Xbox One X Kép probléma
Discus and support Xbox One X Kép probléma in XBoX on Consoles to solve the problem; Sziasztok. Xbox one X-en az alábbi problémám van: Időnként eltűnik a jel a tv-ről, fekete képernyő, utána visszajön. Mintha eldobálná a forrást a... Discussion in 'XBoX on Consoles' started by DánielBalogh2, Jan 19, 2022.
Thema:
Xbox One X Kép probléma
Loading...
-
Xbox One X Kép probléma - Similar Threads - Kép probléma
-
játék telepítési probléma[Translation-game installation problem]
in XBoX Games and Appsjáték telepítési probléma[Translation-game installation problem]: Tisztelt Ügyfélszolgálat! Letöltöttem a Microsoft Storeból a World at Arms nevű játékot, de töltés után azt érzékeli, hogy nincs internet kapcsolat, majd a program crash-el. Pedig generál... -
XBOX360 wireless gaming receiver probléma
in XBoX on WindowsXBOX360 wireless gaming receiver probléma: A win10 2004-es verziójára történt frissítés óta a vevő és a kar közötti kapcsolat nem működik. A legutolsó verzióval tökéletesen működött. af22ad92-c8d2-4553-8d70-a0c0e98e1569 -
AG10: WIFI probléma [WIFI problem]
in XboX Networking HardwareAG10: WIFI probléma [WIFI problem]: AG10: WIFI probléma [WIFI problem] Hi Matyas, Thanks for reaching out to the forums today. I'm sorry to hear about the current issue connecting the console to your Wi-Fi. I suggest for you to run... -
Letöltési probléma[Translation-Download problem]
in XBoX Games and AppsLetöltési probléma[Translation-Download problem]: Sziasztok/Szia Egy olyan kérdésem lenne hogy beaktiváltam az xbox gamepassomat PC-re 2 napig simán tudtam letölteni meg játszani.. Tartottam egy kis szünetet (4 nap) És látom hogy már egy játékot... -
Kapcsolódási probléma (Connection problem)
in XBoX AccessibilityKapcsolódási probléma (Connection problem): Jigsaw Napi Kihívásokr kattintva nem tölti be. Tegnap váratlanul feldobott a rendszer egy javaslatot, amit nem értettem pontosa és elutasítottam. lehet, hogy ez áll a történés mögött. Válaszukat...