zmiana konta rodzic na konto dziecko[change parent account to child account]
Discus and support zmiana konta rodzic na konto dziecko[change parent account to child account] in XBoX on Consoles to solve the problem; Witam, czy jest możliwość zmiany konta z rodzica na dziecko? Chodzi o sytuację, kiedy po zakupie konsoli zostało zarejestrowane konto jako rodzic. Z... Discussion in 'XBoX on Consoles' started by leon07, Nov 22, 2018.
Thema:
zmiana konta rodzic na konto dziecko[change parent account to child account]
Loading...
-
zmiana konta rodzic na konto dziecko[change parent account to child account] - Similar Threads - zmiana konta rodzic
-
Zmiana daty urodzenia
in XBoX AccessibilityZmiana daty urodzenia: Dzień dobry, chciałbym zmienić date urodzenia, lecz nie mogę pomimo faktu iż mam powyżej 13 roku życia. Jak to naprawić? 87c49eee-6fdb-431a-8c1a-05d9806bddb9 -
zmiana adresu na jaki przychodzi kod logowania
in XBoX Accessibilityzmiana adresu na jaki przychodzi kod logowania: Dzień dobry! Mamy w domu konsolę xbox i w niej 4ry konta użytkowników. Dotychczas były skojarzone z adreesami email w naszej domenie, ale niedługo stracimy do nich dostęp. Chcieliśmy więc... -
Odzyskanie konta [Account recovery]
in XBoX AccessibilityOdzyskanie konta [Account recovery]: Witam Po przywróceniu xbox do ustawień fabrycznych nie umiem zalogowac się do mojego konta. Nie umiem uzyskać pomocy na infolini, piszę że zaraz odzdzwonia i nie oddzwaniają. Czy jest jakiś numer... -
Profil Xbox - zmiana avatara na niestandardowy[Xbox profile - change your avatar to a...
in XBoX on WindowsProfil Xbox - zmiana avatara na niestandardowy[Xbox profile - change your avatar to a...: Witam, Mam problem ze zmianą avatara profilu Xbox na niestandardowy w aplikacji Pomocnik konsoli Xbox. Próbuję już od paru tygodni, jednak za każdym razem, kiedy klikam "Wyślij", wyskakuje mi... -
Profil Xbox - zmiana avatara na niestandardowy
in XBoX on WindowsProfil Xbox - zmiana avatara na niestandardowy: Witam, Mam problem ze zmianą avatara profilu Xbox na niestandardowy w aplikacji Pomocnik konsoli Xbox. Próbuję już od paru tygodni, jednak za każdym razem, kiedy klikam "Wyślij", wyskakuje mi... -
Zmiana danych konta Xbox.[Translation-Change your Xbox account information.]
in XBoX AccessibilityZmiana danych konta Xbox.[Translation-Change your Xbox account information.]: Witam. Jakiś czas temu kupiłem używanego Xbox-a One. Znajdowały się na nim dwie gry więc zamiast tworzyć nowe konto na konsoli to przerobiłem to co było. Pozamieniałem wszystkie dane na swoje... -
zmiana konta dorosłego na konto dziecka [Translate] Changing an adult account to a child's...
in XBoX Accessibilityzmiana konta dorosłego na konto dziecka [Translate] Changing an adult account to a child's...: Hej mam problem ze zmianą konta dorosłego na konto dziecka - muszę to zrobić gdyż dzieciak ma 4 letnią historię gry Fortnite , na którą wydał ze 2 tysie na koncie XBOX mojej żony - status dorosły... -
Zmiana konta doroslego na dziecko. [Change your adult account to a child.]
in XBoX AccessibilityZmiana konta doroslego na dziecko. [Change your adult account to a child.]: Witam. Mam problem ze zmianą swojego starego konta doroslego na konto dziecka. Zależy mi na tym, bo syn zaczął grać w grę na moim koncie i nie chciał bym żeby to wszystko utracił, jak stworze... -
Zmiana daty urodzenia na koncie Microsoft [Translation - Change your date of birth on your ...
in XBoX on WindowsZmiana daty urodzenia na koncie Microsoft [Translation - Change your date of birth on your ...: Witam, mam problem ze zmianą wieku na koncie Microsoft. Kiedyś przy zakładaniu konta kolega ustawił mi wiek dziecka (mam 18 lat). Nie przeszkadzało mi to do teraz. W grze Forza Horizon 4 mam...