Zmiana daty urodzenia
Discus and support Zmiana daty urodzenia in XBoX Accessibility to solve the problem; Dzień dobry, chciałbym zmienić date urodzenia, lecz nie mogę pomimo faktu iż mam powyżej 13 roku życia. Jak to naprawić?... Discussion in 'XBoX Accessibility' started by Xauron, Jun 29, 2022.
Thema:
Zmiana daty urodzenia
Loading...
-
Zmiana daty urodzenia - Similar Threads - Zmiana daty urodzenia
-
zmiana adresu na jaki przychodzi kod logowania
in XBoX Accessibilityzmiana adresu na jaki przychodzi kod logowania: Dzień dobry! Mamy w domu konsolę xbox i w niej 4ry konta użytkowników. Dotychczas były skojarzone z adreesami email w naszej domenie, ale niedługo stracimy do nich dostęp. Chcieliśmy więc... -
Dati salvataggio gioco Xbox Game Pass -[Translation - Xbox Game Pass Game Save Data]
in XBoX Games and AppsDati salvataggio gioco Xbox Game Pass -[Translation - Xbox Game Pass Game Save Data]: Salve a tutti, ho iniziato a giocare tramite Xbox Game Pass a Red Dead Redemption 2, ho sbloccato vari obiettivi e sono andato avanti con la storia. Nel caso decidessi, dopo la scadenza dell... -
Profil Xbox - zmiana avatara na niestandardowy[Xbox profile - change your avatar to a...
in XBoX on WindowsProfil Xbox - zmiana avatara na niestandardowy[Xbox profile - change your avatar to a...: Witam, Mam problem ze zmianą avatara profilu Xbox na niestandardowy w aplikacji Pomocnik konsoli Xbox. Próbuję już od paru tygodni, jednak za każdym razem, kiedy klikam "Wyślij", wyskakuje mi... -
Profil Xbox - zmiana avatara na niestandardowy
in XBoX on WindowsProfil Xbox - zmiana avatara na niestandardowy: Witam, Mam problem ze zmianą avatara profilu Xbox na niestandardowy w aplikacji Pomocnik konsoli Xbox. Próbuję już od paru tygodni, jednak za każdym razem, kiedy klikam "Wyślij", wyskakuje mi... -
Zmiana danych konta Xbox.[Translation-Change your Xbox account information.]
in XBoX AccessibilityZmiana danych konta Xbox.[Translation-Change your Xbox account information.]: Witam. Jakiś czas temu kupiłem używanego Xbox-a One. Znajdowały się na nim dwie gry więc zamiast tworzyć nowe konto na konsoli to przerobiłem to co było. Pozamieniałem wszystkie dane na swoje... -
zmiana konta dorosłego na konto dziecka [Translate] Changing an adult account to a child's...
in XBoX Accessibilityzmiana konta dorosłego na konto dziecka [Translate] Changing an adult account to a child's...: Hej mam problem ze zmianą konta dorosłego na konto dziecka - muszę to zrobić gdyż dzieciak ma 4 letnią historię gry Fortnite , na którą wydał ze 2 tysie na koncie XBOX mojej żony - status dorosły... -
Zmiana konta doroslego na dziecko. [Change your adult account to a child.]
in XBoX AccessibilityZmiana konta doroslego na dziecko. [Change your adult account to a child.]: Witam. Mam problem ze zmianą swojego starego konta doroslego na konto dziecka. Zależy mi na tym, bo syn zaczął grać w grę na moim koncie i nie chciał bym żeby to wszystko utracił, jak stworze... -
zmiana konta rodzic na konto dziecko[change parent account to child account]
in XBoX on Consoleszmiana konta rodzic na konto dziecko[change parent account to child account]: Witam, czy jest możliwość zmiany konta z rodzica na dziecko? Chodzi o sytuację, kiedy po zakupie konsoli zostało zarejestrowane konto jako rodzic. Z uwagi na fakt, iż na tym koncie jest już... -
Zmiana daty urodzenia na koncie Microsoft [Translation - Change your date of birth on your ...
in XBoX on WindowsZmiana daty urodzenia na koncie Microsoft [Translation - Change your date of birth on your ...: Witam, mam problem ze zmianą wieku na koncie Microsoft. Kiedyś przy zakładaniu konta kolega ustawił mi wiek dziecka (mam 18 lat). Nie przeszkadzało mi to do teraz. W grze Forza Horizon 4 mam...