Xbox One X Kép probléma

Discus and support Xbox One X Kép probléma in XBoX on Consoles to solve the problem; Sziasztok. Xbox one X-en az alábbi problémám van: Időnként eltűnik a jel a tv-ről, fekete képernyő, utána visszajön. Mintha eldobálná a forrást a... Discussion in 'XBoX on Consoles' started by DánielBalogh2, Jan 19, 2022.

1. Xbox One X Kép probléma

Sziasztok. Xbox one X-en az alábbi problémám van:

Időnként eltűnik a jel a tv-ről, fekete képernyő, utána visszajön. Mintha eldobálná a forrást a konzol. Más TV-vel is ugyanúgy csinálja, és más HDMI kábellel is.

Utoljára nagyon sűrűn kezdte el csinálni 1 óra FH5 után, olyanannyira, hogy utána jelet sem adott. Konzol kikapcsolása/áramtalanítása után sem.

Maga a probléma:

https://youtu.be/qFJv67dVGTE

Én hardveres problémára gyanakszom, csak kérdés, hogy merevlemez vagy valamilyen megjelenítő gond lehet.

***Post moved form Hungarian by the moderator to the appropriate forum category.***

:)

DánielBalogh2, Jan 19, 2022
  2. DánielBalogh2 Win User

Xbox One X Kép probléma

Hello. My problem is solved, there is a HDMI IC problem.

Ty for the answer!
  3. XBF-Spartan Win User

Xbox One X Kép probléma

Hi Daniel,

Thanks for your reply! Would you mind marking your post as answered please?
  4. XBF-Spartan Win User

Xbox One X Kép probléma

Szia DanielBalogh!

Köszönöm a fórumok megkeresését! A HDMI-portján nem láthatók véletlenül elhasználódás jelei? Például a „HDMI kimenet” portja szélesebb, mint a „HDMI bemeneti” portja, vagy jelentős mennyiségű kábelmozgást észlel az egyik porton a másikhoz képest?

HI DanielBalogh,

Thanks for reaching out to the forums! Is your HDMI port showing any signs of wear by chance? For example is your "HDMI out" port wider than your "HDMI in" port or are you noticing a significant amount of cable wiggle in one port compared to the other?
  5. Troll3r65 Win User

Error 80151909 - Cannot connect console to xbox live

Hi !

Szombat óta semmi “live” ..

Lesz valami megoldás , és mikor ?😀

Kicsit idegesítő hogy fizetsz egy szolgáltatást és amikor probléma van annyit nem írnak hogy “fapapucs” ..... 🙂

(Budapest)
  6. OK Fowl Win User

Kapcsolódási probléma (Connection problem)

szia

Láttad ezt a ragacsos? Ez segíthet:

https://Answers.microsoft.com/en-us/Xbox/Forum/xba_gapp/Microsoft-Jigsaw-a-helpful-FAQ-and-Troubleshooting/95020137-0646-48be-82bc-e79c90f3d9f9

[Translation]

Hello

Have you seen this sticky? This can help:

https://Answers.microsoft.com/en-us/Xbox/Forum/xba_gapp/Microsoft-Jigsaw-a-helpful-FAQ-and-Troubleshooting/95020137-0646-48be-82bc-e79c90f3d9f9
Thema:

Xbox One X Kép probléma

Loading...
  1. Xbox One X Kép probléma - Similar Threads - Kép probléma

2. játék telepítési probléma[Translation-game installation problem]

in XBoX Games and Apps
    játék telepítési probléma[Translation-game installation problem]: Tisztelt Ügyfélszolgálat! Letöltöttem a Microsoft Storeból a World at Arms nevű játékot, de töltés után azt érzékeli, hogy nincs internet kapcsolat, majd a program crash-el. Pedig generál...
  3. XBOX360 wireless gaming receiver probléma

in XBoX on Windows
    XBOX360 wireless gaming receiver probléma: A win10 2004-es verziójára történt frissítés óta a vevő és a kar közötti kapcsolat nem működik. A legutolsó verzióval tökéletesen működött. af22ad92-c8d2-4553-8d70-a0c0e98e1569
  4. AG10: WIFI probléma [WIFI problem]

in XboX Networking Hardware
    AG10: WIFI probléma [WIFI problem]: AG10: WIFI probléma [WIFI problem] Hi Matyas, Thanks for reaching out to the forums today. I'm sorry to hear about the current issue connecting the console to your Wi-Fi. I suggest for you to run...
  5. Letöltési probléma[Translation-Download problem]

in XBoX Games and Apps
    Letöltési probléma[Translation-Download problem]: Sziasztok/Szia Egy olyan kérdésem lenne hogy beaktiváltam az xbox gamepassomat PC-re 2 napig simán tudtam letölteni meg játszani.. Tartottam egy kis szünetet (4 nap) És látom hogy már egy játékot...
  6. Kapcsolódási probléma (Connection problem)

in XBoX Accessibility
    Kapcsolódási probléma (Connection problem): Jigsaw Napi Kihívásokr kattintva nem tölti be. Tegnap váratlanul feldobott a rendszer egy javaslatot, amit nem értettem pontosa és elutasítottam. lehet, hogy ez áll a történés mögött. Válaszukat...