Xbox nie mogę uruchomić gier[Xbox can't run games]

Discus and support Xbox nie mogę uruchomić gier[Xbox can't run games] in XBoX Games and Apps to solve the problem; Witam nie mogę uruhomić żadnej gry cyfrowej nie mogę grać w zadną gre cywrową proszę o pomoc [Translation - Hello I can't run any digital game I... Discussion in 'XBoX Games and Apps' started by KrzysztofCywiński, Aug 28, 2020.

1. Xbox nie mogę uruchomić gier[Xbox can't run games]

Witam

nie mogę uruhomić żadnej gry cyfrowej nie mogę grać w zadną gre cywrową proszę o pomoc

[Translation - Hello

I can't run any digital game I can't play any game please help]

:)

KrzysztofCywiński, Aug 28, 2020
  2. XBF Ezra G Win User

Hello KrzysztofCywiński,

Thank you for your post. I understand you are experiencing an issue with launching digitally downloaded games on your account. To troubleshoot this, please visit this page:

Troubleshoot game issues on Xbox One
    .

I hope this helps.
  3. Sayann X Win User

Nie mogę uruchomić gry "Sea of thevies". [I can't start the game "Sea of thevies".]

Hello, have restarted your console or computer after downloading and installing?
  4. SzymonPiwko Win User

Nie mogę uruchomić gry "Sea of thevies". [I can't start the game "Sea of thevies".]

Hello, have restarted your console or computer after downloading and installing?
    Yes and it still don`t work
  5. arek.m5 Win User

Nie można pobrać Rainbow Six Vegas - Games with Gold

Nie winić Microsoftu skoro masz niezgodny region. Jeżeli na Polskę konto przeniesiesz to niektórych gier nie ma na naszym rynku i ich ponownie nie pobierzesz jak usuniesz z dysku.
  6. P1anka Win User

Problem z Minecraft Launcher

Bez problemu mogę stworzyć administratora lokalnego i żadnego komunikatu nie ma tego typu
Thema:

Loading...
  1. Xbox nie mogę uruchomić gier[Xbox can't run games] - Similar Threads - nie mogę uruchomić

2. Nie mogę uruchomić gry, komunikat "Wystąpił problem podczas uruchamiania gry.Kod błędu:...

in XBoX Games and Apps
    Nie mogę uruchomić gry, komunikat "Wystąpił problem podczas uruchamiania gry.Kod błędu:...: Witam, zakupiłem xbox game pass ultimate i zainstalowałem na mój komputer gre Farming Simulator 22.Przy próbie uruchomienia wyskakuje okienko gry z napisem uruchamianie gry a następnie wyskakuje...
  3. nie mogę włączyć domu aukcyjnego Forza Horizon 5

in XBoX Games and Apps
    nie mogę włączyć domu aukcyjnego Forza Horizon 5: wyskakuje takie coś "Dostęp do zawartości stworzonej przez użytkownika jest ograniczony ze względu na ustawienia prywatności twojego profilu" nie wiem jak mam to naprawić...
  4. Nie mogę zmienić daty urodzenia w koncie Microsoft[Translation-I can't change my birth date...

in XBoX on Consoles
    Nie mogę zmienić daty urodzenia w koncie Microsoft[Translation-I can't change my birth date...: Nie mogę zmienić daty urodzenia w koncie Microsoft choć jestem osobą powyżej 13 roku życia proszę bardzo o pomoc. [Translation-I cannot change the date of birth in my Microsoft account, although...
  5. Nie mogę uruchomić gry "Sea of thevies". [I can't start the game "Sea of thevies".]

in XBoX on Windows
    Nie mogę uruchomić gry "Sea of thevies". [I can't start the game "Sea of thevies".]: Pobieranie przebiegło normalnie, bez żadnych problemów. Jednak gdy próbuje ją włączyć otwiera mi się na kilka sekund i potem znika. [Translation-The download went normally, without any problems....
  6. Nie mogę uruchomić gry "Sea of thevies".

in XBoX on Windows
    Nie mogę uruchomić gry "Sea of thevies".: Pobieranie przebiegło normalnie, bez żadnych problemów. Jednak gdy próbuje ją włączyć otwiera mi się na kilka sekund i potem znika. 8544e495-bc3f-484d-91c3-6357016f72a4
  7. Ekran logowania się zapętla i nie mogę grać w gry ze sklepu microsoft oraz xbox game pass.

in XBoX on Windows
    Ekran logowania się zapętla i nie mogę grać w gry ze sklepu microsoft oraz xbox game pass.: Ekran logowania się zapętla i nie mogę się zalogować. Próbowałem instalować od nowa aplikację ale dalej nie działało. Zamieszczam film poniżej, prosżę o szybką pomoc. Video [Title Mod...
  8. Nie mogę anulować game passa

in XBoX Games and Apps
    Nie mogę anulować game passa: Od jakiegoś czasu Game Pass stał się dla mnie nie przydatny więc chciałem anulować subskrypcję ale na stronie Microsoft nie mogłem znaleźć opcji anulowania. Xbox Gold mogę anulować ale Game Pass...
  9. Dlaczego nie mogę przypisać gry do konta?

in XBoX Games and Apps
    Dlaczego nie mogę przypisać gry do konta?: Witam, mam problem. Mam aktywnego Golda i nie mogę przypisać gry z Games with gold do konta. Chodzi o Ninja Gaiden 3: RE. Kiedy potwierdzam transakcję cały czas jest ekran ładowania, a na dole...
  10. Nie mogę zalogować sie do live na xbox 360

in XBoX Games and Apps
    Nie mogę zalogować sie do live na xbox 360: nie mogę się zalogować na xbox do golda a8e94aa0-5790-4648-9236-52604af3d0c3