Yanlışlıkla aldğım ürün

Discus and support Yanlışlıkla aldğım ürün in XBoX Games and Apps to solve the problem; Micrasoft'tan aldığım rainbow six siege'i xbox'ım olmadğı için oyniyamam yanlışlıkla satın aldığım bir üründür geri iadesini almak istiyorum oyunu daha... Discussion in 'XBoX Games and Apps' started by AliŞen3, Mar 3, 2020.

1. AliŞen3
    AliŞen3 Guest

Yanlışlıkla aldğım ürün

Micrasoft'tan aldığım rainbow six siege'i xbox'ım olmadğı için oyniyamam yanlışlıkla satın aldığım bir üründür geri iadesini almak istiyorum oyunu daha oynamadım onun yerine paramla game pass almak istiyorum

:)

AliŞen3, Mar 3, 2020
  2. Onyx Is Here Win User

Yanlışlıkla aldğım ürün

3. Wishcatcher Win User

Yanlışlıkla aldğım ürün

*** Translation

Product I accidentally cheated on

I can't play because I don't have rainbow six siege from Micrasoft, it's a product I accidentally bought, I want to get your refund I haven't played the game yet, so I want to get a game pass with my money instead of my money.

*** Answer

Hi,

If the purchase has less than 14 days AND you never played it ( less than 2 hours in fact ) ; you can request a refund here > https://beta.support.xbox.com/help/...scriptions/digital-goods-subscriptions-refund

Regards

** Turc answer translation

Merhaba

Satın alma az 14 gün varsa VE hiç oynamadı (aslında az 2 saat) ; burada para iadesi talep edebilirsiniz >
    https://beta.support.xbox.com/help/subscriptions-billing/manage-subscriptions/digital-goods-subscriptions-refund

Saygılar
  4. IAmTheLord Win User

Yanlışlıkla aldğım ürün

Merhaba! Lütfen aşağıdaki linke tıklayınız. Umarım yardımcı olur.

[url]https://beta.support.xbox.com/help/subscriptions-billing/manage-subscriptions/digital-goods-subscriptions-refund[/url]
  5. H3PA80R Win User

Ürün iadesi[Product refund]

Hi. Thanks for reaching out to us. The place a refund request use the following page:

https://support.xbox.com/en-US/billing/xbox-subscriptions/digital-goods-subscriptions-refund

Hope that helps.
  6. Smwutches Win User

ÜRÜN İADESİ [Product Refund]

Check this thread for the number for support in your region. You'll need to contact support directly and
    speak to billing.
Thema:

Yanlışlıkla aldğım ürün

Loading...
  1. Yanlışlıkla aldğım ürün - Similar Threads - Yanlışlıkla aldğım ürün

2. Yanlışlıkla "Ori and the Blind Forest" adlı oyunun Xbox versiyonunu aldım ve iade edemiyorum.

in XBoX Games and Apps
    Yanlışlıkla "Ori and the Blind Forest" adlı oyunun Xbox versiyonunu aldım ve iade edemiyorum.: Bu siteden ilk alışverişimi yaptım ve bu yüzden yanlışlıkla Xbox için olan versiyonunu satın almışım. Paramı bir şekilde geri almam mümkün mü ? Eğer mümkünse müşteri destek hattını telefonla...
  3. Yanlışlıkla Ori and the Blind Forest: Definitive Edition adlı oyunun Xbox versyionunu...

in XBoX Games and Apps
    Yanlışlıkla Ori and the Blind Forest: Definitive Edition adlı oyunun Xbox versyionunu...: İlk kez bu siteden alışveriş yaptım o yüzden böyle bir hata yaptım. Paramı geri alma imkanım var mı? Müşteri destek hattı ile konuşmadan çözülebilirse çok mutlu olurum. Şimdiden yardımınız için...
  4. Ürün iptal [Mod Translation - Cancel product]

in XBoX Games and Apps
    Ürün iptal [Mod Translation - Cancel product]: Merhaba yanlışlıkla xboxa rainbow six siege r6 kredisi satın aldım xbox yok fakat lütfen yardımcı olabilirmisiniz iade ürün talebi de çıkmıyor. [Mod Translation - Hi I accidentally bought a...
  5. Microsoft store ürün almadan para kesmesi[Microsoft store money withdrawal without product]

in XBoX Games and Apps
    Microsoft store ürün almadan para kesmesi[Microsoft store money withdrawal without product]: Merhaba ben forza horizon 4 almak istiyordum bilgilerimi girdikten sonra kartda 156 tl olmasına rağmen oyun almadı ama microsoft store benden parayı kesti lütfen bana yardımcı olun. [Translation...
  6. Ürün iadesi[Product refund]

in XBoX Games and Apps
    Ürün iadesi[Product refund]: Merhabalar Biraz önce PC platformu için satın aldığımı zannettiğim bir oyun oldu. İade için nereye baksam başka bir linke yönlendiriyor. Hesabımda herhangi bir XBOX cihaz olmamasına rağmen bana...
  7. Ürün iadesi[Product refund]

in XBoX Games and Apps
    Ürün iadesi[Product refund]: 31.01.2018 tarihinde 49 TL'ye almış olduğum 2670 Rainbow Six Siege kredisini iade etmek istiyorum. [Translation - I would like to return the 2670 Rainbow Six Siege loan that I bought on...
  8. ÜRÜN İADESİ [Product Refund]

in XBoX on Windows
    ÜRÜN İADESİ [Product Refund]: Merhabalar, Ben 1 Ocak 2019 tarihinde PC için olduğunu sanarak yanlışlıkla XBox için satılan aşağıdaki ürünleri satın aldım. Satın alma bilgilerimi aşağıda veriyorum. XBox'ım yok. Dolayısıyla bu...
  9. Yanlış ürün satın aldım -[Translation - I bought the wrong item]

in XBoX Games and Apps
    Yanlış ürün satın aldım -[Translation - I bought the wrong item]: Merhabalar daha demin 2 adet yanlışlıkla 49.90 TL'lik 2670 rainbow six siege kredisi satın aldım ve bunları iade etmek istiyorum lütfen yardımcı olun boşu boşuna 100 lira param gitti nereden iade...