xbox one da satın aldığım minecraft oyunu açılmıyor [Translate] The Minecraft game I bought...

Discus and support xbox one da satın aldığım minecraft oyunu açılmıyor [Translate] The Minecraft game I bought... in XBoX on Windows to solve the problem; merhabalar, yaklaşık bir senedir kullandığımız minecraft oyunu xbox da açamıyorum. mojang yazısı çıkıyor ve tekrar ana sayfaya dönüyor... parasını... Discussion in 'XBoX on Windows' started by troll_adamBerkay, May 11, 2019.

1. xbox one da satın aldığım minecraft oyunu açılmıyor [Translate] The Minecraft game I bought...

merhabalar,

yaklaşık bir senedir kullandığımız minecraft oyunu xbox da açamıyorum.

mojang yazısı çıkıyor ve tekrar ana sayfaya dönüyor...

parasını verip oynayamadığımız oyunla ilgili acil çözüm rica ediyorum!!!

[Translate by Mod]

Hi

I can't turn on the Minecraft game on Xbox for about a year.

Mojang writing comes out and returns to the main page again...

I would ask for an urgent solution to the game where we can't afford to play!!!

:)

troll_adamBerkay, May 11, 2019
  2. {Parity} Win User

xbox one da satın aldığım minecraft oyunu açılmıyor [Translate] The Minecraft game I bought on Xbox One doesn't turn on

Try uninstalling/reinstalling the game.
  3. 666Tamer Win User

Sipariş geçmişi sorunu

ben ne zaman oyun aldığımı örenmek istiyorum mesela ben 2021 de xbox pc de bir başarım açmıştım yani oyunu satın aldığım anlamına geliyoru mu?
  4. ÖmerDeniz1 Win User

Xbox Live 0x80048888 hatası -[Translation - Xbox Live error 0x80048888]

Teşekkür ederim 15 gündür satın aldığım game pass'i kullanamıyorum.

-[Translation - Thank you. I cannot use the game pass I purchased for 15 days.]
  5. SalihSonmez Win User

I want to buy minecraft java edition but i only have microsoft gift cards.

Minecraft Java sürümünü satın almak istiyorum ama sadece microsoft / xbox hediye kartım var.
    Java sürümü satın almak için bunları kullanmanın bir yolu var mı?
    Tggc

U

Minecraft Java sürümünü satın almak istiyorum ama sadece microsoft / xbox hediye kartım var. Java sürümü satın almak için bunları kullanmanın bir yolu var mı?
    Tggc

U
  6. TuncayŞekerci Win User

Microsoft Flight Simulator 2020 aşırı kasma sorunu[Microsoft Flight Simulator 2020 excessive strain issue]

oyunu en düşük ayarlara alsam bile bende aynı donma ve kasmayı yaşıyorum

optimizasyon özürlü bir oyun çünkü

satın almayın microsoft game pass da deneyin ondan sonra karar verin alın

intel i5 6500 işlemci

8 gb ram 2133 mhz ram

gtx1060 ekran kartı

asus pro gaming b150 anakart
Thema:

xbox one da satın aldığım minecraft oyunu açılmıyor [Translate] The Minecraft game I bought...

Loading...
  1. xbox one da satın aldığım minecraft oyunu açılmıyor [Translate] The Minecraft game I bought... - Similar Threads - satın aldığım minecraft

2. Microsoft Store Üzerinden Satın aldığım oyun hesabımda gözükmüyor. [The game I purchased...

in XBoX Games and Apps
    Microsoft Store Üzerinden Satın aldığım oyun hesabımda gözükmüyor. [The game I purchased...: Yaklaşık 2 yıl önce Microsoft Store üzerinden satın aldığım Minecraft oyunu şu an kütüphanemde görünmemektedir. Konu ile ilgili destek alabilir miyim? Teşekkürler [Aşağıdaki metin makine...
  3. Microsoft store cod points satın alma

in XBoX Sales and Promo
    Microsoft store cod points satın alma: Dün akşam microsoft store üzerinden 200 ve 200 olmak üzere 2 kere cod points satın aldım. Ürün üzerinde düzgün hiç bir belirteç olmadığı için ürünün xboxda geçerli olduğunu anlamadım. PC üzerinden...
  4. xbox game pass ultimate satın alamama[xbox game pass ultimate satın alabama]

in XBoX Sales and Promo
    xbox game pass ultimate satın alamama[xbox game pass ultimate satın alabama]: merhaba 1 ay öne xbox one aldım. game pass aboneliğim halen devam etmekte. ultimate hesap almak istiyorum ödemenizi işleme alamıyoruz hatası alıyorum. kartım online alışverişe açık ilk böyle bir...
  5. Oyun içi para satın alma sorunu[Translation-In-game currency purchase problem]

in XBoX Games and Apps
    Oyun içi para satın alma sorunu[Translation-In-game currency purchase problem]: Merhaba ben Microsoft store dan War Thunder adlı oyun için altın kartal satın aldım fakat oyuna steam üzerinden sahibim ve pc üzerinden oynuyorum xbox sahibi değilim. satın alma işleminden sonra...
  6. Oyunu satın aldığınız hesaptan giriş yapın hatası[Translation-Sign in from the account from...

in XBoX on Consoles
    Oyunu satın aldığınız hesaptan giriş yapın hatası[Translation-Sign in from the account from...: Merhaba, 3 ay önce şu an kullanmadığım bir gamepassli hesaptan nba2k20 indirmiştim. sonrasında kendi gamepassli hesabıma geçtim. Ancak bugün böyle bir hata aldım ve oyun açılmıyor. Oyunu...
  7. Microsoft Store üzerinden satın aldığım oyun hesabımda gözükmüyor veya satın alma...

in XBoX Games and Apps
    Microsoft Store üzerinden satın aldığım oyun hesabımda gözükmüyor veya satın alma...: [Translation - The game I purchased through the Microsoft Store does not appear in my account or appears in the purchase history] Sea of thieves oyununu microsoft store üzerinden satın alıp...
  8. Xbox satın aldım fazladan kestiler[Translation-I bought An Xbox, they cut extra]

in XBoX Sales and Promo
    Xbox satın aldım fazladan kestiler[Translation-I bought An Xbox, they cut extra]: Xbox game pass aldım ilk başta 2 kez hata verdi 3.de game passı alabildim ama diğer 2 alışımda game pass gelmemesine rağmen ücret kesilmiş 5.90 a almam gerekirken fazladan 2 kez 5.90 tl ödedim...
  9. Gamepas satın aldım banka tarafından para çekildi ama hesapta gözükmüyor[Translation]

in XBoX Games and Apps
    Gamepas satın aldım banka tarafından para çekildi ama hesapta gözükmüyor[Translation]: Bugün Sanal kartım ile 1 aylığı 5,90TL olan game pass satın aldım ancak kredi kartımın ödeme geçmişinide microsoft store üzerinden 5,90TL çekilmiş olmasına rağmen gamepass üyeliğim gelmedi...
  10. Gamepassdan Oyun Satın Alırsam İlerleme Kaydedilirmi[Translation-Progress Saved If I Buy...

in XBoX Games and Apps
    Gamepassdan Oyun Satın Alırsam İlerleme Kaydedilirmi[Translation-Progress Saved If I Buy...: Merhaba,3 aylık Xbox Gamepass aldım.Mesela Sea Of Thieves Anniversay Edition'u 2 ay oynayıp geliştim(herhangi bir oyun olur farketmez)gamepassım bittiğinde microsoft storeden oyunu alırsam...