Zamknięcie konta Microsoft

Discus and support Zamknięcie konta Microsoft in XBoX Games and Apps to solve the problem; Witam. Mam pytanie.Czy po zamknięciu konta Microsoft wszystkie gry które kupiłem w Microsoft Store przepadną czy będę mógł je ponownie zainstalować na... Discussion in 'XBoX Games and Apps' started by Wiktor_M, Mar 26, 2020.

1. Wiktor_M
    Wiktor_M Guest

Witam.

Mam pytanie.Czy po zamknięciu konta Microsoft wszystkie gry które kupiłem w Microsoft Store przepadną czy będę mógł je ponownie zainstalować na innych koncie? Jeżeli nie to czy jest jakiś sposób na zachowanie tych gier lub przeniesienie je na inne konto
    Microsoft?

:)

Wiktor_M, Mar 26, 2020
  2. Onyx Is Here Win User

Sorry but anything that was attached to that account will be lost when it is closed. There is no way to transfer content from one account to another. If you would like to continue playing the content then I would recommend not closing the account and
    set it as Home on your Xbox if that's what you're playing on. That will share the games to other accounts on the console
  3. GrzegorzBak Win User

Nie można pobrać Rainbow Six Vegas - Games with Gold

tak jak napisałeś, winą jest regionalizacja konta - po prostu wychodzi na to, że ta akurat gra ma blokadę regionalną i bez polskiego konta lub vpn jej nie pobierzesz.
  4. flankmaker Win User

Skradzione konto Microsoft Xbox. [Stolen Microsoft Xbox account.]

Drogi Microsoft,
    Jak na mój e-mail jakiś czas temu moje konto zostało zhakowane i wszystkie szczegóły zostały zmienione, a haker podłączył do konta dwustopniowy system uwierzytelniania, co oznacza, że ​​nie mogę już uzyskać do niego dostępu.
    Chciałbym wyjaśnić, że moja karta kredytowa jest podłączona do tego konta i nie robiąc nic, pozwalasz im potencjalnie uzyskać dostęp do moich środków. Rozumiem, że jesteś zajęty, ale jest to pilna sprawa, więc czy mogę zmusić cię do szybkiego zamknięcia konta?
    Proszę zrozumieć, że jest to dla mnie bardzo niepokojące, szczególnie w tych trudnych czasach.
  5. Kathy A. Win User

Minecraft na koncie dziecka

Witam JakubKrupa1,

Rozumiemy Twój sentyment do licencjonowania gier dla Twojego dziecka. Aby odpowiedzieć na Twoje pytania:

a. możesz upoważnić swoje dziecko do zakupu,

b. ten sam proces z instalacją dowolnych aplikacji, ale jedyną różnicą jest to, że konto z licencją powinno grać w grę, aby działała i

c. możesz kupić grę na koncie dziecka, przekazując mu fundusze.

Wiemy, jak ważne jest, aby Twoje dziecko mogło grać w grę za Twoją zgodą i przewodnikiem. Zapoznaj się z artykułami pomocy technicznej do wykorzystania w przyszłości:

Zatwierdzanie zakupów i środków członka rodziny | Xbox Support

Dodawanie środków pieniężnych do konta Microsoft członka rodziny

Dodawanie pieniędzy do konta Microsoft

Zgody rodziców i konta Microsoft dzieci

Jak instalować gry i aplikacje na konsoli Xbox | Xbox Support

Konta dzieci i kontrola rodzicielska w przypadku grania w chmurze | Xbox Support

Mam nadzieję że to pomoże!

Uprzejmie daj nam znać, jeśli wystąpią jakiekolwiek nieporozumienia lub wyjaśnienia dotyczące naszego opisu, wysyłając nam odpowiedź.

* Proszę zrozumieć, że używam narzędzia do tłumaczenia, które może Ci pomóc, a tłumaczenie może zawierać błędy gramatyczne i błędnie napisane słowa.

