xBOX İçin tavsiye edeceğiniz en iyi oyunlar ve yazılımlar nelerdir ? [Translate] What are...

Discus and support xBOX İçin tavsiye edeceğiniz en iyi oyunlar ve yazılımlar nelerdir ? [Translate] What are... in XBoX Games and Apps to solve the problem; xBOX İçin tavsiye edeceğiniz en iyi oyunlar ve yazılımlar nelerdir ? 3d görselleştirme3d eğitim https://www..com/ [Translation-What are the best... Discussion in 'XBoX Games and Apps' started by UfukSEN, Apr 15, 2019.

1. UfukSEN
    UfukSEN Guest

xBOX İçin tavsiye edeceğiniz en iyi oyunlar ve yazılımlar nelerdir ? [Translate] What are...

xBOX İçin tavsiye edeceğiniz en iyi oyunlar ve yazılımlar nelerdir ?

3d görselleştirme3d eğitim

https://www..com/

[Translation-What are the best games and software you would recommend For xBOX?

3d Visualization 3d Training]

:)

UfukSEN, Apr 15, 2019
  2. Njal the Blue Win User

xBOX İçin tavsiye edeceğiniz en iyi oyunlar ve yazılımlar nelerdir ? [Translate] What are the best games and software you would recommend For xBOX?

That is really an individual choice. What one gamer thinks is the best game or app another may think isn't. I don't think I could quantify which of my games are best, as each has it's own characteristics and appeal and also it depends on my mood as to
    what I play.
  3. XBF-JoannaDark Win User

Xbox Game Bar PCde sesleri değiştiriyor

Merhaba, CemalBakh,

Umarım bugün iyi gidiyorsundur. Xbox Topluluğu'na hoş geldiniz. Xbox Forumları'na ulaştığınız için teşekkür ederiz. Xbox oyunlarınızı bilgisayarda açtığınızda bir ses sorunu yaşadığınızı belirttiniz. Bu oyunlar Pc Game Pass'ten mi yoksa Windows mağazasından mı? Bu sorun yalnızca oyun oynamaya çalıştığınızda mı ortaya çıkıyor? Müzik ve çevrimiçi içeriği sorunsuz bir şekilde dinleyebiliyor musunuz? Bazı öneriler ve sorun giderme adımları sunabilmek için bazı ek bilgiler almak istiyorum.

Teşekkürler

[İş ortağı bir çevirmen uygulaması kullanır. Lütfen zayıf dilbilgisi ve yanlış sözdizimi oluşabileceğini unutmayın]
  4. OK Fowl Win User

Kredi Kartımdan Abonelik Bedeli Çekiliyor. Mart-Ağustos arası [The subscription fee is withdrawn from my credit Card. Between March-august]

Daha fazla yardım için resmi sohbet/telefon ekibi ulaşmak için en iyi olabilir: support.Xbox.com/contact-us

[Translation - For more help you can be the best to reach the official Chat/phone team: support.Xbox.com/contact-us]
  5. DoğukanAkpınar Win User

Game Pass paramı aldı fakat üyelik vermedi[Game Pass took my money but didn't subscribe]

Hesabımdan para çekildiği halde neden hizmet verilmiyor ve iade almak için arayabileceğim bir telefon numarası var mı merak ediyorum. İyi günler...

[Translation - I wonder why there is no service even though my account has been withdrawn, and I have a phone number that I can call to get a refund. Have a nice day...]
  6. Geri M. Win User

XBOX

Merhaba Berk Ege YANAL,

Xbox Topluluk Forumlarına hoş geldiniz. Endişenizi bizimle paylaştığınız için teşekkür ederiz ve bugün iyi olduğunuzu umuyoruz.

İlk sorunuza cevap vermek için,

2FA, xbox'ta çalışır mı?

Evet, 2FA, hesapta oturum açtığınız sürece Xbox'ta çalışır. Sadece 2FA beklentisini ayarlamak için, güvenlik nedeniyle iki faktörlü kimlik doğrulamaya yönlendirileceksiniz. Diğer hesaplar gibi, kaydolurken güvenlik bilgilerine sahip olmanız gerekir.

İkinci sorunuza gelince.

Xbox açık oturumlarını nasıl kapatırım

Lütfen rehberiniz için bu makaleye bakın:Xbox’ta bir uygulamayı veya oyunu kapatma. | Xbox Support

Endişeniz için dikkatinizi çekebilecek diğer bazı destek makaleleri;

Umarız sizin için iyi sonuçlanmıştır. Değilse, lütfen bize bildirmek için bu foruma yanıt verin. Takip etmekten ve size yardımcı olmaktan memnuniyet duyarız.

Günün geri kalanı güzel geçsin.

