Xbox için örebileceğiniz araba yarışları var mıdır ? [Translate] Are there any car races...

Discus and support Xbox için örebileceğiniz araba yarışları var mıdır ? [Translate] Are there any car races... in XBoX Games and Apps to solve the problem; Xbox için örebileceğiniz araba yarışları var mıdır ? [Translate by Mod] Are there any car races you can pay for Xbox? [Remove personal Info by... Discussion in 'XBoX Games and Apps' started by numankocak, Apr 15, 2019.

1. numankocak
    numankocak Guest

Xbox için örebileceğiniz araba yarışları var mıdır ? [Translate] Are there any car races...

Xbox için örebileceğiniz araba yarışları var mıdır ?

[Translate by Mod]

Are there any car races you can pay for Xbox?

[Remove personal Info by Mod]

:)

numankocak, Apr 15, 2019
  2. Njal the Blue Win User

Xbox için örebileceğiniz araba yarışları var mıdır ? [Translate] Are there any car races you can pay for Xbox?

There are quite a few racing games, the Forza franchise is a good one, then need for speed, project cars, the dirt series, just to name a few.
  3. SalihSonmez Win User

I want to buy minecraft java edition but i only have microsoft gift cards.

Minecraft Java sürümünü satın almak istiyorum ama sadece microsoft / xbox hediye kartım var.
    Java sürümü satın almak için bunları kullanmanın bir yolu var mı?
    Tggc

U

Minecraft Java sürümünü satın almak istiyorum ama sadece microsoft / xbox hediye kartım var. Java sürümü satın almak için bunları kullanmanın bir yolu var mı?
    Tggc

U
  4. Bokor Zombie Win User

Forza Horizon 4 Gaz Kesme [Forza Horizon 4 Gas Cutting ]

Hi
    DobloBereli
    ,

Thank you for contacting the Xbox Foru with your Forza problem. Something i would try first please is turn off all your assists on your vehicle and then play the same car (are you finding this problem with all cars?). I know that have just done an update
    to repair issues and they are still working on a list of repairs.

If it still keeps happening you have two things i would recommend. The first is to Reinstall Forza on your Xbox and secondly go to this link

Forza Ticket
    and submit a request for help on this issue as they will be able to let you know if this is happening across the board to other racers or if it is limited to you.

Please keep us informed on how you go with this issue please

Thank you

[Translation] Benim tranalation tüm detayları iletilir değil - üzgünüm

Merhaba DobloBereli,

Forza sorununuz için Xbox Foru ile iletişimkurduğunuz için teşekkür ederiz. Ben ilk denemek istiyorsunuz bir şey lütfen aracınızda tüm asist kapatın ve daha sonra aynı araba oynamak (tüm araba ile bu sorunu buluyor musunuz?). Ben sadece sorunları onarmak
    için bir güncelleştirme yaptık ve hala onarım listesi üzerinde çalışıyoruz biliyorum.

Hala oluyor tutarsa ben tavsiye ederim iki şey var. Birincisi Forza'yı Xbox'ınızda yeniden yüklemek ve ikinci olarak bu linke gitmek ve bu konuda yardım isteği göndermek tir, çünkü bu durum diğer yarışçılara olup olmadığını veya sizinle sınırlı olup olmadığını
    size bildirebilecektir.

Lütfen bu konuda nasıl gittiğiniz konusunda bizi bilgilendirin lütfen

Teşekkür ederiz
  5. Sayann X Win User

Laptopum joystick görmüyor

Web translation- Hello, there's nothing wrong with my gamepadim, but my laptop doesn't see the gamepad.

How did you plug in your controller? if it's an xbox controller, do you have the adapter for windows 10?

Web translation in your language- Kumandanı nasıl taktın? xbox kumandası ise, windows 10 için bağdaştırıcı var mı?
  6. Ahmetzkcc Win User

ALIŞVERİŞ YAPTIĞIM HALDE PARA ÇEKİLMEDİ

PARA ÇEKİMİ ÖN SİPARİŞ OLDUĞU İÇİN Mİ GERÇEKLEŞMEDİ ?

YOKSA Bİ PROBLEM Mİ VAR?

