Xbox One Nie chce dokończyć aktualizacji.[Translation-Xbox One Doesn't want to complete the...

Discus and support Xbox One Nie chce dokończyć aktualizacji.[Translation-Xbox One Doesn't want to complete the... in XBoX on Consoles to solve the problem; Witam , problem wygląda tak, że po włączeniu konsoli zaczęła się aktualizacja, ale przy 84% zatrzymuje się i już nie idzie dalej. Ktoś miał podobny... Discussion in 'XBoX on Consoles' started by Mateusz132, Jun 7, 2020.

1. Mateusz132
    Mateusz132 Guest

Xbox One Nie chce dokończyć aktualizacji.[Translation-Xbox One Doesn't want to complete the...

Witam , problem wygląda tak, że po włączeniu konsoli zaczęła się aktualizacja, ale przy 84% zatrzymuje się i już nie idzie dalej. Ktoś miał podobny problem i wie co można zrobić?

[Translation-Hi, the problem looks like that when you turn on the console began to update, but at 84% stops and no longer goes further. Someone had a similar problem and knows what can be done? ]

:)

Mateusz132, Jun 7, 2020
  2. XBF Brad A Win User

Xbox One Nie chce dokończyć aktualizacji.[Translation-Xbox One Doesn't want to complete the update.]

Hi Mateus,

Thanks for reaching out to the forums. We understand you are having issue with system error. If you have done a
    factory resetand
    offline update. We recommend going to
    device support. Here you are able to register the console, check warranty, and set up a repair which we recommend at this
    point.

Thanks,

Brad
  3. KarolKucharczyk1 Win User

Ps4 minecraft

Jak chce się zalogować to pisze że coś poszło nie tak

[Mod Translation - If I want to log in, I write that something went wrong]
  4. n3ron22 Win User

Problem z niezapłaconą subskrypcją [Mod Translation-Problem with unpaid subscription]

Tylko że ja nie chce za to płacić bo nie będe z tego korzystał, a po tym miesiącu który wykupiłem przestałem używać mojego xboxa.

[Mod Translation-Only I don't want to pay for it because I won't use it, and after the month I bought it I stopped using my xbox.]
  5. mrwuwua Win User

SCANDAL xbox360 live gold

yutube działa games gold też
    Świetna wiadomość, aż mi się w pracy nie chce siedzieć :)
  6. Adzio444555 Win User

Problem z Xbox One S - Tragiczna Wydajność [Translation-Xbox One S Problem-tragic performance]

Zrobiłem przywrócenie ustawień fabrycznych i ogólnie wyczyściłem całego xboxa i przez jeden dzień było okej a teraz znowu to samo co chwile podczas grania mam synchronizacje która po chwili wyskakuje z błędem i nie mogę grać w gry. Logowanie to samo nie
    chce mnie zalogować...

[Translate - I did restore the factory settings and generally cleaned the whole xbox and for one day it was okay and now again the same as the moments when playing sync which after a while pops up with an error and I can not play games. Logging in
    is the same you can log me in ]
Thema:

Loading...
  1. Xbox One Nie chce dokończyć aktualizacji.[Translation-Xbox One Doesn't want to complete the... - Similar Threads - Nie chce dokończyć

2. Nie działa gra z Xbox 360 na xsx

in XBoX Games and Apps
    Nie działa gra z Xbox 360 na xsx: Witam kupiłem grę castle Ania lord od shadows na xsx cyfrowa i nie działa 980e6459-6a5e-4d92-910b-898e7a3c4fc0
  3. Gry się nie uruchamiają

in XBoX Games and Apps
    Gry się nie uruchamiają: Gra próbuje się uruchomić po czym okno przedstawione na ss się wyłącza. Ponowne próby instalacji czy włączenia komputera nic nie wniosły. Jak rozwiązać ten problem??? [img]...
  4. Nie mogę uruchomić gry, komunikat "Wystąpił problem podczas uruchamiania gry.Kod błędu:...

in XBoX Games and Apps
    Nie mogę uruchomić gry, komunikat "Wystąpił problem podczas uruchamiania gry.Kod błędu:...: Witam, zakupiłem xbox game pass ultimate i zainstalowałem na mój komputer gre Farming Simulator 22.Przy próbie uruchomienia wyskakuje okienko gry z napisem uruchamianie gry a następnie wyskakuje...
  5. Forza horizon online nie działa proszę o pomoc w załączniku zrzuty ekranu

in XBoX Games and Apps
    Forza horizon online nie działa proszę o pomoc w załączniku zrzuty ekranu: Poniżej zrzuty ekranu [img] [img] 904c464e-3bef-43f8-8ec6-df6e815b8b93
  6. nie mogę włączyć domu aukcyjnego Forza Horizon 5

in XBoX Games and Apps
    nie mogę włączyć domu aukcyjnego Forza Horizon 5: wyskakuje takie coś "Dostęp do zawartości stworzonej przez użytkownika jest ograniczony ze względu na ustawienia prywatności twojego profilu" nie wiem jak mam to naprawić...
  7. "Join Error: Session Not Found" Astroneer ["Błąd dołączenia: nie znaleziono sesji" Astroneer]

in XBoX Games and Apps
    "Join Error: Session Not Found" Astroneer ["Błąd dołączenia: nie znaleziono sesji" Astroneer]: Nie mogę dołączyć do sesji w astroneerze natomiast inni znajomymi mogą prosze o pomoc. [Mod Translation, may contain errors] I can not join the session in the astroneer but other friends can...
  8. Forza Horizon 4 nie chce sie włączyć wyskakuje błąd[Forza Horizon 4 won't turn on, an error...

in XBoX Games and Apps
    Forza Horizon 4 nie chce sie włączyć wyskakuje błąd[Forza Horizon 4 won't turn on, an error...: Podczas uruchomiania gry wyskakuje błąd "Aplikacja Forza Horizon 4 nie jest obecnie dostępna na Twoim koncie. Dołączamy kod błędu, gdyby był Ci potrzebny: 0x803F8001." [Translation - An error...
  9. Forza horizon 4 wersja ultimate pc nie chce się wczytać[Translation-Forza horizon 4 version...

in XBoX on Windows
    Forza horizon 4 wersja ultimate pc nie chce się wczytać[Translation-Forza horizon 4 version...: Posiadam ją jakiś miesiąc i przez ostatnie dwa dni nie mogę jej uruchomić. Cały czas w prawym dolnym rogu wyświetla się "wczytywanie proszę czekać", wcześniej działała mi bez zarzutów, to na pewno...
  10. Gra Fortnite nie chce mi się uruchomić[Fortnite game does not start]

in XBoX Games and Apps
    Gra Fortnite nie chce mi się uruchomić[Fortnite game does not start]: Gram w fortnite już od około 1,5 roku i wszystko mi działało ale od miesiąca nie mogę grać. Mam też fortnite RŚ i nawet w to nie mogę grać bo jak uruchamiam fortnite to ładuje się ale po chwili...