YÜKLEME İÇİN YÖNETİCİ ONAYI GEREKLİ [Mod translation-MANAGER APPROVAL REQUIRED FOR...

Discus and support YÜKLEME İÇİN YÖNETİCİ ONAYI GEREKLİ [Mod translation-MANAGER APPROVAL REQUIRED FOR... in XBoX on Windows to solve the problem; xbox (beta) üzerinden oyun indirecektim game pass almıştım . sea of thieves'i indirdim ama human fall flat oyununa gelince yükleme için yönetici onayı... Discussion in 'XBoX on Windows' started by mrbrix, Jan 27, 2020.

1. mrbrix
    mrbrix Guest

YÜKLEME İÇİN YÖNETİCİ ONAYI GEREKLİ [Mod translation-MANAGER APPROVAL REQUIRED FOR...

xbox (beta) üzerinden oyun indirecektim game pass almıştım . sea of thieves'i indirdim ama human fall flat oyununa gelince yükleme için yönetici onayı gerekli diye bi yazı var onun yüzünden o yazının olduğu tüm oyunları yükliyemiyorum eğer biriniz bana yardımcı
    olursa çok teşekkür ederim nasıl yönetici onayı alıp yükliyebilirim diye.

[Mod translation-I was going to download the game via xbox (beta) and get a game pass. I downloaded sea of thieves but when it comes to the human fall flat game, there is a post that requires executive approval for the installation, so i can't load
    all the games that have that post because of it, thank you very much if someone helps me how to get the admin's approval In case I can load it up.]

:)

mrbrix, Jan 27, 2020
  2. mrbrix Win User

YÜKLEME İÇİN YÖNETİCİ ONAYI GEREKLİ [Mod translation-MANAGER APPROVAL REQUIRED FOR INSTALLATION]

malesef işe yaramadı ama teşekürler

[Mod translation-Sorry it didn't work but thank you]
  3. XBF Diego M Win User

YÜKLEME İÇİN YÖNETİCİ ONAYI GEREKLİ [Mod translation-MANAGER APPROVAL REQUIRED FOR INSTALLATION]

Hi mrbrix,

Please check these settings:

• Open the Settings app (the gear in the start menu)
    • Open Accounts
    • Click Sign-in Options
    • Scroll down to Privacy
    • Uncheck "Use my sign-in info to automatically finish setting up my device and reopen my apps after an update and restart."
    • Restart your device

Let us know if this helps!
  4. Onyx Is Here Win User

Sorry to hear it. Requiring Administrator approval for installation suggests that's how your computer is set up. You would need to use the Beta App as an Administrator. Just look for Xbox Beta in your Start Menu and right click on it. Select Run As
    Administrator
  5. ikoca Win User

Xbox Broadcasting isnt working.

Sorunum kendi kendine çözüldü.Yine de ilginiz için teşekkür ederim.

[Mod Translation-My problem has been solved by itself. Thank you for your interest.]
  6. EmreDoğanoğlu Win User

Minecraft Bedrock Edition Lisans Hatası [Minecraft Bedrock Edition License Error]

Lütfen buradan yardımcı olabilir misiniz? Gerekli bilgileri size verebilirim.

--------------------------------------------------

[Translation-Can you please help here? I can give you the necessary information.]
Thema:

Loading...
  1. YÜKLEME İÇİN YÖNETİCİ ONAYI GEREKLİ [Mod translation-MANAGER APPROVAL REQUIRED FOR... - Similar Threads - YÜKLEME İÇİN YÖNETİCİ

2. Mail hesabıma giriş yapamadığım için Xbox gamepass üyeliğimi iptal edemiyorum [I can't...

in XBoX Accessibility
    Mail hesabıma giriş yapamadığım için Xbox gamepass üyeliğimi iptal edemiyorum [I can't...: Merhabalar.xbox gamepass almak için özel olarak açtığım fakat sifresini unuttuktan sonra birdaha asla giris yapamadığım hesabımin xbox gamepass uyeligini iptal etmek istiyorum.Mail hesabımı her...
  3. Xbox One Game With Gold için Live Gold Üyelik Şartı Kaldırılsın!

