Zmiana daty urodzenia

Discus and support Zmiana daty urodzenia in XBoX Accessibility to solve the problem; Dzień dobry, chciałbym zmienić date urodzenia, lecz nie mogę pomimo faktu iż mam powyżej 13 roku życia. Jak to naprawić?... Discussion in 'XBoX Accessibility' started by Xauron, Jun 29, 2022.

1. Xauron
    Xauron Guest

Zmiana daty urodzenia

Dzień dobry, chciałbym zmienić date urodzenia, lecz nie mogę pomimo faktu iż mam powyżej 13 roku życia. Jak to naprawić?

:)

Xauron, Jun 29, 2022
  2. XBF-JoannaDark Win User

Zmiana daty urodzenia

Witaj Xauron,

[Associate korzysta z aplikacji tłumacza, należy pamiętać, że mogą wystąpić błędy gramatyczne lub nieprawidłowa składnia

Nazywam się JoannaDark i chętnie Ci pomogę i przedstawię rozwiązanie zmiany daty urodzenia. Pamiętaj, że popełniłeś błąd z datą urodzenia w swoim profilu Xbox. Niestety, bieżąca data urodzenia będzie nadal używana i nie ma obejścia tego problemu. Ale przedstawię dwa rozwiązania w ten sposób, wiesz, jak uzyskać dostęp do swojego konta, a po drugie, jak utworzyć nowe konto i wziąć oryginalne konto Xbox i umieścić je pod rodzicem i usunąć wszelkie ograniczenia dotyczące zawartości. Jest to obejście, które pozwoli Ci zachować bieżące konto i używać konsoli Xbox.

Rozwiązanie pierwsze: Zmiana daty urodzenia

1) Przejdź do Konto Microsoft | Zaloguj się lub utwórz konto już dziś – Microsoft

2) Sign in with your Microsoft account

3) Select "Your info"

4) Under Profile info to the far right select edit profile info

5) Here, you can change the date of birth

Rozwiązanie drugie: Dodawanie siebie do konta rodzinnego

Najpierw przejdź do support.xbox.com i wyszukaj konto rodzinne, a to przeprowadzi Cię przez proces konfigurowania konta rodzinnego

1) Przejdź do outlook.com

2) utwórz nowy profil z odpowiednim wiekiem

3) Następnie, po zalogowaniu się za pomocą nowego konta, przejdź do zakładki Rodzina u góry strony internetowej

4) utwórz grupę rodzinną

5), a następnie dodaj konto dziecka i możesz zarządzać treści

Drugim rozwiązaniem jest to, że nie możesz zmienić daty urodzenia lub zmienić daty urodzenia i nadal informuje, że masz konto dziecka. Czy mógłbyś dać mi znać, jeśli moje rozwiązanie rozwiązało twój problem. Dziękujemy za skontaktowanie się z forum pomocy technicznej konsoli Xbox. Miłego dnia.

Translation of solution

Hello Xauron,

[Associate is using a translator application, please be aware that grammatical errors or incorrect syntax may occur

My name is JoannaDark, and I am happy to help you and provide a solution to change your Date of birth. Please keep in mind that you made a mistake with the Date of birth on your Xbox profile. Unfortunately, the current Date of birth will still be used, and there is no workaround for this. But I will provide two solutions that way, you know how to access your account and second how to create a new account and take your original Xbox account and put it under a parent and remove any restriction on the content. It is a workaround that will allow you to keep your current account and use your Xbox.

Solution one: Changing your Date of birth

1) Go to Konto Microsoft | Zaloguj się lub utwórz konto już dziś – Microsoft

2) Sign in with your Microsoft account

3) Select "Your info."

4) Under Profile info to the far right select edit profile info

5) Here, you can change the Date of birth

Solution two: Adding your self to a Family account

First, go to support.xbox.com and search for a Family account, and this will walk you through how to set up a family account

1) Go to outlook.com

2) create a new profile with the correct age

3) Then, once you sign in with the new account, go to the Family tab at the top of the web page

4) create a family group

5) then add your child account, and you can manage the content

The second solution is if you cannot change the Date of birth or change the Date of birth and it is still telling you that you have a child account. Would you please let me know if my solution resolved your problem. Thank you for contacting the Xbox support forum. Have a great day.
  3. XBF - Evie Win User

Konto Minecraft dziecka [Can't change birthday in Microsoft account]

[Associate używa aplikacji tłumacza. Należy pamiętać, że może wystąpić słaba gramatyka i nieprawidłowa składnia]

Witam PatrycjaP1,

Dziękujemy za kontakt z forami Xbox! Przykro mi słyszeć, że zmagasz się ze zmianą urodzin.

Zapoznaj się z poniższym linkiem, aby uzyskać instrukcje dotyczące zmiany daty urodzenia na koncie Microsoft.

Jak zmienić datę urodzenia na koncie Microsoft

Ponadto możesz potrzebować "zgody rodzica", jeśli przypadkowo wprowadzisz nieprawidłowe urodziny. Jeśli nie możesz edytować daty urodzenia i prosisz o zgodę rodzica, zapoznaj się z poniższymi często zadawanymi pytaniami, aby zapoznać się z procedurą weryfikacji wieku.

https://support.microsoft.com/en-us...t-account-parental-consent-and-child-accounts

Po zweryfikowaniu będziesz mógł edytować swoją datę urodzenia.

