Zaległa opłata za subskrypcję Game Pass Ultimate i zwrot pieniędzy?
Discus and support Zaległa opłata za subskrypcję Game Pass Ultimate i zwrot pieniędzy? in XBoX on Consoles to solve the problem; Witam, czy jeśli posiadam zadłużenie, które bym opłacił to czy mógłbym wtedy domagać się zwrotu kosztów? Nie mam zamiaru subskrybować Game Passa,... Discussion in 'XBoX on Consoles' started by Gracz765432, May 10, 2020.
Thema:
Zaległa opłata za subskrypcję Game Pass Ultimate i zwrot pieniędzy?
Loading...
-
Zaległa opłata za subskrypcję Game Pass Ultimate i zwrot pieniędzy? - Similar Threads - Zaległa opłata subskrypcję
-
Zaległa płatność[Translation-Payment overdue]
in XBoX AccessibilityZaległa płatność[Translation-Payment overdue]: Dzień dobry! Mam powazny problem. Nie zauważyłem że subskrypcja Game pass chciała pobrać płatność za nowy miesiąc. O dziwo wyłączałem auto odnawianie. Teraz wyskakuje mi informacja abym uregulować... -
Jak anulować subskrypcję xbox game pass, i czy można to zrobić po czasie?
in XBoX AccessibilityJak anulować subskrypcję xbox game pass, i czy można to zrobić po czasie?: Spóźniłem się z anulowaniem z powodów technicznych i nie mogę teraz tego zrobić. Jest jakaś opcja żeby to rozwiązać bez płacenia? a14f9f46-d9eb-49ed-b58e-fab32a387c73 -
Płatność za subskrypcję która została anulowana/wyłączono rozliczanie...
in XBoX Games and AppsPłatność za subskrypcję która została anulowana/wyłączono rozliczanie...: Witam! Mam problem z płatnością za subskrypcję Subskrypcja XBOX Game Pass Ultimate została anulowana przed okresem rozliczeniowym miesiąc wcześniej i widniała pozycja w kategorii subskrypcje...