Yanlış ürün satın aldım -[Translation - I bought the wrong item]
Discus and support Yanlış ürün satın aldım -[Translation - I bought the wrong item] in XBoX Games and Apps to solve the problem; Merhabalar daha demin 2 adet yanlışlıkla 49.90 TL'lik 2670 rainbow six siege kredisi satın aldım ve bunları iade etmek istiyorum lütfen yardımcı olun... Discussion in 'XBoX Games and Apps' started by ÖmerSabuncu, Nov 20, 2018.
Thema:
Yanlış ürün satın aldım -[Translation - I bought the wrong item]
Loading...
-
Yanlış ürün satın aldım -[Translation - I bought the wrong item] - Similar Threads - Yanlış ürün satın
-
Microsoft Store Üzerinden Satın aldığım oyun hesabımda gözükmüyor. [The game I purchased...
in XBoX Games and AppsMicrosoft Store Üzerinden Satın aldığım oyun hesabımda gözükmüyor. [The game I purchased...: Yaklaşık 2 yıl önce Microsoft Store üzerinden satın aldığım Minecraft oyunu şu an kütüphanemde görünmemektedir. Konu ile ilgili destek alabilir miyim? Teşekkürler [Aşağıdaki metin makine... -
Microsoft store cod points satın alma
in XBoX Sales and PromoMicrosoft store cod points satın alma: Dün akşam microsoft store üzerinden 200 ve 200 olmak üzere 2 kere cod points satın aldım. Ürün üzerinde düzgün hiç bir belirteç olmadığı için ürünün xboxda geçerli olduğunu anlamadım. PC üzerinden... -
xbox game pass ultimate satın alamama[xbox game pass ultimate satın alabama]
in XBoX Sales and Promoxbox game pass ultimate satın alamama[xbox game pass ultimate satın alabama]: merhaba 1 ay öne xbox one aldım. game pass aboneliğim halen devam etmekte. ultimate hesap almak istiyorum ödemenizi işleme alamıyoruz hatası alıyorum. kartım online alışverişe açık ilk böyle bir... -
Yanlışlıkla aldğım ürün
in XBoX Games and AppsYanlışlıkla aldğım ürün: Micrasoft'tan aldığım rainbow six siege'i xbox'ım olmadğı için oyniyamam yanlışlıkla satın aldığım bir üründür geri iadesini almak istiyorum oyunu daha oynamadım onun yerine paramla game pass... -
Ürün iptal [Mod Translation - Cancel product]
in XBoX Games and AppsÜrün iptal [Mod Translation - Cancel product]: Merhaba yanlışlıkla xboxa rainbow six siege r6 kredisi satın aldım xbox yok fakat lütfen yardımcı olabilirmisiniz iade ürün talebi de çıkmıyor. [Mod Translation - Hi I accidentally bought a... -
Microsoft store ürün almadan para kesmesi[Microsoft store money withdrawal without product]
in XBoX Games and AppsMicrosoft store ürün almadan para kesmesi[Microsoft store money withdrawal without product]: Merhaba ben forza horizon 4 almak istiyordum bilgilerimi girdikten sonra kartda 156 tl olmasına rağmen oyun almadı ama microsoft store benden parayı kesti lütfen bana yardımcı olun. [Translation... -
Ürün iadesi[Product refund]
in XBoX Games and AppsÜrün iadesi[Product refund]: Merhabalar Biraz önce PC platformu için satın aldığımı zannettiğim bir oyun oldu. İade için nereye baksam başka bir linke yönlendiriyor. Hesabımda herhangi bir XBOX cihaz olmamasına rağmen bana... -
Ürün iadesi[Product refund]
in XBoX Games and AppsÜrün iadesi[Product refund]: 31.01.2018 tarihinde 49 TL'ye almış olduğum 2670 Rainbow Six Siege kredisini iade etmek istiyorum. [Translation - I would like to return the 2670 Rainbow Six Siege loan that I bought on... -
ÜRÜN İADESİ [Product Refund]
in XBoX on WindowsÜRÜN İADESİ [Product Refund]: Merhabalar, Ben 1 Ocak 2019 tarihinde PC için olduğunu sanarak yanlışlıkla XBox için satılan aşağıdaki ürünleri satın aldım. Satın alma bilgilerimi aşağıda veriyorum. XBox'ım yok. Dolayısıyla bu...