zakupy, które nie miały miejsca (Mod Translation: Purchases that have not taken place)

Discus and support zakupy, które nie miały miejsca (Mod Translation: Purchases that have not taken place) in XBoX Games and Apps to solve the problem; Witam, syn odpalił przy mnie grę, nie dokonywał żadnych zakupów, tymczasem dostałam w chwilę później 3 informacje o kolejnych płatnościach za... Discussion in 'XBoX Games and Apps' started by beatamarkowska, Mar 19, 2019.

1. zakupy, które nie miały miejsca (Mod Translation: Purchases that have not taken place)

Witam,

syn odpalił przy mnie grę, nie dokonywał żadnych zakupów, tymczasem dostałam w chwilę później 3 informacje o kolejnych płatnościach za zakupione 3x1000 v-dolców w grze fortnite.

Nic takiego nie miało miejsca. Zablokowałam kartę przed kolejnymi nieuzasadnionymi płatnościami. Proszę o wycofanie, zwrot tych płatności, które zostały bezprawnie naliczone

pozdrawiam

beata

*Mod Translation*

Hi, the son fired at me the game, did not make any purchases, meanwhile, I received a later 3 information about the next payment for the purchased 3x1000 v-Bucks in the game fortnite.

Nothing like that has happened. I Blocked the card from other unjustified payments. Please withdraw, refund of those payments that have been wrongly accrued

Yours Beata

:)

beatamarkowska, Mar 19, 2019
  2. XBF George L Win User

zakupy, które nie miały miejsca (Mod Translation: Purchases that have not taken place)

Hello!

Thanks for reaching out to us here on the forums with this situation. I understand you've noticed unauthorized purchases of V-bucks? Is there any family member in your household that plays the game Fortnite? Either way I would recommend you submit a
    Xbox Refund Request Form explaining the situation. When you do submit a Refund Request you will need your Order Number for the transactions. You can find that here:
    Microsoft Account Order History. Let us know with a reply how it goes!
  3. eDiiz91 Win User

jak to jest z kupowaniem DLC ??

Wiem co to są DLC i nie chodziło mi o stroje z mk dla avatara tylko o stroje do gry mk9 ^^ + fatele czy jakas dodatkową postac ... i nie odpowidziałes mi na pytanie , czy po zakupie tego DLC jest ono przypisane do danego konta i jak bym zagrał na innej konsoli
    (np.kumpla konsoli) to bym pobrał mój GT i mogł pobrac DLC za free które u siebie zakupiłem za MSP
  4. BabSa7 Win User

Jak anulować subskrypcję xbox game pass, i czy można to zrobić po czasie?

Czy mogę anulować subskrypcję zaraz po zakupie żeby nie zapomnieć o anulowaniu jej później?
  5. KamilSę Win User

Reklamacja zakupu w grze firmy Ubisoft [Ubisoft Game Purchase Complaint]

Dziękuję za informację jednak zakup został dokonany w grze a nie w Microsoft Store. Tu własnie jest problem. Na moim koncie transakcji nie widnieje zakup ponieważ został on sfinalizowany za "kredyty premium" które są dostępne w grze (np po zakupie na Microsoft
    Store). Dla mnie za zakup zawartości w grze odpowiada jej producent gry (Ubisoft) jednak on wskazuje Microsoft jako stronę / sprzedawcę w sprawie zakupu i jego zwrotu.

Thank you for the information, however, the purchase was made in the game and not in the Microsoft Store. There is a problem here. There is no purchase on my transaction account because it was finalized for "premium credits" which are available in the
    game ("premium credits - eg after purchasing from the Microsoft Store). For me, the game producer (Ubisoft) is responsible for purchasing content in the game, but he indicates Microsoft as the side/ dealer
    on the purchase and its return.
  6. GrzegorzZeplin Win User

Skradziono mi konto Microsoft!! -[Translation - Microsoft account stolen from me !!]

Witam!