in XBoX Games and Apps
    Xbox One Game With Gold için Live Gold Üyelik Şartı Kaldırılsın!: Merhaba. 8 yıldır xbox kullanıcısıyım. Xbox 360 ve xbox one konsollarını kullanmaktayım. xbox one konsolunda games with gold ile verilen ücretsiz oyunları xbox 360 konsolunda olduğu gibi gold live...
  4. Xbox Beta yükleme ve kaldırma sorunu -[Translation - Xbox Beta install and uninstall issue]

in XBoX on Windows
    Xbox Beta yükleme ve kaldırma sorunu -[Translation - Xbox Beta install and uninstall issue]: Merhabalar ben Olcay Polatlı Xbox beta kullanıcısıyım game pass üzerinden bir kaç tane oyunu yükleme sırasına aldım. İndirmeler devam ederken bir sabah bir bug oluştuğunu fark ettim. Aynı yükleme...
  5. Forza Horizon 2 Yükleme Sorunu[Translation-Forza Horizon 2 Installation Problem]

in XBoX Games and Apps
    Forza Horizon 2 Yükleme Sorunu[Translation-Forza Horizon 2 Installation Problem]: Selamlar Merhaba, Forza Horizon 2 oyunu malumunuz store dan kaldırılmış.Haliyle dvd şeklinde bulup satın aldım oyunu ve makınaya yüklediğimde oyunun diskten yüklenen bölümü bir türlü...
  6. Forza horizon 4 yükleme ekranında oyundan atma[Translation-Throwing from the game on the...

in XBoX Games and Apps
    Forza horizon 4 yükleme ekranında oyundan atma[Translation-Throwing from the game on the...: Xbox game pass yeni aldım ve forza horizon 4 ü yükledim oyuna giriş yapıyorum yükleme ekranı geliyor ve bi süre sonra gri ekran verip kapanıyor çözümü varmı? [Translation-I just bought an Xbox...
  7. Xbox oyun yükleme [Mod Translation-Xbox game installation]

in XBoX Games and Apps
    Xbox oyun yükleme [Mod Translation-Xbox game installation]: Hepinize merhabalar! Xboxa Assassins creed odyssey oyununu aldım dijital olarak ve yüklemeye başladım Oyun 40GB küsür yüklenip "başlamaya hazır" olarak yazdığı zaman xboxu kapattım . Tekrar...
  8. Forza Horizon 4 - Yükleme Başarısız Hatası (Forza Horizon 4 - Installation Failed Error)

in XBoX on Windows
    Forza Horizon 4 - Yükleme Başarısız Hatası (Forza Horizon 4 - Installation Failed Error): Forza Horizon 4'e girdiğimde ilk açılış ekranında Enter basmamı istiyor. Bastıktan sonra "Yükleme Başarısız, Bilinmeyen bir hata oluştu, lütfen daha sonra tekrar deneyiniz" uyarısı alıyorum....
  9. Forza Horizon indirdim ama yükleme yapmıyor ve hata alıyorum. [Translation - I downloaded...

in XBoX on Windows
    Forza Horizon indirdim ama yükleme yapmıyor ve hata alıyorum. [Translation - I downloaded...: Forza Horizon indirdim ama yükleme yapmıyor ve hata alıyorum. Depolama alanı açıyorum 62 GB boş alanım var ama hata alıyorum yardımcı olursanız mutlu olurum. __________________ [Translation - I...
  10. Forza Horizon 4 Yükleme Yeri Sorunu [Forza Horizon 4 Install location problem]

in XBoX Games and Apps
    Forza Horizon 4 Yükleme Yeri Sorunu [Forza Horizon 4 Install location problem]: Forza Horizon 4 adlı oyun bilgisayarımda D: sürücüsünde güncel bir şekilde yüklü olduğu halde oyunu açmaya çalıştığım zaman bana şu uyarıyı veriyor "Forza Horizon 4 uygulamasını...