xbox uygulaması indirmiyor

Discus and support xbox uygulaması indirmiyor in XBoX Accessibility to solve the problem; merhabalar xbox uygulamasında game pass sahibiyim . Bugün game passten oyun indirmeyi denediğimde 0x87e0001 hatası verdi başka oyun denedim aç kapa... Discussion in 'XBoX Accessibility' started by KeremGüzell, Feb 2, 2022.

1. KeremGüzell
    KeremGüzell Guest

merhabalar xbox uygulamasında game pass sahibiyim . Bugün game passten oyun indirmeyi denediğimde 0x87e0001 hatası verdi başka oyun denedim aç kapa yaptım ama olmuyor. Windowsumu bi süredir güncellemedim ondan olabilir mi acaba çünkü ea play ile indirebilirken xbox uygulaması ile indiremiyorum. Yardımcı olun lütfen.

moved from: Windows/ Windows 10 / Security, Privacy and Accounts

:)

KeremGüzell, Feb 2, 2022
  2. XBF - Tali Win User

[Associate bir çevirmen uygulaması kullanıyor, lütfen dilbilgisi hatalarının veya yanlış sözdiziminin oluşabileceğini unutmayın]

Merhaba KeremeGuzell,

Xbox Destek forumları ile iletişime geçtiğiniz için teşekkür ederiz. Oyunları indirmeye çalıştığınızda bir hata kodu aldığınızı anlıyorum. Anladığımdan emin olmak için Xbox uygulaması üzerinden EA Play oyunlarını oynamaya mı çalışıyorsunuz? Yoksa özellikle indiremediğiniz Xbox Game Pass oyunları mı?

Ayrıca, lütfen ekran alıntısı aracını (Windows Key + Shift + S) kullanarak aldığınızı hata kodunun bir resmini yayınlayabilir misiniz, Gamertag, e-posta gibi kişisel bilgileri dışarıda bıraktığınızı unutmayın.

Bir süredir bir Windows güncelleştirmesi çalıştırmadığınızı da belirtmişsiniz. Bu gönderiye geri dönmeden önce, Windows güncellemeleri genellikle Xbox uygulama hatalarını da çözdünüzden cihazınızı tamamen güncellediğinizden emin olun. Bu konuda yardıma ihtiyacınız varsa, lütfen şu adresi ziyaret edin: Windows Update

Teşekkür ederim,

-Tali
  3. XBF - Tali Win User

[Associate is using a translator application, please be aware that grammatical errors or incorrect syntax may occur]

Hello KeremeGuzell,

Thank you for contacting the Xbox Support forums. I understand that you are receiving an error code when you attempt to download games. To make sure I understand, are you trying to play EA Play titles through the Xbox app? Or is it specifically Xbox Game Pass games that you are unable to download?

Additionally, can you please post a picture of the error code you are receiving by using the snipping tool (Windows Key + Shift + S) be sure to leave out any personal information such as Gamertag, email, etc.

You also mentioned that you have not run a Windows update in a while. Before responding back to this post, please ensure that you have fully updated your device since Windows updates also typically resolve Xbox app errors. If you need assistance on this, please visit: Windows Update

Thank you,

-Tali
  4. BeastBadshah Win User

Xbox App'te normal gözüken pingim Oyun içinde ve Windows 10 Ayarlarında çok yüksek gözüküyor. [The pingim that looks normal in the Xbox App is very high in gaming and Windows 10 settings. ]

Xbox uygulaması bazen ping elde ettiğiniz bir yayın uygulamasıdır, ayrıca yüksek ping nedeniyle xbox uygulamasında gecikme yaşanır.
  5. XBF - Tali Win User

xbox odeme sisteminde açık

[Associate bir çevirmen uygulaması kullanıyor, lütfen dilbilgisi hatalarının veya yanlış sözdiziminin oluşabileceğini unutmayın]

Merhaba Ozan,

Xbox forumlarına ulaştığınız için teşekkür ederiz! Hesabınızda herhangi bir hata fark ederseniz veya destek konusunda doğrudan yardım isterseniz, aşağıdaki bağlantıdan bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Xbox Support

Teşekkür ederim!

-Tali

[Aşağıdaki "Evet" düğmesine dokunarak sorunuzu yanıtlarsa bize bildirin]
  6. Mustafa Kavalcı Win User

Xbox Pc Uygulaması video önizlemeleri yüklenmiyor ve uygulama çöküyor

Hello!.

Thanks for reaching out, I'll try my best to help you with this issue.

Solution 1.

First of all you can attempt to search for problems with windows apps with official tools

Fix problems with apps from Microsoft Store

Solution 2.
    Reset Xbox app settings.

1. Click Start and click Settings.
    2. Select System.
    3. Select Apps & features.
    4. Find the Xbox app and click Advanced options.
    5. Click Reset. Restart your device so that the changes can take effect.
    I hope this solves your issue, if that is not the case, please go ahead and contact support at.

Contact Us - Microsoft Support
    sorunum hala devam ediyor. silip yeniden yükledim yine düzelmedi.
Thema:

Loading...
  1. xbox uygulaması indirmiyor - Similar Threads - uygulaması indirmiyor

2. xbox pc uygulaması xcloud screen tearing sorunu

in XboX Insiders
    xbox pc uygulaması xcloud screen tearing sorunu: XBOX PC uygulamasın'dan cloud bölümün'den bir oyun seçiyorum veya başka bir oyun herhangi bir oyun seçtiğim'de yani screen tearing yani ekran yırtılması sorunu yaşıyorum xbox pc uygulamasın'dan...
  3. Xbox Pc Uygulaması video önizlemeleri yüklenmiyor ve uygulama çöküyor

in XBoX on Windows
    Xbox Pc Uygulaması video önizlemeleri yüklenmiyor ve uygulama çöküyor: [img] Merhabalar xbox'ın pc uygulaması bilgisayarımda düzgün çalışmıyor, sürekli çöküyor ve ekranı kapladığında videolar yüklenmiyor :( işareti çıkıyor uygulama sürekli çöküyor. Gamepass...
  4. Xbox game pass satın aldım oyun indirmiyor [Edit - Transaltion] - Xbox game pass I bought...

in XBoX on Windows
    Xbox game pass satın aldım oyun indirmiyor [Edit - Transaltion] - Xbox game pass I bought...: Hello Neighbor oyununu indirmeye tıkladığımda disk seçmemi söylüyor.C veya D diskinide denediğimde aynı hatayı alıyorum.Hata kodu: 0x803f8001 [Edit - Translation] - Hello Neighbor tells me to...
  5. Noki lumia 1320 için instegram uygulaması [Noki Instegram app for Lumia 1320]

in XBoX on Mobile
    Noki lumia 1320 için instegram uygulaması [Noki Instegram app for Lumia 1320]: Merhaba, nokia lumia 1320 telefonuma mağazadan instegram beta kurdum ama giremiyorum. Bana uyarı olarak instegramı güncelle geliyor. Translation: [Hi, I installed the Instegram beta on my Nokia...