zmiana konta dorosłego na konto dziecka [Translate] Changing an adult account to a child's...

Discus and support zmiana konta dorosłego na konto dziecka [Translate] Changing an adult account to a child's... in XBoX Accessibility to solve the problem; Hej mam problem ze zmianą konta dorosłego na konto dziecka - muszę to zrobić gdyż dzieciak ma 4 letnią historię gry Fortnite , na którą wydał ze 2... Discussion in 'XBoX Accessibility' started by RadekMajewski, Aug 1, 2019.

1. zmiana konta dorosłego na konto dziecka [Translate] Changing an adult account to a child's...

Hej

mam problem ze zmianą konta dorosłego na konto dziecka - muszę to zrobić gdyż dzieciak ma 4 letnią historię gry Fortnite , na którą wydał ze 2 tysie na koncie XBOX mojej żony - status dorosły a chcemy wprowadzić kontrolę rodzicielską na konsolę.

Stanu gry nie mogę zmigrować pomiędzy kontami więc przyszedł mi pomysł do głowy taki żaby z konta żony zrobić konto dziecka - no i niby datę urodzenia dałem radę zmienić i aktywację konta dziecka przeprowadziłem ale dostępu do kontroli rodzicielskiej nie
    mam choć naciskając link zarządzaj uprawnieniami dziecka pojawia się menu pomocy rodzicielskiej ale jest nieaktywne z komunikatem "mamy problem" i ciągle figuruje opis Dorosły przy koncie żony.

Ktoś , coś? ;-)

[Translate]

Hey

I have a problem with changing an adult account to a child's account-I have to do this because the kid has a 4 year history of the game Fortnite, which he released from 2 Thys on my wife's XBOX account-status adult and we want to introduce parental control
    to the console.

The state of the game can not migrate between accounts so I came to the idea to head such a frog with the account of the wife to make a child account-no I like the date of birth I gave the council to change and activate the child account I moved but access
    to parental control I do not have though By pressing the link Manage Child permissions appears the parental assistance menu but it is inactive with the message "We have a problem " and still shows the description of the adult with his wife's account.

Someone, something? ;-)

:)

RadekMajewski, Aug 1, 2019
  2. XBF Felixx P Win User

zmiana konta dorosłego na konto dziecka [Translate] Changing an adult account to a child's account

Hello RadekMajewsk!

Thanks for reaching out to Xbox forums support.

Unfortunately you would not be able to change an Adult Microsoft account back to a Child Microsoft account.

The birth year that you set when you created the account can not be altered.

We apologize.

Felix

Xbox forums support
  3. RadekMajewski Win User

zmiana konta dorosłego na konto dziecka [Translate] Changing an adult account to a child's account

not really ;-(

i have to change microsoft account status - from adult to child?

how to do it?
  4. SatanicoDrCadillac Win User

5. XBF Brad A Win User

zmiana konta rodzic na konto dziecko[change parent account to child account]

Hello Leon,

Unfortunately, you are unable to transfer achievements, points etc. They were earned on your account they would stay there. If you make your child a new account he would have to start over and earn them all back. (which sometimes isn't bad) As for changing
    your account to a child account it wouldn't be possible due to the birthdate. You are able to change it on the Microsoft site but on Xbox.com it is fixed and unable to change it.

Hope this answers your questions.

Thanks,

Brad
  6. XBF Ezra G Win User

zmiana konta rodzic na konto dziecko[change parent account to child account]

Hi leon,

Thanks for your post. An adult account can be added to a Microsoft Family as a child, and will be treated as such. Allowing the owner of the family to adjust permissions to the adult account that would be considered a child account after being added to the
    family. For more information on Microsoft Families check out:
    Microsoft Family

I hope this helps, thanks again!
Thema:

zmiana konta dorosłego na konto dziecka [Translate] Changing an adult account to a child's...

Loading...
  1. zmiana konta dorosłego na konto dziecka [Translate] Changing an adult account to a child's... - Similar Threads - zmiana konta dorosłego

2. Zmiana daty urodzenia

in XBoX Accessibility
    Zmiana daty urodzenia: Dzień dobry, chciałbym zmienić date urodzenia, lecz nie mogę pomimo faktu iż mam powyżej 13 roku życia. Jak to naprawić? 87c49eee-6fdb-431a-8c1a-05d9806bddb9
  3. zmiana adresu na jaki przychodzi kod logowania

in XBoX Accessibility
    zmiana adresu na jaki przychodzi kod logowania: Dzień dobry! Mamy w domu konsolę xbox i w niej 4ry konta użytkowników. Dotychczas były skojarzone z adreesami email w naszej domenie, ale niedługo stracimy do nich dostęp. Chcieliśmy więc...
  4. Odzyskanie konta [Account recovery]

in XBoX Accessibility
    Odzyskanie konta [Account recovery]: Witam Po przywróceniu xbox do ustawień fabrycznych nie umiem zalogowac się do mojego konta. Nie umiem uzyskać pomocy na infolini, piszę że zaraz odzdzwonia i nie oddzwaniają. Czy jest jakiś numer...
  5. Profil Xbox - zmiana avatara na niestandardowy[Xbox profile - change your avatar to a...

in XBoX on Windows
    Profil Xbox - zmiana avatara na niestandardowy[Xbox profile - change your avatar to a...: Witam, Mam problem ze zmianą avatara profilu Xbox na niestandardowy w aplikacji Pomocnik konsoli Xbox. Próbuję już od paru tygodni, jednak za każdym razem, kiedy klikam "Wyślij", wyskakuje mi...
  6. Profil Xbox - zmiana avatara na niestandardowy

in XBoX on Windows
    Profil Xbox - zmiana avatara na niestandardowy: Witam, Mam problem ze zmianą avatara profilu Xbox na niestandardowy w aplikacji Pomocnik konsoli Xbox. Próbuję już od paru tygodni, jednak za każdym razem, kiedy klikam "Wyślij", wyskakuje mi...
  7. Zmiana danych konta Xbox.[Translation-Change your Xbox account information.]

in XBoX Accessibility
    Zmiana danych konta Xbox.[Translation-Change your Xbox account information.]: Witam. Jakiś czas temu kupiłem używanego Xbox-a One. Znajdowały się na nim dwie gry więc zamiast tworzyć nowe konto na konsoli to przerobiłem to co było. Pozamieniałem wszystkie dane na swoje...
  8. Zmiana konta doroslego na dziecko. [Change your adult account to a child.]

in XBoX Accessibility
    Zmiana konta doroslego na dziecko. [Change your adult account to a child.]: Witam. Mam problem ze zmianą swojego starego konta doroslego na konto dziecka. Zależy mi na tym, bo syn zaczął grać w grę na moim koncie i nie chciał bym żeby to wszystko utracił, jak stworze...
  9. zmiana konta rodzic na konto dziecko[change parent account to child account]

in XBoX on Consoles
    zmiana konta rodzic na konto dziecko[change parent account to child account]: Witam, czy jest możliwość zmiany konta z rodzica na dziecko? Chodzi o sytuację, kiedy po zakupie konsoli zostało zarejestrowane konto jako rodzic. Z uwagi na fakt, iż na tym koncie jest już...
  10. Zmiana daty urodzenia na koncie Microsoft [Translation - Change your date of birth on your ...

in XBoX on Windows
    Zmiana daty urodzenia na koncie Microsoft [Translation - Change your date of birth on your ...: Witam, mam problem ze zmianą wieku na koncie Microsoft. Kiedyś przy zakładaniu konta kolega ustawił mi wiek dziecka (mam 18 lat). Nie przeszkadzało mi to do teraz. W grze Forza Horizon 4 mam...