Nie mogę zmienić hasła ponieważ nie mogę się zalogować na konto które zostało mi skradzione. Tak że prośba z mojej strony żebyście sprawdzili log z ostatnich dni kto zmienił hasło i gdzie

------

[Mod Translation - Hello!

I can not change my password because I can not log in to the account that has been stolen from me.
    So that's a request from my side that you check the log of the last days who changed the password and where]
Thema:

Loading...
  1. zakupy, które nie miały miejsca (Mod Translation: Purchases that have not taken place) - Similar Threads - zakupy które nie

2. Nie działa gra z Xbox 360 na xsx

in XBoX Games and Apps
    Nie działa gra z Xbox 360 na xsx: Witam kupiłem grę castle Ania lord od shadows na xsx cyfrowa i nie działa 980e6459-6a5e-4d92-910b-898e7a3c4fc0
  3. Gry się nie uruchamiają

in XBoX Games and Apps
    Gry się nie uruchamiają: Gra próbuje się uruchomić po czym okno przedstawione na ss się wyłącza. Ponowne próby instalacji czy włączenia komputera nic nie wniosły. Jak rozwiązać ten problem??? [img]...
  4. Nie mogę uruchomić gry, komunikat "Wystąpił problem podczas uruchamiania gry.Kod błędu:...

in XBoX Games and Apps
    Nie mogę uruchomić gry, komunikat "Wystąpił problem podczas uruchamiania gry.Kod błędu:...: Witam, zakupiłem xbox game pass ultimate i zainstalowałem na mój komputer gre Farming Simulator 22.Przy próbie uruchomienia wyskakuje okienko gry z napisem uruchamianie gry a następnie wyskakuje...
  5. Forza horizon online nie działa proszę o pomoc w załączniku zrzuty ekranu

in XBoX Games and Apps
    Forza horizon online nie działa proszę o pomoc w załączniku zrzuty ekranu: Poniżej zrzuty ekranu [img] [img] 904c464e-3bef-43f8-8ec6-df6e815b8b93
  6. nie mogę włączyć domu aukcyjnego Forza Horizon 5

in XBoX Games and Apps
    nie mogę włączyć domu aukcyjnego Forza Horizon 5: wyskakuje takie coś "Dostęp do zawartości stworzonej przez użytkownika jest ograniczony ze względu na ustawienia prywatności twojego profilu" nie wiem jak mam to naprawić...
  7. "Join Error: Session Not Found" Astroneer ["Błąd dołączenia: nie znaleziono sesji" Astroneer]

in XBoX Games and Apps
    "Join Error: Session Not Found" Astroneer ["Błąd dołączenia: nie znaleziono sesji" Astroneer]: Nie mogę dołączyć do sesji w astroneerze natomiast inni znajomymi mogą prosze o pomoc. [Mod Translation, may contain errors] I can not join the session in the astroneer but other friends can...
  8. Gry się nie pobierają.

in XBoX on Windows
    Gry się nie pobierają.: Przy próbie pobierania pojawia się kod błędu 0x80073CF3. Szukałem prawie wszędzie, ale żadna metoda nie pomogła. Ma ktoś jakiś pomysł? b82d36f2-7cdf-4aba-9684-9c0dbfdeac84
  9. Forza online nie działa/ Forza online not working

in XBoX on Windows
    Forza online nie działa/ Forza online not working: Witam, mam problem z forza online. Wykonałem juz odblokowanie portów w routerze, firewall jest wyłączony, windows 10 jest aktualny. ENG Hello, i've a problem with Forza online. Port forwarding...
  10. Forza Horizon 4 - nie włącza się[Translation-Forza Horizon 4 -does not turn on]

in XBoX Games and Apps
    Forza Horizon 4 - nie włącza się[Translation-Forza Horizon 4 -does not turn on]: Witam, 2 dni temu zakupiłem forze na storze ms, lecz ów gra nie reaguje. Po naciśnięciu ikony Forzy pokazuje się logo i po około 40 sec znika. Próbowałem różnych metod których znalazłem w...