Xbox para iadesi gelmedi?

Discus and support Xbox para iadesi gelmedi? in XBoX on Windows to solve the problem; Yakın zamanlarda xbox'da gamepass aldım ve 2-3 oyun oynadıktan hemen sonra iptal etmeye karar verdim, oyunlar oldukça sıkıcı ve hoşuma gitmemişti, iade... Discussion in 'XBoX on Windows' started by SelçukŞahin1, Sep 2, 2020.

1. Xbox para iadesi gelmedi?

Yakın zamanlarda xbox'da gamepass aldım ve 2-3 oyun oynadıktan hemen sonra iptal etmeye karar verdim, oyunlar oldukça sıkıcı ve hoşuma gitmemişti, iade ettikten ertesi gün sonra iade mesajı geldi ama para bankaya gelmemişti banka ile görüşme sağladığımda
    böyle bir işlem belirtillmemiş henüz, lütfen microsoft ile iletişime geçin dedin, yardımcı olur musunuz?

:)

SelçukŞahin1, Sep 2, 2020
  2. dempup Win User

Xbox para iadesi gelmedi?[Translation-No Xbox refunds?]

Hi.

Thanks for reaching out to the forum. Refunds can take up to 30 days to appear on your account again, depending on what bank or credit card company you are using. Even longer if you are using PayPal for your payments.
  3. SelçukŞahin1 Win User

Sizi beklediklerini söyledi, microsoft para iadesi girişiminide bulunmamış microsoftu beklediklerini söylediler.

[Translation-They said that they are waiting for you, they said that they are waiting for microsoft, which has not attempted a microsoft refund.]
  4. XBF Brad A Win User

Hi Selcuk,

Thanks for the replies. We recommend checking your
    order history
    to see if the charge shows refunded. As mentioned, it can take up to 30 days which is very rare.

Thanks,

Brad
  5. dempup Win User

Depending on your credit card company. Refunds can take a while. Maybe reach out to them and ask what is expected.
  6. SelçukŞahin1 Win User

30 gün beklemem mi gerekiyor

[Translation-Do I have to wait 30 days]
Thema:

Xbox para iadesi gelmedi?

Loading...
  1. Xbox para iadesi gelmedi? - Similar Threads - para iadesi gelmedi

2. xbox pc game pass para iadesi yapılmadı

in XBoX Games and Apps
    xbox pc game pass para iadesi yapılmadı: 14 Nisan'da aldığım xbox pc game pass aboneliğini 1 gün kullanıp iade etmeme rağmen para iadesi gelmedi *Moved from CPC to Xbox* 9edffdc8-40ad-475c-bd98-43771995b2ef
  3. Para İadesi[Translation-Refund]

in XBoX Sales and Promo
    Para İadesi[Translation-Refund]: Merhaba, bir süre önce Xbox Game Pass Ultimate satın aldım fakat fikrimi değiştirmem nedeniyle iptal ettim. İki seçenek çıktı karşıma, ya: "Son kullanma tarihine kadar Game Pass'i kullanmaya devam...
  4. Xbox game pass para iadesi[Xbox game pass para iadesi]

in XBoX Sales and Promo
    Xbox game pass para iadesi[Xbox game pass para iadesi]: Bugün Xbox game pass'i iade ettim acaba kaç gün içinde para iadesi kartıma gelir ? [Translation - I returned the Xbox game pass today, and in how many days will the refund receive my card?]...
  5. Xbox GamePass Para İadesi[Translation-Xbox GamePass refund]

in XBoX Accessibility
    Xbox GamePass Para İadesi[Translation-Xbox GamePass refund]: Xbox Yetkilileri Öncelikle Merhaba Xbox GamePass Alması İçin Kardeşime Kartımı Vermiştim 5.90 Çekti Başta Ultimate Almış Ben İzin vermiştim Karttan şimdi ise 44 TL Çekilmiş Ve Geri İadesini...
  6. Para İadesi[Translation-Refund]

in XBoX Sales and Promo
    Para İadesi[Translation-Refund]: 23 Eylül günü satın alıp hemen ardından iade ettiğim game pass için iade talebinde bulundum, iade edildi yazmasına rağmen herhangi bir geri ödeme almadım. [Translation-On September 23, I...
  7. Para İadesi[Translation-Refund]

in XBoX on Windows
    Para İadesi[Translation-Refund]: Xbox Game Pass üyeliğimi iptal ettim ve bana para iadesi gerçekleştiğine dair e-mail geldi ama para iadem gerçekleşmedi . [Translation-I canceled my Xbox Game Pass membership and I received an...
  8. para iadesi alamadım [Mod Translation - did not get a refund]

in XBoX Games and Apps
    para iadesi alamadım [Mod Translation - did not get a refund]: xbox games pass ultimate aldım fakat para iadesi geldi gözüksede para iade edilmedi [Mod Translation - I bought an xbox games pass ultimate but the refund appears to have arrived, but the money...
  9. Xbox Game Pass para iadesi yaptım ama para gelmedi[Translation-I refunded Xbox Game Pass,...

in XBoX Sales and Promo
    Xbox Game Pass para iadesi yaptım ama para gelmedi[Translation-I refunded Xbox Game Pass,...: Direk konuya giriyorum Xbox Game Pass aldım ve iade etmek istedim ettim paranız kartınıza gönderilmiştir dedi baktım para falan yok gelmemiş şaka mı yapıyonuz dalga mı geçiyonuz anlamadım 2 gün...
  10. Para İadesi [Refund]

in XBoX Games and Apps
    Para İadesi [Refund]: 13.05.2020 tarihinde xboxım için live gold üyeliği satın aldım daha sonra yanlışlıkla bunun iptalini talep ettim uygulamadan ve iptal gerçekleşti bende daha sonra bir kez daha live gold üyeliği...

Users found this page by searching for:

1. xbox para iadesi gelmedi