Za pomocą mojego konta live i nr kart kredytowej ktoś ukradł mi pieniądze [Translate]...
Discus and support Za pomocą mojego konta live i nr kart kredytowej ktoś ukradł mi pieniądze [Translate]... in XBoX Games and Apps to solve the problem; Witam, problem jak w tytule, wczoraj spojrzałem na konto, przyszedł dziwny zwrot za usługę microsoft xbox msbill... na 137 i 92 ? wtedy zacząłem... Discussion in 'XBoX Games and Apps' started by DarLenGor, Apr 21, 2019.
Thema:
Za pomocą mojego konta live i nr kart kredytowej ktoś ukradł mi pieniądze [Translate]...
Loading...
-
Za pomocą mojego konta live i nr kart kredytowej ktoś ukradł mi pieniądze [Translate]... - Similar Threads - pomocą mojego konta
-
Odzyskanie konta [Account recovery]
in XBoX AccessibilityOdzyskanie konta [Account recovery]: Witam Po przywróceniu xbox do ustawień fabrycznych nie umiem zalogowac się do mojego konta. Nie umiem uzyskać pomocy na infolini, piszę że zaraz odzdzwonia i nie oddzwaniają. Czy jest jakiś numer... -
Wylogowanie z konta Microsoft w MC PS4
in XBoX on ConsolesWylogowanie z konta Microsoft w MC PS4: W grze Minecraft PS4 edition jestem zalogowany na konto Microsoft i nie wiem jak się wylogować. 517608db-e2df-4f80-b3fc-e54c20ce5ef0 -
zapomniałem hasła i loginu do konta xbox live jak odblokowac xbox 360
in XBoX on Consoleszapomniałem hasła i loginu do konta xbox live jak odblokowac xbox 360: Witam! Nie mogę się zalogować na moje konto Xbox Live na Xbox 360, zapomniałem hasło i login do konta. Czy można by było zmienić lub zresetować hasło do tego konta?... -
Kupno Xbox Game Pass Ultimate za pomocą salda konta Microsoft.[Translation-Purchase Xbox...
in XBoX Sales and PromoKupno Xbox Game Pass Ultimate za pomocą salda konta Microsoft.[Translation-Purchase Xbox...: Witam. Posiadam na koncie Microsoft 20zł i chciałem się zapytać czy mogę kupić za pomocą salda konta Microsoft subskrypcję Xbox Game Pass Ultimate bez używania karty kredytowej na jeden miesiąc?... -
Przelew z jednego konta Microsoft na drugie[Translation-Transfer from one Microsoft account...
in XBoX on ConsolesPrzelew z jednego konta Microsoft na drugie[Translation-Transfer from one Microsoft account...: Witam Jak przenieść środki z jednego konta na drugie? [Translation-Hello How do I transfer funds from one account to another?] cdf39722-3f77-484c-b7ab-0e48ace277ff -
Odłączanie konta Microsoft od konta PS4[Translation-Unlink your Microsoft account from your...
in XBoX Games and AppsOdłączanie konta Microsoft od konta PS4[Translation-Unlink your Microsoft account from your...: Hej możecie mi powiedzieć jak odłączyć konto Microsoft od konta PS4? Niedawno założyłem nowe konto ale nie mogę rozłączyć starego konta z kontem od PS4.Nie mogę grać teraz ze znajomymi z... -
Gry z innego konta[Translation-Games from another account]
in XBoX Games and AppsGry z innego konta[Translation-Games from another account]: Mam pytanie Czy gdybym kupił na allegro konto z grami ( wiem że grozi to banem konsoli ) i gdybym potem usunął to konto i te gry aby nie zostać zbanowanym to czy wtedy wszystko bedzie dobrze czy... -
Zmiana danych konta Xbox.[Translation-Change your Xbox account information.]
in XBoX AccessibilityZmiana danych konta Xbox.[Translation-Change your Xbox account information.]: Witam. Jakiś czas temu kupiłem używanego Xbox-a One. Znajdowały się na nim dwie gry więc zamiast tworzyć nowe konto na konsoli to przerobiłem to co było. Pozamieniałem wszystkie dane na swoje... -
Zamknięcie konta Microsoft
in XBoX Games and AppsZamknięcie konta Microsoft: Witam. Mam pytanie.Czy po zamknięciu konta Microsoft wszystkie gry które kupiłem w Microsoft Store przepadną czy będę mógł je ponownie zainstalować na innych koncie? Jeżeli nie to czy jest jakiś...