xbox játék visszavétele [xbox game take back]
Discus and support xbox játék visszavétele [xbox game take back] in XBoX Games and Apps to solve the problem; A tárgyban nevezett játékkal kapcsolatban már több ízben fordultam Önökhöz mind a xbox.com/refunds formular-on mind az operatori teamen keresztül - de... Discussion in 'XBoX Games and Apps' started by MárkBerend, Dec 13, 2019.
Thema:
xbox játék visszavétele [xbox game take back]
Loading...
-
xbox játék visszavétele [xbox game take back] - Similar Threads - játék visszavétele game
-
Game Pass Ultimate code redeemed, but benefits not activating on console
in XBoX Games and AppsGame Pass Ultimate code redeemed, but benefits not activating on console: Hello everyone, I recently redeemed a Game Pass Ultimate code on my account, but I'm encountering an issue where the benefits are not activating on my console. I've confirmed that the redemption... -
Game Pass Ultimate Croatia
in XBoX Games and AppsGame Pass Ultimate Croatia: Hello Microsoft. I have a question that I have personaly prolonged for some time, I was wondering is there any indication for the Game Pass Ultimate to be available for us living in Croatia, I do... -
játék telepítési probléma[Translation-game installation problem]
in XBoX Games and Appsjáték telepítési probléma[Translation-game installation problem]: Tisztelt Ügyfélszolgálat! Letöltöttem a Microsoft Storeból a World at Arms nevű játékot, de töltés után azt érzékeli, hogy nincs internet kapcsolat, majd a program crash-el. Pedig generál... -
Miért veszítettem el a játék állását és az összeszedet cuccokat? Minecraft Dungeons
in XBoX Games and AppsMiért veszítettem el a játék állását és az összeszedet cuccokat? Minecraft Dungeons: [Title Translation-Why did I lose the game job and the stuff I collect? Minecraft Dungeons] Több órás játék után kiakartam lépni és elvesztettem mindent, amit addig gyűjtöttem össze és a játék... -
Microsoft Store játék nyelv [Mod Translation-Microsoft Store Game Language]
in XBoX on ConsolesMicrosoft Store játék nyelv [Mod Translation-Microsoft Store Game Language]: Üdv!Hol találom a Microsoft Storéban lévő játékok milyen nyelvűek?Vannak játékok amik magyar felirattal is megjelentek,de nem találom! [Mod Translation-Hi! Where can I find the games in Microsoft... -
Játék [Edit - Translation] - Game
in XBoX on WindowsJáték [Edit - Translation] - Game: Sziasztok! Olyan problémám lenne, hogy az unokaöcsémnek szerettünk volna vásárolni egy játékot Michrosoft Store-ban, ez a játék a Need For Speed lenne. Meg is vásároltam neki a játékot és amikor... -
Nem indul el a játék [Translation-The game does not start]
in XBoX on WindowsNem indul el a játék [Translation-The game does not start]: [img] Üdv, megvettem a Forza horizon 4 et, de a képen latható hibakódot írja ki... mit tudok vele csinálni? [Translation-Hi, I bought the Forza horizon 4 but it prints the error code in the... -
Játék dlc visszaállítása [Game DLC Restore]
in XBoX Games and AppsJáték dlc visszaállítása [Game DLC Restore]: Sziasztok! Xbox 360-on Assassins creed III-ban véletlenül megvásároltam a hidden secrets pack nevezetű DLC-t,és azzal a kérdéssel fordulok felétek,hogy vissza-e tudnám ezt állítani,vagy törölni... -
Asphalt 8,9 játék nem indul
in XBoX Games and AppsAsphalt 8,9 játék nem indul: Hello az Asphalt 8,9 microsoft storeból telepítheő verziója egy pillanattal a játékablak feltűnését követően bezáródik, akár hányszor próbálom elindítani. Próbáltam már amerikaira átállítani az...