Z poważaniem,

Moderator forum Xbox

Społeczność Microsoft
  6. Vigilium Win User

Nie można pobrać Rainbow Six Vegas - Games with Gold

W większości przypadków po przeniesieniu konta możesz stracić możliwość pobrania ponownie gry zakupionej cyfrowo. Jeśli masz je na dysku to po przeniesieniu konta, gry zostaną nienaruszone. Jeśli chodzi o DLC, to wcześniej zakupione nie są zabezpieczane
    przed ponownym pobraniem z innego regionu.
Thema:

Loading...
  1. Zamknięcie konta Microsoft - Similar Threads - Zamknięcie konta Microsoft

2. Odzyskanie konta [Account recovery]

in XBoX Accessibility
    Odzyskanie konta [Account recovery]: Witam Po przywróceniu xbox do ustawień fabrycznych nie umiem zalogowac się do mojego konta. Nie umiem uzyskać pomocy na infolini, piszę że zaraz odzdzwonia i nie oddzwaniają. Czy jest jakiś numer...
  3. Wylogowanie z konta Microsoft w MC PS4

in XBoX on Consoles
    Wylogowanie z konta Microsoft w MC PS4: W grze Minecraft PS4 edition jestem zalogowany na konto Microsoft i nie wiem jak się wylogować. 517608db-e2df-4f80-b3fc-e54c20ce5ef0
  4. zapomniałem hasła i loginu do konta xbox live jak odblokowac xbox 360

in XBoX on Consoles
    zapomniałem hasła i loginu do konta xbox live jak odblokowac xbox 360: Witam! Nie mogę się zalogować na moje konto Xbox Live na Xbox 360, zapomniałem hasło i login do konta. Czy można by było zmienić lub zresetować hasło do tego konta?...
  5. Kupno Xbox Game Pass Ultimate za pomocą salda konta Microsoft.[Translation-Purchase Xbox...

in XBoX Sales and Promo
    Kupno Xbox Game Pass Ultimate za pomocą salda konta Microsoft.[Translation-Purchase Xbox...: Witam. Posiadam na koncie Microsoft 20zł i chciałem się zapytać czy mogę kupić za pomocą salda konta Microsoft subskrypcję Xbox Game Pass Ultimate bez używania karty kredytowej na jeden miesiąc?...
  6. Przelew z jednego konta Microsoft na drugie[Translation-Transfer from one Microsoft account...

in XBoX on Consoles
    Przelew z jednego konta Microsoft na drugie[Translation-Transfer from one Microsoft account...: Witam Jak przenieść środki z jednego konta na drugie? [Translation-Hello How do I transfer funds from one account to another?] cdf39722-3f77-484c-b7ab-0e48ace277ff
  7. Odłączanie konta Microsoft od konta PS4[Translation-Unlink your Microsoft account from your...

in XBoX Games and Apps
    Odłączanie konta Microsoft od konta PS4[Translation-Unlink your Microsoft account from your...: Hej możecie mi powiedzieć jak odłączyć konto Microsoft od konta PS4? Niedawno założyłem nowe konto ale nie mogę rozłączyć starego konta z kontem od PS4.Nie mogę grać teraz ze znajomymi z...
  8. Gry z innego konta[Translation-Games from another account]

in XBoX Games and Apps
    Gry z innego konta[Translation-Games from another account]: Mam pytanie Czy gdybym kupił na allegro konto z grami ( wiem że grozi to banem konsoli ) i gdybym potem usunął to konto i te gry aby nie zostać zbanowanym to czy wtedy wszystko bedzie dobrze czy...
  9. Zmiana danych konta Xbox.[Translation-Change your Xbox account information.]

in XBoX Accessibility
    Zmiana danych konta Xbox.[Translation-Change your Xbox account information.]: Witam. Jakiś czas temu kupiłem używanego Xbox-a One. Znajdowały się na nim dwie gry więc zamiast tworzyć nowe konto na konsoli to przerobiłem to co było. Pozamieniałem wszystkie dane na swoje...
  10. Problemy z połączeniem konta do gry / Problems with connecting account to the game

in XBoX Games and Apps
    Problemy z połączeniem konta do gry / Problems with connecting account to the game: PL: Kiedy wchodzę na grę o nazwie Dead Cells i łączę się z nią swoim kontem to gra zatrzymuje się i wychodzi jak nie jestem połączony kontem do gry to wszystko działa ENG: When i Enter a game...