 2 tysie na koncie XBOX mojej żony - status dorosły...
  9. Zmiana konta doroslego na dziecko. [Change your adult account to a child.]

in XBoX Accessibility
    Zmiana konta doroslego na dziecko. [Change your adult account to a child.]: Witam. Mam problem ze zmianą swojego starego konta doroslego na konto dziecka. Zależy mi na tym, bo syn zaczął grać w grę na moim koncie i nie chciał bym żeby to wszystko utracił, jak stworze...
  10. Zmiana daty urodzenia na koncie Microsoft [Translation - Change your date of birth on your ...

in XBoX on Windows
    Zmiana daty urodzenia na koncie Microsoft [Translation - Change your date of birth on your ...: Witam, mam problem ze zmianą wieku na koncie Microsoft. Kiedyś przy zakładaniu konta kolega ustawił mi wiek dziecka (mam 18 lat). Nie przeszkadzało mi to do teraz. W grze Forza Horizon 4 mam...