Zakup gry w microsoft support
Discus and support Zakup gry w microsoft support in XBoX on Consoles to solve the problem; Witam, zakupiłam grę na xbox360 w microsoft support ale nie mogę jej pobrać nie mam kodu, każe mi się połączyć z konsola ale nie mogę tego zrobic... Discussion in 'XBoX on Consoles' started by karolinakostrzewa, Jun 29, 2022.
Thema:
Zakup gry w microsoft support
Loading...
-
Zakup gry w microsoft support - Similar Threads - Zakup gry microsoft
-
Microsoft please use logic and fix these.
in XboX InsidersMicrosoft please use logic and fix these.: 1.the old way of seeing what games people were playing was better then the see whos in partys. Here is why. Next to everyone in a party is shows the party icon so you already know whos in a party... -
Assistance Needed with Minecraft License Recovery – Inaccessible Microsoft Account
in XBoX AccessibilityAssistance Needed with Minecraft License Recovery – Inaccessible Microsoft Account: Dear Microsoft Support, I’m writing regarding my purchase of Minecraft: Java & Bedrock Edition, originally made through my Microsoft account *removed due to PII policy*@gmail.com. Recently, I... -
How do I find what Microsoft account I used to sign into Minecraft?
in XBoX AccessibilityHow do I find what Microsoft account I used to sign into Minecraft?: I migrated my Mojang account to Microsoft back when Mojang made it a requirement around 2020. I've used the same computer for years and have not logged out of my Minecraft account but recently got... -
I can't access my Microsoft account for my xbox
in XBoX AccessibilityI can't access my Microsoft account for my xbox: Hello I need help urgently, I can't access my Microsoft account that I have on my xbox. It's been days and I still haven't been able to log in I have now lost access to all my digital games and... -
podczas gry assasins Cred Originins włącza się klawiatura ekranowa podczas sterowania padem...
in XBoX Games and Appspodczas gry assasins Cred Originins włącza się klawiatura ekranowa podczas sterowania padem...: podczas gry assasins Cred Originins włącza się klawiatura ekranowa podczas sterowania padem Xbox (w opcjach klawiatura ekranowa jest wyłączona) ***Post moved by the moderator to the appropriate... -
Pomyłkowy zakup[Translation-Mistaken purchase]
in XBoX Sales and PromoPomyłkowy zakup[Translation-Mistaken purchase]: W dniu 11.06.2020 omyłkowo złożyłem zamówienie w microsoft store Nie zauważyłem, że produkt dotyczy konsoli xboxone, której nie posiadam. Chwilę później złożyłem kolejne zamówienie tym razem już... -
Zakup gry[Purchase of the game]
in XBoX Games and AppsZakup gry[Purchase of the game]: Witam Chcialbym zadac jedno pytanie odnosnie kont z grami sprzedawanych na alegro. Czy jezeli ktos by kupil takie konto na przyklad z gra fifa 19 to czy w sklepie microsoft store ta gra bedzie... -
Brak zwrotu za zakup Read Dead Redemption 2 edycja definitywna[No refund for the purchase of ...
in XBoX Sales and PromoBrak zwrotu za zakup Read Dead Redemption 2 edycja definitywna[No refund for the purchase of ...: Witam ;) Zakupiłem grę Read Dead Redemption 2 edycja definitywna przedpremierowo 10 pażdziernika poprzez Microsoft Store , transakcja została samoistnie, automatycznie anulowana po czym , pojawił... -
Zakup gry na Windows Store [Translation - Purchase a game on Windows Store]
in XBoX Games and AppsZakup gry na Windows Store [Translation - Purchase a game on Windows Store]: Witam Kupiłem dziś Forza Horizon 4 na Xboxa/PC na sklepie płacąc przez Dotpay (formą BLIK) i nie otrzymałem gry. Natomiast otrzymałem maila z potwierdzeniem zakupu i pobraniem pieniędzy. Gry...