Jeśli nadal masz problemy ze zmianą daty urodzenia, skontaktuj się z pomocą techniczną firmy Microsoft, korzystając z poniższego linku.

Skontaktuj się z nami - Pomoc techniczna firmy Microsoft

Mam nadzieję, że te sugestie pomogą! Jeśli to odpowiedziało na Twoje pytanie, oznacz wątek jako "Odpowiedziano".
  4. XBF Ezra G Win User

Zmiana daty urodzenia na koncie Microsoft [Translation - Change your date of birth on your Microsoft account]

Hi wilczeqm,

Thanks for your post, unfortunately there is no way to change the original date of birth on a Microsoft Account, you must wait until the account graduates to an adult for these security features to go away. Aside from that, if a parent account is set up,
    the parent account has the ability to enable most features and permissions to allow for seamless use of an account.

For more information on Microsoft Families check this page out:
    Manage Family

I hope this information helps, thanks again.
  5. IPegxsus Win User

XBOX e account famiglia

Salve Lorenzo
    Purtroppo, è impossibile passare i dati di gioco salvati ad altri account, quindi dovr ripartire da zero. Buona giornata.
  6. ET3rNi7Y GreeN Win User

Profile picture on Xbox app

Microsoft ha momentaneamente bloccato la possibilit di caricare file e immagini sul live per via dell'eccessivo flusso di dati sulla rete, motivazione Covid 19
Thema:

Zmiana daty urodzenia

Loading...
  1. Zmiana daty urodzenia - Similar Threads - Zmiana daty urodzenia

2. zmiana adresu na jaki przychodzi kod logowania

in XBoX Accessibility
    zmiana adresu na jaki przychodzi kod logowania: Dzień dobry! Mamy w domu konsolę xbox i w niej 4ry konta użytkowników. Dotychczas były skojarzone z adreesami email w naszej domenie, ale niedługo stracimy do nich dostęp. Chcieliśmy więc...
  3. Dati salvataggio gioco Xbox Game Pass -[Translation - Xbox Game Pass Game Save Data]

in XBoX Games and Apps
    Dati salvataggio gioco Xbox Game Pass -[Translation - Xbox Game Pass Game Save Data]: Salve a tutti, ho iniziato a giocare tramite Xbox Game Pass a Red Dead Redemption 2, ho sbloccato vari obiettivi e sono andato avanti con la storia. Nel caso decidessi, dopo la scadenza dell...
  4. Profil Xbox - zmiana avatara na niestandardowy[Xbox profile - change your avatar to a...

in XBoX on Windows
    Profil Xbox - zmiana avatara na niestandardowy[Xbox profile - change your avatar to a...: Witam, Mam problem ze zmianą avatara profilu Xbox na niestandardowy w aplikacji Pomocnik konsoli Xbox. Próbuję już od paru tygodni, jednak za każdym razem, kiedy klikam "Wyślij", wyskakuje mi...
  5. Profil Xbox - zmiana avatara na niestandardowy

in XBoX on Windows
    Profil Xbox - zmiana avatara na niestandardowy: Witam, Mam problem ze zmianą avatara profilu Xbox na niestandardowy w aplikacji Pomocnik konsoli Xbox. Próbuję już od paru tygodni, jednak za każdym razem, kiedy klikam "Wyślij", wyskakuje mi...
  6. Zmiana danych konta Xbox.[Translation-Change your Xbox account information.]

in XBoX Accessibility
    Zmiana danych konta Xbox.[Translation-Change your Xbox account information.]: Witam. Jakiś czas temu kupiłem używanego Xbox-a One. Znajdowały się na nim dwie gry więc zamiast tworzyć nowe konto na konsoli to przerobiłem to co było. Pozamieniałem wszystkie dane na swoje...
  7. zmiana konta dorosłego na konto dziecka [Translate] Changing an adult account to a child's...

in XBoX Accessibility
    zmiana konta dorosłego na konto dziecka [Translate] Changing an adult account to a child's...: Hej mam problem ze zmianą konta dorosłego na konto dziecka - muszę to zrobić gdyż dzieciak ma 4 letnią historię gry Fortnite , na którą wydał ze 2 tysie na koncie XBOX mojej żony - status dorosły...
  8. Zmiana konta doroslego na dziecko. [Change your adult account to a child.]

in XBoX Accessibility
    Zmiana konta doroslego na dziecko. [Change your adult account to a child.]: Witam. Mam problem ze zmianą swojego starego konta doroslego na konto dziecka. Zależy mi na tym, bo syn zaczął grać w grę na moim koncie i nie chciał bym żeby to wszystko utracił, jak stworze...
  9. zmiana konta rodzic na konto dziecko[change parent account to child account]

in XBoX on Consoles
    zmiana konta rodzic na konto dziecko[change parent account to child account]: Witam, czy jest możliwość zmiany konta z rodzica na dziecko? Chodzi o sytuację, kiedy po zakupie konsoli zostało zarejestrowane konto jako rodzic. Z uwagi na fakt, iż na tym koncie jest już...
  10. Zmiana daty urodzenia na koncie Microsoft [Translation - Change your date of birth on your ...

in XBoX on Windows
    Zmiana daty urodzenia na koncie Microsoft [Translation - Change your date of birth on your ...: Witam, mam problem ze zmianą wieku na koncie Microsoft. Kiedyś przy zakładaniu konta kolega ustawił mi wiek dziecka (mam 18 lat). Nie przeszkadzało mi to do teraz. W grze Forza Horizon 4 mam...