Xbox one S mikrofon sorunu[Xbox one S microphone problem]
Discus and support Xbox one S mikrofon sorunu[Xbox one S microphone problem] in XBoX Games and Apps to solve the problem; Merhaba iyi günler dilerim. Xbox One S cihazım var ve oyun oynarken kayıt almak istiyorum. Kulaklıklı mikrofona sahibim, sohbet esnasında ses kaydımı... Discussion in 'XBoX Games and Apps' started by Oguzhanyılgur, Jan 21, 2020.
Thema:
Xbox one S mikrofon sorunu[Xbox one S microphone problem]
Loading...
-
Xbox one S mikrofon sorunu[Xbox one S microphone problem] - Similar Threads - mikrofon sorunu microphone
-
fs 17 oyunumda profil ayarlarınızda geliştirdiği içerikler engellenmiş sorunu nasıl çözülür
in XBoX Games and Appsfs 17 oyunumda profil ayarlarınızda geliştirdiği içerikler engellenmiş sorunu nasıl çözülür: fs 17 oyunumda profil ayarlarınızda geliştirdiği içerikler engellenmiş sorunu nasıl çözülür e3b7c399-cbe6-4665-bd4d-fe35b13f84ac -
Msfs sidestick issue / Msfs sidestick sorunu
in XBoX Games and AppsMsfs sidestick issue / Msfs sidestick sorunu: Hello guys, I bought an Airbus Edition TCA sidestick for MSFS. While using it in the game, the in-game sidestick does not move. What should I do? Is there a solution? By the way, the driver of my... -
xbox pc uygulaması xcloud screen tearing sorunu
in XboX Insidersxbox pc uygulaması xcloud screen tearing sorunu: XBOX PC uygulamasın'dan cloud bölümün'den bir oyun seçiyorum veya başka bir oyun herhangi bir oyun seçtiğim'de yani screen tearing yani ekran yırtılması sorunu yaşıyorum xbox pc uygulamasın'dan... -
Sipariş geçmişi sorunu
in XBoX on WindowsSipariş geçmişi sorunu: Ben sipariş geçmişime baktığım zaman sadece Xbox konsoldan aldığım oyunlar gözüküyor ama ben PC Microsoft store dan PC oyunları aldım onlar gözükmüyor nasıl çözcem bu sorunu... -
The Walking Dead New Frontier Arapça Sorunu [The Walking Dead New Frontier Arabic Issue]
in XBoX Games and AppsThe Walking Dead New Frontier Arapça Sorunu [The Walking Dead New Frontier Arabic Issue]: Oyunu Xbox'dan aldım arapça çıktı. Oynamayı çok istiyorum ama böyle değil.[I bought the game from Xbox and it was Arabic. I want to play but not like this.] 88152f59-6ee1-4529-a942-550cd06a8e2b -
KONSOL OYUNLARI SORUNU. CONSOLE GAME SORUNU.
in XBoX Games and AppsKONSOL OYUNLARI SORUNU. CONSOLE GAME SORUNU.: Ben Max Payne 2 oyununu satın aldım oyunu bigisayarıma yüklemek için başlattım yükleyemedim oyun konsol oyunu olduğu bilmiyordum yeni aboneyim bu oyunu nasıl yüklerim yada nasıl iptal ederim... -
Mikrofon sorunu
in XBoX on ConsolesMikrofon sorunu: Merhaba, Xbox One S kullanıyorum. Oyunlarda kayıt aldığımda oyun içi sesim yada o an gruptaysam grup sesim olanları kaydet dediğim zaman kayıtta çıkmıyor. Kayıtlarsa sadece oyun sesi oluyor yada... -
Für diese Person kann kein Mikrofon gefunden werden
in XBoX on ConsolesFür diese Person kann kein Mikrofon gefunden werden: Wenn ich in einer Party bin, steht bei mir, dass für mich kein Mikrofon gefunden werden kann, obwohl ich ein Headset im Controller stecken habe. Ich habe mehrere Kopfhörer ausprobiert, aber es... -
Wie kann ich mein Mikrofon aktivieren/einstellen in der App?
in XBoX Games and AppsWie kann ich mein Mikrofon aktivieren/einstellen in der App?: Hallo Leute, mein Mikrofon und Audioausgang in der der Xbox Windows App funktioniert nicht, ich finde auch keine Option dazu. Muss ich mir ernsthaft ein komplettes Equiptment (XBOX Hardware)...