İçtenlikle,

Xbox Forum Moderatörü

Microsoft Topluluğu
Thema:

Loading...
  1. xBOX İçin tavsiye edeceğiniz en iyi oyunlar ve yazılımlar nelerdir ? [Translate] What are... - Similar Threads - İçin tavsiye edeceğiniz

2. Mail hesabıma giriş yapamadığım için Xbox gamepass üyeliğimi iptal edemiyorum [I can't...

in XBoX Accessibility
    Mail hesabıma giriş yapamadığım için Xbox gamepass üyeliğimi iptal edemiyorum [I can't...: Merhabalar.xbox gamepass almak için özel olarak açtığım fakat sifresini unuttuktan sonra birdaha asla giris yapamadığım hesabımin xbox gamepass uyeligini iptal etmek istiyorum.Mail hesabımı her...
  3. Xbox One Game With Gold için Live Gold Üyelik Şartı Kaldırılsın!

in XBoX Games and Apps
    Xbox One Game With Gold için Live Gold Üyelik Şartı Kaldırılsın!: Merhaba. 8 yıldır xbox kullanıcısıyım. Xbox 360 ve xbox one konsollarını kullanmaktayım. xbox one konsolunda games with gold ile verilen ücretsiz oyunları xbox 360 konsolunda olduğu gibi gold live...
  4. PC için Xbox Games Pass aboneliğinin faturasını ödeyemiyorum, yenileyemiyorum....

in XBoX Sales and Promo
    PC için Xbox Games Pass aboneliğinin faturasını ödeyemiyorum, yenileyemiyorum....: Bir süredir PC için Xbox Game Pass kullanmaktayım. Fakat son 1 aydır ne zaman denesem ödeme yapamıyorum. Farklı bir kart ile denedim yine de ödeme yapamadım. Sürekli olarak aldığım bildirim ise...
  5. microsoft store oyun inidrme hatası ACİLL YARDIM ALLAH İÇİN

in XBoX Games and Apps
    microsoft store oyun inidrme hatası ACİLL YARDIM ALLAH İÇİN: bilgisayarıma forza horizon 3 ü yükledim sabahtan beri bu hatayı alıyorum anlamadığım bir şekilde saçma bi hata veriyor. [Translation-I've installed forza horizon 3 on my computer, and I've been...
  6. PC'de Sea of Thieves için çok oyunculu ayarları etkinleştirme

in XBoX Games and Apps
    PC'de Sea of Thieves için çok oyunculu ayarları etkinleştirme: Win10 bilgisayarıma Sea of Thieves'i satın aldım ve yükledim, ancak açılışta hesap ayarları nedeniyle çok oyunculu mümkün olmayan hata mesajı veriyor. Açmak için xbox.com a gittim lakin...
  7. YÜKLEME İÇİN YÖNETİCİ ONAYI GEREKLİ [Mod translation-MANAGER APPROVAL REQUIRED FOR...

in XBoX on Windows
    YÜKLEME İÇİN YÖNETİCİ ONAYI GEREKLİ [Mod translation-MANAGER APPROVAL REQUIRED FOR...: xbox (beta) üzerinden oyun indirecektim game pass almıştım . sea of thieves'i indirdim ama human fall flat oyununa gelince yükleme için yönetici onayı gerekli diye bi yazı var onun yüzünden o...
  8. Yıl olmuş 2019 hala bir oyun iadesi için telefonla arama yapmam gerekiyor ! [Translation -...

in XBoX Games and Apps
    Yıl olmuş 2019 hala bir oyun iadesi için telefonla arama yapmam gerekiyor ! [Translation -...: Böyle bir rezillik böyle bir pespayelik olamaz ! Car pass satın aldığım oyunda (Forza Horizon 3) car pass'e dahil olan bir içeriği indirmeyi denedim ancak kredi kartından para çekildi dahil olan...
  9. Pc için 14 Günlük Deneme[Translation-14-day trial for Pc]

in XBoX on Windows
    Pc için 14 Günlük Deneme[Translation-14-day trial for Pc]: Merhaba , bilgisayar için Sea of Thieves i ücretsiz olarak deneme seçeneği var fakat tıkladığım zaman beni direkt olarak 1 ay satın alma sayfasına gönderiyor. Nasıl ücretsiz olarak 14 günlük Sea...
  10. Xbox için örebileceğiniz araba yarışları var mıdır ? [Translate] Are there any car races...

in XBoX Games and Apps
    Xbox için örebileceğiniz araba yarışları var mıdır ? [Translate] Are there any car races...: Xbox için örebileceğiniz araba yarışları var mıdır ? [Translate by Mod] Are there any car races you can pay for Xbox? [Remove personal Info by Mod] 8cd91d7a-983a-49d1-8b0d-c62aeeb649bd