YÜKLEME İÇİN YÖNETİCİ ONAYI GEREKLİ [Mod translation-MANAGER APPROVAL REQUIRED FOR...
Discus and support YÜKLEME İÇİN YÖNETİCİ ONAYI GEREKLİ [Mod translation-MANAGER APPROVAL REQUIRED FOR... in XBoX on Windows to solve the problem; xbox (beta) üzerinden oyun indirecektim game pass almıştım . sea of thieves'i indirdim ama human fall flat oyununa gelince yükleme için yönetici onayı... Discussion in 'XBoX on Windows' started by mrbrix, Jan 27, 2020.
Thema:
YÜKLEME İÇİN YÖNETİCİ ONAYI GEREKLİ [Mod translation-MANAGER APPROVAL REQUIRED FOR...
Loading...
-
YÜKLEME İÇİN YÖNETİCİ ONAYI GEREKLİ [Mod translation-MANAGER APPROVAL REQUIRED FOR... - Similar Threads - YÜKLEME İÇİN YÖNETİCİ
-
Mail hesabıma giriş yapamadığım için Xbox gamepass üyeliğimi iptal edemiyorum [I can't...
in XBoX AccessibilityMail hesabıma giriş yapamadığım için Xbox gamepass üyeliğimi iptal edemiyorum [I can't...: Merhabalar.xbox gamepass almak için özel olarak açtığım fakat sifresini unuttuktan sonra birdaha asla giris yapamadığım hesabımin xbox gamepass uyeligini iptal etmek istiyorum.Mail hesabımı her... -
Xbox One Game With Gold için Live Gold Üyelik Şartı Kaldırılsın!
in XBoX Games and AppsXbox One Game With Gold için Live Gold Üyelik Şartı Kaldırılsın!: Merhaba. 8 yıldır xbox kullanıcısıyım. Xbox 360 ve xbox one konsollarını kullanmaktayım. xbox one konsolunda games with gold ile verilen ücretsiz oyunları xbox 360 konsolunda olduğu gibi gold live... -
Xbox Beta yükleme ve kaldırma sorunu -[Translation - Xbox Beta install and uninstall issue]
in XBoX on WindowsXbox Beta yükleme ve kaldırma sorunu -[Translation - Xbox Beta install and uninstall issue]: Merhabalar ben Olcay Polatlı Xbox beta kullanıcısıyım game pass üzerinden bir kaç tane oyunu yükleme sırasına aldım. İndirmeler devam ederken bir sabah bir bug oluştuğunu fark ettim. Aynı yükleme... -
Forza Horizon 2 Yükleme Sorunu[Translation-Forza Horizon 2 Installation Problem]
in XBoX Games and AppsForza Horizon 2 Yükleme Sorunu[Translation-Forza Horizon 2 Installation Problem]: Selamlar Merhaba, Forza Horizon 2 oyunu malumunuz store dan kaldırılmış.Haliyle dvd şeklinde bulup satın aldım oyunu ve makınaya yüklediğimde oyunun diskten yüklenen bölümü bir türlü... -
Forza horizon 4 yükleme ekranında oyundan atma[Translation-Throwing from the game on the...
in XBoX Games and AppsForza horizon 4 yükleme ekranında oyundan atma[Translation-Throwing from the game on the...: Xbox game pass yeni aldım ve forza horizon 4 ü yükledim oyuna giriş yapıyorum yükleme ekranı geliyor ve bi süre sonra gri ekran verip kapanıyor çözümü varmı? [Translation-I just bought an Xbox... -
Xbox oyun yükleme [Mod Translation-Xbox game installation]
in XBoX Games and AppsXbox oyun yükleme [Mod Translation-Xbox game installation]: Hepinize merhabalar! Xboxa Assassins creed odyssey oyununu aldım dijital olarak ve yüklemeye başladım Oyun 40GB küsür yüklenip "başlamaya hazır" olarak yazdığı zaman xboxu kapattım . Tekrar... -
Forza Horizon 4 - Yükleme Başarısız Hatası (Forza Horizon 4 - Installation Failed Error)
in XBoX on WindowsForza Horizon 4 - Yükleme Başarısız Hatası (Forza Horizon 4 - Installation Failed Error): Forza Horizon 4'e girdiğimde ilk açılış ekranında Enter basmamı istiyor. Bastıktan sonra "Yükleme Başarısız, Bilinmeyen bir hata oluştu, lütfen daha sonra tekrar deneyiniz" uyarısı alıyorum.... -
Forza Horizon indirdim ama yükleme yapmıyor ve hata alıyorum. [Translation - I downloaded...
in XBoX on WindowsForza Horizon indirdim ama yükleme yapmıyor ve hata alıyorum. [Translation - I downloaded...: Forza Horizon indirdim ama yükleme yapmıyor ve hata alıyorum. Depolama alanı açıyorum 62 GB boş alanım var ama hata alıyorum yardımcı olursanız mutlu olurum. __________________ [Translation - I... -
Forza Horizon 4 Yükleme Yeri Sorunu [Forza Horizon 4 Install location problem]
in XBoX Games and AppsForza Horizon 4 Yükleme Yeri Sorunu [Forza Horizon 4 Install location problem]: Forza Horizon 4 adlı oyun bilgisayarımda D: sürücüsünde güncel bir şekilde yüklü olduğu halde oyunu açmaya çalıştığım zaman bana şu uyarıyı veriyor "Forza Horizon 4 uygulamasını...