Za pomocą mojego konta live i nr kart kredytowej ktoś ukradł mi pieniądze [Translate]...

Discus and support Za pomocą mojego konta live i nr kart kredytowej ktoś ukradł mi pieniądze [Translate]... in XBoX Games and Apps to solve the problem; Witam, problem jak w tytule, wczoraj spojrzałem na konto, przyszedł dziwny zwrot za usługę microsoft xbox msbill... na 137 i 92 ? wtedy zacząłem... Discussion in 'XBoX Games and Apps' started by DarLenGor, Apr 21, 2019.

1. DarLenGor
    DarLenGor Guest

Za pomocą mojego konta live i nr kart kredytowej ktoś ukradł mi pieniądze [Translate]...

Witam, problem jak w tytule, wczoraj spojrzałem na konto, przyszedł dziwny zwrot za usługę microsoft xbox msbill... na 137 i 92 ? wtedy zacząłem przeglądać rachunki z konta i się okazało, że ktoś regularnie na różne kwoty od ponad miesiąca kupuje coś z microsoft.
    kwoty od 39.99 do 499zł. Naliczyłem chyba koło 3tys. łącznie. jak mogę się dowiedzieć kto mnie okradł lub co zostało kupione?i czy jest szansa na odzyskanie pieniędzy

[Translate by Mod]

Hi, the problem as in the title, yesterday I looked at the account, came a strange return for the service Microsoft Xbox Msbill... On 137 and 92? Then I started to view accounts from the account and it turned out that someone regularly on different amounts
    for over a month buys something from Microsoft. Amounts from 39.99 to 499zł. I probably Charged a circle 3tys. Including. How can I find out who was robbing or what was bought? and whether there is a chance to recover money

Za pomocą mojego konta live i nr kart kredytowej ktoś ukradł mi pieniądze  [Translate]... [​IMG]

:)

DarLenGor, Apr 21, 2019
  2. DarLenGor Win User

Za pomocą mojego konta live i nr kart kredytowej ktoś ukradł mi pieniądze [Translate] Using my live account and no credit card number someone stole my money

A jak się mogę dowiedzieć co zostało kupione?lub na którą konsolę?jaka gra lub usługa?w historii konta xbox nie mam historii. Widać tylko na koncie bankowym?jesli ktoś kupił moją kartą to chyba da się sprawdzić kto jest na niej zalogowany

[Translate by Mod]

And how can I find out what was purchased? or on which console? What game or service? I have no history in my Xbox account history. You Can see only the bank account? If someone bought my card is probably possible to check who is logged on it
  3. XBF Felixx P Win User

Za pomocą mojego konta live i nr kart kredytowej ktoś ukradł mi pieniądze [Translate] Using my live account and no credit card number someone stole my money

Hello
    DarLenGor
    !

Thanks for reaching out to Xbox forums.

I'm sorry to hear about the account being compromised and the unauthorized charges.

I would suggest contacting an Xbox Live support agent by following the steps below and setting up a call back. The agent would be able to look into your billing account (by searching for the transactions with your bank card
    number). They would most likely be able to answer all your questions mentioned above.

As provided above the best way to reach Live Support would be here:
    https://support.xbox.com/contact-us#0

Step 1 ----Select Xbox One

Step 2 ----Select See other options

Step 3 ----Select topic (Ex. System Update)

Step 4 ----Select "Show contact options"

Step 5 ----Select request a call from support

I hope this helps a bit more. Let us know!

Felix

Xbox forums support
  4. WPAK Win User

Web translation:

With my live account and credit card number, someone stole my money

Hello, the problem as in the title, yesterday I looked at the account, came a strange refund for the service microsoft xbox msbill ... on 137 and 92?
    then I started browsing accounts and it turned out that someone regularly buys something from microsoft for more than a month.
    amounts from PLN 39.99 to PLN 499. I counted about 3 thousand.
    together. How can I find out who robs me or what has been bought? and whether there is a chance to recover money

Response:

Hi there,

see the following link for steps on what to do when your account was compromised, it will have all the steps to take

https://support.xbox.com/my-account/security/compromised-account-solution

it will also include steps on what to do when there are unknown transactions on your account.
  5. jakubkuzniar Win User

Payment

1. Mam pytanie. Chciałbym spłacić swoją zaległość za subskrypcje xbox game pass. Posiadam pieniądze na koncie Microsoft. Jest to wystarczająca suma. Czemu nie może mi pobrać pieniędzy właśnie z tego konta?
  6. SpryPompano307 Win User

