xbox uygulaması indirmiyor
Discus and support xbox uygulaması indirmiyor in XBoX Accessibility to solve the problem; merhabalar xbox uygulamasında game pass sahibiyim . Bugün game passten oyun indirmeyi denediğimde 0x87e0001 hatası verdi başka oyun denedim aç kapa... Discussion in 'XBoX Accessibility' started by KeremGüzell, Feb 2, 2022.
Thema:
xbox uygulaması indirmiyor
Loading...
-
xbox uygulaması indirmiyor - Similar Threads - uygulaması indirmiyor
-
xbox pc uygulaması xcloud screen tearing sorunu
in XboX Insidersxbox pc uygulaması xcloud screen tearing sorunu: XBOX PC uygulamasın'dan cloud bölümün'den bir oyun seçiyorum veya başka bir oyun herhangi bir oyun seçtiğim'de yani screen tearing yani ekran yırtılması sorunu yaşıyorum xbox pc uygulamasın'dan... -
Xbox Pc Uygulaması video önizlemeleri yüklenmiyor ve uygulama çöküyor
in XBoX on WindowsXbox Pc Uygulaması video önizlemeleri yüklenmiyor ve uygulama çöküyor: [img] Merhabalar xbox'ın pc uygulaması bilgisayarımda düzgün çalışmıyor, sürekli çöküyor ve ekranı kapladığında videolar yüklenmiyor :( işareti çıkıyor uygulama sürekli çöküyor. Gamepass... -
Xbox game pass satın aldım oyun indirmiyor [Edit - Transaltion] - Xbox game pass I bought...
in XBoX on WindowsXbox game pass satın aldım oyun indirmiyor [Edit - Transaltion] - Xbox game pass I bought...: Hello Neighbor oyununu indirmeye tıkladığımda disk seçmemi söylüyor.C veya D diskinide denediğimde aynı hatayı alıyorum.Hata kodu: 0x803f8001 [Edit - Translation] - Hello Neighbor tells me to... -
Noki lumia 1320 için instegram uygulaması [Noki Instegram app for Lumia 1320]
in XBoX on MobileNoki lumia 1320 için instegram uygulaması [Noki Instegram app for Lumia 1320]: Merhaba, nokia lumia 1320 telefonuma mağazadan instegram beta kurdum ama giremiyorum. Bana uyarı olarak instegramı güncelle geliyor. Translation: [Hi, I installed the Instegram beta on my Nokia...