Zaległa opłata za subskrypcję Game Pass Ultimate i zwrot pieniędzy?

Discus and support Zaległa opłata za subskrypcję Game Pass Ultimate i zwrot pieniędzy? in XBoX on Consoles to solve the problem; Witam, czy jeśli posiadam zadłużenie, które bym opłacił to czy mógłbym wtedy domagać się zwrotu kosztów? Nie mam zamiaru subskrybować Game Passa,... Discussion in 'XBoX on Consoles' started by Gracz765432, May 10, 2020.

1. Gracz765432
    Gracz765432 Guest

Witam,

czy jeśli posiadam zadłużenie, które bym opłacił to czy mógłbym wtedy domagać się zwrotu kosztów? Nie mam zamiaru subskrybować Game Passa, nawet nie wiedziałem, że mam włączone opłaty cykliczne, chcę się tego pozbyć, czy jest jakakolwiek możliwość?

:)

Gracz765432, May 10, 2020
  2. MRallamagoosa Win User

Hi, when you end up in a past due payment situation, some functionalities related to billing on your account are locked and you cannot apply much changes until you solve it. At this point you can either pay the past due or contact support, since they are
    the only ones you can eventually access your account.

https://beta.support.xbox.com/contact-us

Here some info about refunds for digital goods, should open the page for your country/region:

https://beta.support.xbox.com/help/...scriptions/digital-goods-subscriptions-refund
  3. XBF-JoannaDark Win User

Zwrot pieniędzy za błąd usługi xbox game pass[ Did not authorize charge of Xbox Game Pass and not able to request refund]

[Associate używa aplikacji tłumacza. Należy pamiętać, że może wystąpić słaba gramatyka i nieprawidłowa składnia]

Cześć Kamil Kociolek,

Dziękujemy za kontakt z forami Xbox! Przykro mi słyszeć, że masz problemy z żądaniem zwrotu pieniędzy za subskrypcję Xbox Game Pass i że została przypadkowo obciążona, nawet po wyłączeniu powtarzających się rozliczeń na koncie. Kiedy kupiłeś oryginalną subskrypcję Game Pass? Kiedy ta bieżąca subskrypcja zakończyła się 3 października 2021 r., A opłata? Kiedy próbowałeś poprosić o zwrot pieniędzy, czy zostałeś poinformowany, że minęło już zasady zwrotów? Zamierzam podać ci dwa linki, które możesz spróbować uzyskać zwrot pieniędzy.

1) Jak złożyć wniosek o zwrot pieniędzy za produkt cyfrowy Xbox

Ten link wyjaśnia proces żądania zwrotu pieniędzy za zakupy cyfrowe i zawiera instrukcje krok po kroku, jak poprosić o zwrot pieniędzy. Ponadto zapewnia również zasoby, takie jak nasza polityka zwrotów z zakupów cyfrowych do wglądu w przyszłości.

2) Skontaktuj się z nami

Drugim linkiem jest skontaktowanie się z naszym wsparciem i poproś ich o pomoc w zapoznaniu się z opłatami i sprawdzenie, czy mogą zapewnić zwrot pieniędzy, jeśli dotyczy. Możesz poprosić o czat lub telefon w zależności od regionu.

Mam nadzieję, że te sugestie pomogą! Jeśli to odpowie na Twoje pytanie, oznacz wątek jako "Odpowiedziano". Czy mógłbyś dać mi znać, gdyby udało ci się pomóc? Jeśli nie, zobaczę, jakie inne rozwiązania mamy, aby pomóc Ci rozwiązać ten problem. Dziękuję i miłego dnia.
  4. XBF - Drew Win User

Nie dostałem Produktu na Microsoft Store

Witaj ArturChromiński,

Wspomniałeś, że kupiłeś rozpoczętą kolekcję dla Minecrafta w systemie Windows 10 i zakup został zrealizowany, ale nie możesz znaleźć gry. Oto zasób Xbox dotyczący składania wniosku o zwrot pieniędzy za produkt cyfrowy Xbox. Wybierz „Poproś o zwrot pieniędzy” i postępuj zgodnie z instrukcjami, aby się zalogować.

Daj mi znać, czy to pomoże rozwiązać Twój problem, wybierając „Tak” u dołu strony.

XBF – Drew

[Associate używa aplikacji tłumaczącej, pamiętaj, że mogą wystąpić błędy gramatyczne lub nieprawidłowa składnia]
  5. Mistress Sara Win User

Zwrot pieniędzy za subskrybcję. Subscription refund

6. XBF-JoannaDark Win User

Zwrot/Refund

Cześć, Aleksandra D33,

Mam nadzieję, że dobrze sobie dziś radzisz. Witamy w społeczności Xbox. Dziękujemy za skontaktowanie się z forami Xbox. Widzę, że wspomniałeś, że twoja siostra dokonała przypadkowego zakupu na twoim koncie. Z przyjemnością pomogę w podjęciu kroków w celu uzyskania zwrotu pieniędzy. Proszę sprawdzić dwa linki, które podam poniżej.

Rozwiązanie 1: Poproś o zwrot pieniędzy:

Żądanie zwrotu kosztów za zakup gier | Xbox Support Kliknij ten links, a to pozwoli Ci poprosić o zwrot pieniędzy. Jeśli nie znajdziesz Minecraft na liście zakupów, przejdź do następnego rozwiązania.

Rozwiązanie 2: Poproś o zwrot pieniędzy za pośrednictwem konta Microsoft

Returning items you bought from Microsoft Store for exchange or refund Please click on this link, and it will take you to your Microsoft account, where you can request a refund for the item you purchased. in this support, the article clicks on Return or exchange items and follows the steps.

Mam nadzieję, że te sugestie pomogą! Jeśli to odpowie na Twoje pytanie, oznacz wątek jako "Odpowiedziano".

[Associate używa aplikacji tłumacza. Należy pamiętać, że może wystąpić słaba gramatyka i nieprawidłowa składnia]
Thema:

Loading...
  1. Zaległa opłata za subskrypcję Game Pass Ultimate i zwrot pieniędzy? - Similar Threads - Zaległa opłata subskrypcję

2. Zaległa płatność[Translation-Payment overdue]

in XBoX Accessibility
    Zaległa płatność[Translation-Payment overdue]: Dzień dobry! Mam powazny problem. Nie zauważyłem że subskrypcja Game pass chciała pobrać płatność za nowy miesiąc. O dziwo wyłączałem auto odnawianie. Teraz wyskakuje mi informacja abym uregulować...
  3. Jak anulować subskrypcję xbox game pass, i czy można to zrobić po czasie?

in XBoX Accessibility
    Jak anulować subskrypcję xbox game pass, i czy można to zrobić po czasie?: Spóźniłem się z anulowaniem z powodów technicznych i nie mogę teraz tego zrobić. Jest jakaś opcja żeby to rozwiązać bez płacenia? a14f9f46-d9eb-49ed-b58e-fab32a387c73
  4. Płatność za subskrypcję która została anulowana/wyłączono rozliczanie...

in XBoX Games and Apps
    Płatność za subskrypcję która została anulowana/wyłączono rozliczanie...: Witam! Mam problem z płatnością za subskrypcję Subskrypcja XBOX Game Pass Ultimate została anulowana przed okresem rozliczeniowym miesiąc wcześniej i widniała pozycja w kategorii subskrypcje...