SCANDAL xbox360 live gold

yutube działa games gold też

Świetna wiadomość, aż mi się w pracy nie chce siedzieć :)

szkoda tylko że było tak nerwowo
    Działa już? No to fajnie, tylko gdzie rekompensata za czas (a czas to pieniądz :p), nerwy i stracone dni Golda?
Thema:

Loading...
  1. Za pomocą mojego konta live i nr kart kredytowej ktoś ukradł mi pieniądze [Translate]... - Similar Threads - pomocą mojego konta

2. Odzyskanie konta [Account recovery]

in XBoX Accessibility
    Odzyskanie konta [Account recovery]: Witam Po przywróceniu xbox do ustawień fabrycznych nie umiem zalogowac się do mojego konta. Nie umiem uzyskać pomocy na infolini, piszę że zaraz odzdzwonia i nie oddzwaniają. Czy jest jakiś numer...
  3. Wylogowanie z konta Microsoft w MC PS4

in XBoX on Consoles
    Wylogowanie z konta Microsoft w MC PS4: W grze Minecraft PS4 edition jestem zalogowany na konto Microsoft i nie wiem jak się wylogować. 517608db-e2df-4f80-b3fc-e54c20ce5ef0
  4. zapomniałem hasła i loginu do konta xbox live jak odblokowac xbox 360

in XBoX on Consoles
    zapomniałem hasła i loginu do konta xbox live jak odblokowac xbox 360: Witam! Nie mogę się zalogować na moje konto Xbox Live na Xbox 360, zapomniałem hasło i login do konta. Czy można by było zmienić lub zresetować hasło do tego konta?...
  5. Kupno Xbox Game Pass Ultimate za pomocą salda konta Microsoft.[Translation-Purchase Xbox...

in XBoX Sales and Promo
    Kupno Xbox Game Pass Ultimate za pomocą salda konta Microsoft.[Translation-Purchase Xbox...: Witam. Posiadam na koncie Microsoft 20zł i chciałem się zapytać czy mogę kupić za pomocą salda konta Microsoft subskrypcję Xbox Game Pass Ultimate bez używania karty kredytowej na jeden miesiąc?...
  6. Przelew z jednego konta Microsoft na drugie[Translation-Transfer from one Microsoft account...

in XBoX on Consoles
    Przelew z jednego konta Microsoft na drugie[Translation-Transfer from one Microsoft account...: Witam Jak przenieść środki z jednego konta na drugie? [Translation-Hello How do I transfer funds from one account to another?] cdf39722-3f77-484c-b7ab-0e48ace277ff
  7. Odłączanie konta Microsoft od konta PS4[Translation-Unlink your Microsoft account from your...

in XBoX Games and Apps
    Odłączanie konta Microsoft od konta PS4[Translation-Unlink your Microsoft account from your...: Hej możecie mi powiedzieć jak odłączyć konto Microsoft od konta PS4? Niedawno założyłem nowe konto ale nie mogę rozłączyć starego konta z kontem od PS4.Nie mogę grać teraz ze znajomymi z...
  8. Gry z innego konta[Translation-Games from another account]

in XBoX Games and Apps
    Gry z innego konta[Translation-Games from another account]: Mam pytanie Czy gdybym kupił na allegro konto z grami ( wiem że grozi to banem konsoli ) i gdybym potem usunął to konto i te gry aby nie zostać zbanowanym to czy wtedy wszystko bedzie dobrze czy...
  9. Zmiana danych konta Xbox.[Translation-Change your Xbox account information.]

in XBoX Accessibility
    Zmiana danych konta Xbox.[Translation-Change your Xbox account information.]: Witam. Jakiś czas temu kupiłem używanego Xbox-a One. Znajdowały się na nim dwie gry więc zamiast tworzyć nowe konto na konsoli to przerobiłem to co było. Pozamieniałem wszystkie dane na swoje...
  10. Zamknięcie konta Microsoft

in XBoX Games and Apps
    Zamknięcie konta Microsoft: Witam. Mam pytanie.Czy po zamknięciu konta Microsoft wszystkie gry które kupiłem w Microsoft Store przepadną czy będę mógł je ponownie zainstalować na innych koncie? Jeżeli nie to czy jest jakiś...