NE ZAMAN GERÇEKLEŞECEK?
Thema:

Loading...
  1. Xbox için örebileceğiniz araba yarışları var mıdır ? [Translate] Are there any car races... - Similar Threads - için örebileceğiniz araba

2. Mail hesabıma giriş yapamadığım için Xbox gamepass üyeliğimi iptal edemiyorum [I can't...

in XBoX Accessibility
    Mail hesabıma giriş yapamadığım için Xbox gamepass üyeliğimi iptal edemiyorum [I can't...: Merhabalar.xbox gamepass almak için özel olarak açtığım fakat sifresini unuttuktan sonra birdaha asla giris yapamadığım hesabımin xbox gamepass uyeligini iptal etmek istiyorum.Mail hesabımı her...
  3. Xbox One Game With Gold için Live Gold Üyelik Şartı Kaldırılsın!

in XBoX Games and Apps
    Xbox One Game With Gold için Live Gold Üyelik Şartı Kaldırılsın!: Merhaba. 8 yıldır xbox kullanıcısıyım. Xbox 360 ve xbox one konsollarını kullanmaktayım. xbox one konsolunda games with gold ile verilen ücretsiz oyunları xbox 360 konsolunda olduğu gibi gold live...
  4. PC için Xbox Games Pass aboneliğinin faturasını ödeyemiyorum, yenileyemiyorum....

in XBoX Sales and Promo
    PC için Xbox Games Pass aboneliğinin faturasını ödeyemiyorum, yenileyemiyorum....: Bir süredir PC için Xbox Game Pass kullanmaktayım. Fakat son 1 aydır ne zaman denesem ödeme yapamıyorum. Farklı bir kart ile denedim yine de ödeme yapamadım. Sürekli olarak aldığım bildirim ise...
  5. microsoft store oyun inidrme hatası ACİLL YARDIM ALLAH İÇİN

in XBoX Games and Apps
    microsoft store oyun inidrme hatası ACİLL YARDIM ALLAH İÇİN: bilgisayarıma forza horizon 3 ü yükledim sabahtan beri bu hatayı alıyorum anlamadığım bir şekilde saçma bi hata veriyor. [Translation-I've installed forza horizon 3 on my computer, and I've been...
  6. PC'de Sea of Thieves için çok oyunculu ayarları etkinleştirme

in XBoX Games and Apps
    PC'de Sea of Thieves için çok oyunculu ayarları etkinleştirme: Win10 bilgisayarıma Sea of Thieves'i satın aldım ve yükledim, ancak açılışta hesap ayarları nedeniyle çok oyunculu mümkün olmayan hata mesajı veriyor. Açmak için xbox.com a gittim lakin...
  7. YÜKLEME İÇİN YÖNETİCİ ONAYI GEREKLİ [Mod translation-MANAGER APPROVAL REQUIRED FOR...

in XBoX on Windows
    YÜKLEME İÇİN YÖNETİCİ ONAYI GEREKLİ [Mod translation-MANAGER APPROVAL REQUIRED FOR...: xbox (beta) üzerinden oyun indirecektim game pass almıştım . sea of thieves'i indirdim ama human fall flat oyununa gelince yükleme için yönetici onayı gerekli diye bi yazı var onun yüzünden o...
  8. Yıl olmuş 2019 hala bir oyun iadesi için telefonla arama yapmam gerekiyor ! [Translation -...

in XBoX Games and Apps
    Yıl olmuş 2019 hala bir oyun iadesi için telefonla arama yapmam gerekiyor ! [Translation -...: Böyle bir rezillik böyle bir pespayelik olamaz ! Car pass satın aldığım oyunda (Forza Horizon 3) car pass'e dahil olan bir içeriği indirmeyi denedim ancak kredi kartından para çekildi dahil olan...
  9. Pc için 14 Günlük Deneme[Translation-14-day trial for Pc]

in XBoX on Windows
    Pc için 14 Günlük Deneme[Translation-14-day trial for Pc]: Merhaba , bilgisayar için Sea of Thieves i ücretsiz olarak deneme seçeneği var fakat tıkladığım zaman beni direkt olarak 1 ay satın alma sayfasına gönderiyor. Nasıl ücretsiz olarak 14 günlük Sea...
  10. xBOX İçin tavsiye edeceğiniz en iyi oyunlar ve yazılımlar nelerdir ? [Translate] What are...

in XBoX Games and Apps
    xBOX İçin tavsiye edeceğiniz en iyi oyunlar ve yazılımlar nelerdir ? [Translate] What are...: xBOX İçin tavsiye edeceğiniz en iyi oyunlar ve yazılımlar nelerdir ? 3d görselleştirme3d eğitim https://www..com/ [Translation-What are the best games and software you would recommend For xBOX?...