Yanlışlıkla aldğım ürün
Discus and support Yanlışlıkla aldğım ürün in XBoX Games and Apps to solve the problem; Micrasoft'tan aldığım rainbow six siege'i xbox'ım olmadğı için oyniyamam yanlışlıkla satın aldığım bir üründür geri iadesini almak istiyorum oyunu daha... Discussion in 'XBoX Games and Apps' started by AliŞen3, Mar 3, 2020.
Thema:
Yanlışlıkla aldğım ürün
Loading...
-
Yanlışlıkla aldğım ürün - Similar Threads - Yanlışlıkla aldğım ürün
-
Yanlışlıkla "Ori and the Blind Forest" adlı oyunun Xbox versiyonunu aldım ve iade edemiyorum.
in XBoX Games and AppsYanlışlıkla "Ori and the Blind Forest" adlı oyunun Xbox versiyonunu aldım ve iade edemiyorum.: Bu siteden ilk alışverişimi yaptım ve bu yüzden yanlışlıkla Xbox için olan versiyonunu satın almışım. Paramı bir şekilde geri almam mümkün mü ? Eğer mümkünse müşteri destek hattını telefonla... -
Yanlışlıkla Ori and the Blind Forest: Definitive Edition adlı oyunun Xbox versyionunu...
in XBoX Games and AppsYanlışlıkla Ori and the Blind Forest: Definitive Edition adlı oyunun Xbox versyionunu...: İlk kez bu siteden alışveriş yaptım o yüzden böyle bir hata yaptım. Paramı geri alma imkanım var mı? Müşteri destek hattı ile konuşmadan çözülebilirse çok mutlu olurum. Şimdiden yardımınız için... -
Ürün iptal [Mod Translation - Cancel product]
in XBoX Games and AppsÜrün iptal [Mod Translation - Cancel product]: Merhaba yanlışlıkla xboxa rainbow six siege r6 kredisi satın aldım xbox yok fakat lütfen yardımcı olabilirmisiniz iade ürün talebi de çıkmıyor. [Mod Translation - Hi I accidentally bought a... -
Microsoft store ürün almadan para kesmesi[Microsoft store money withdrawal without product]
in XBoX Games and AppsMicrosoft store ürün almadan para kesmesi[Microsoft store money withdrawal without product]: Merhaba ben forza horizon 4 almak istiyordum bilgilerimi girdikten sonra kartda 156 tl olmasına rağmen oyun almadı ama microsoft store benden parayı kesti lütfen bana yardımcı olun. [Translation... -
Ürün iadesi[Product refund]
in XBoX Games and AppsÜrün iadesi[Product refund]: Merhabalar Biraz önce PC platformu için satın aldığımı zannettiğim bir oyun oldu. İade için nereye baksam başka bir linke yönlendiriyor. Hesabımda herhangi bir XBOX cihaz olmamasına rağmen bana... -
Ürün iadesi[Product refund]
in XBoX Games and AppsÜrün iadesi[Product refund]: 31.01.2018 tarihinde 49 TL'ye almış olduğum 2670 Rainbow Six Siege kredisini iade etmek istiyorum. [Translation - I would like to return the 2670 Rainbow Six Siege loan that I bought on... -
ÜRÜN İADESİ [Product Refund]
in XBoX on WindowsÜRÜN İADESİ [Product Refund]: Merhabalar, Ben 1 Ocak 2019 tarihinde PC için olduğunu sanarak yanlışlıkla XBox için satılan aşağıdaki ürünleri satın aldım. Satın alma bilgilerimi aşağıda veriyorum. XBox'ım yok. Dolayısıyla bu... -
Yanlış ürün satın aldım -[Translation - I bought the wrong item]
in XBoX Games and AppsYanlış ürün satın aldım -[Translation - I bought the wrong item]: Merhabalar daha demin 2 adet yanlışlıkla 49.90 TL'lik 2670 rainbow six siege kredisi satın aldım ve bunları iade etmek istiyorum lütfen yardımcı olun boşu boşuna 100 lira param gitti nereden iade...