Zalegla subskrybcja
Discus and support Zalegla subskrybcja in XBoX on Consoles to solve the problem; Witam czy moge za zalegla subskrybcje zaplaci kwotą na koncie microsoft poniewaz subs cykliczna zostala ustawiona przypadkowo [Translation-Hi, if I... Discussion in 'XBoX on Consoles' started by KamPl., Apr 16, 2020.
Thema:
Zalegla subskrybcja
Loading...
-
Zalegla subskrybcja - Similar Threads - Zalegla subskrybcja
-
Subskrybcja Game Pass na PC[Translation-game pass subscription on PC]
in XBoX on WindowsSubskrybcja Game Pass na PC[Translation-game pass subscription on PC]: Kupiłem subskrypcje Game pass na pc, kiedy chcę pobrać jakąkolwiek grę nic się nie dzieje. Microsoft Store pokazuje że mogę ją pobrać ale kiedy klikam opcje Zainstaluj nic się nie dzieje (Wszystko... -
Subskrybcja w sklepie Microsoft store nie do anulowania
in XBoX on WindowsSubskrybcja w sklepie Microsoft store nie do anulowania: ostatnio zapłaciłem za subskrypcję do usługi Xbox game pass na komputer PC (beta). Prawdopodobnie nie zdążyłem anulować subskrybcji i dostałem powiadomienie (na telefonie ponieważ płaciłem przez... -
Subskrybcja Xbox Gamepass Ultimate[Translation-Subscription Xbox gamepass ultimate]
in XBoX Sales and PromoSubskrybcja Xbox Gamepass Ultimate[Translation-Subscription Xbox gamepass ultimate]: Witam, mam pytanie odnośnie oferty Xbox Gamepass Ultimate pierwszy miesiąc za 4 złote. Czy jeśli zdecyduje się na tą subskrypcje i zapłace te 4 zł to czy moge zrezygnować w dowolnym momencie aby...