xbox one da satın aldığım minecraft oyunu açılmıyor [Translate] The Minecraft game I bought...
Discus and support xbox one da satın aldığım minecraft oyunu açılmıyor [Translate] The Minecraft game I bought... in XBoX on Windows to solve the problem; merhabalar, yaklaşık bir senedir kullandığımız minecraft oyunu xbox da açamıyorum. mojang yazısı çıkıyor ve tekrar ana sayfaya dönüyor... parasını... Discussion in 'XBoX on Windows' started by troll_adamBerkay, May 11, 2019.
Thema:
xbox one da satın aldığım minecraft oyunu açılmıyor [Translate] The Minecraft game I bought...
Loading...
-
xbox one da satın aldığım minecraft oyunu açılmıyor [Translate] The Minecraft game I bought... - Similar Threads - satın aldığım minecraft
-
Microsoft Store Üzerinden Satın aldığım oyun hesabımda gözükmüyor. [The game I purchased...
in XBoX Games and AppsMicrosoft Store Üzerinden Satın aldığım oyun hesabımda gözükmüyor. [The game I purchased...: Yaklaşık 2 yıl önce Microsoft Store üzerinden satın aldığım Minecraft oyunu şu an kütüphanemde görünmemektedir. Konu ile ilgili destek alabilir miyim? Teşekkürler [Aşağıdaki metin makine... -
Microsoft store cod points satın alma
in XBoX Sales and PromoMicrosoft store cod points satın alma: Dün akşam microsoft store üzerinden 200 ve 200 olmak üzere 2 kere cod points satın aldım. Ürün üzerinde düzgün hiç bir belirteç olmadığı için ürünün xboxda geçerli olduğunu anlamadım. PC üzerinden... -
xbox game pass ultimate satın alamama[xbox game pass ultimate satın alabama]
in XBoX Sales and Promoxbox game pass ultimate satın alamama[xbox game pass ultimate satın alabama]: merhaba 1 ay öne xbox one aldım. game pass aboneliğim halen devam etmekte. ultimate hesap almak istiyorum ödemenizi işleme alamıyoruz hatası alıyorum. kartım online alışverişe açık ilk böyle bir... -
Oyun içi para satın alma sorunu[Translation-In-game currency purchase problem]
in XBoX Games and AppsOyun içi para satın alma sorunu[Translation-In-game currency purchase problem]: Merhaba ben Microsoft store dan War Thunder adlı oyun için altın kartal satın aldım fakat oyuna steam üzerinden sahibim ve pc üzerinden oynuyorum xbox sahibi değilim. satın alma işleminden sonra... -
Oyunu satın aldığınız hesaptan giriş yapın hatası[Translation-Sign in from the account from...
in XBoX on ConsolesOyunu satın aldığınız hesaptan giriş yapın hatası[Translation-Sign in from the account from...: Merhaba, 3 ay önce şu an kullanmadığım bir gamepassli hesaptan nba2k20 indirmiştim. sonrasında kendi gamepassli hesabıma geçtim. Ancak bugün böyle bir hata aldım ve oyun açılmıyor. Oyunu... -
Microsoft Store üzerinden satın aldığım oyun hesabımda gözükmüyor veya satın alma...
in XBoX Games and AppsMicrosoft Store üzerinden satın aldığım oyun hesabımda gözükmüyor veya satın alma...: [Translation - The game I purchased through the Microsoft Store does not appear in my account or appears in the purchase history] Sea of thieves oyununu microsoft store üzerinden satın alıp... -
Xbox satın aldım fazladan kestiler[Translation-I bought An Xbox, they cut extra]
in XBoX Sales and PromoXbox satın aldım fazladan kestiler[Translation-I bought An Xbox, they cut extra]: Xbox game pass aldım ilk başta 2 kez hata verdi 3.de game passı alabildim ama diğer 2 alışımda game pass gelmemesine rağmen ücret kesilmiş 5.90 a almam gerekirken fazladan 2 kez 5.90 tl ödedim... -
Gamepas satın aldım banka tarafından para çekildi ama hesapta gözükmüyor[Translation]
in XBoX Games and AppsGamepas satın aldım banka tarafından para çekildi ama hesapta gözükmüyor[Translation]: Bugün Sanal kartım ile 1 aylığı 5,90TL olan game pass satın aldım ancak kredi kartımın ödeme geçmişinide microsoft store üzerinden 5,90TL çekilmiş olmasına rağmen gamepass üyeliğim gelmedi... -
Gamepassdan Oyun Satın Alırsam İlerleme Kaydedilirmi[Translation-Progress Saved If I Buy...
in XBoX Games and AppsGamepassdan Oyun Satın Alırsam İlerleme Kaydedilirmi[Translation-Progress Saved If I Buy...: Merhaba,3 aylık Xbox Gamepass aldım.Mesela Sea Of Thieves Anniversay Edition'u 2 ay oynayıp geliştim(herhangi bir oyun olur farketmez)gamepassım bittiğinde microsoft storeden oyunu alırsam...