Xbox için örebileceğiniz araba yarışları var mıdır ? [Translate] Are there any car races...
Discus and support Xbox için örebileceğiniz araba yarışları var mıdır ? [Translate] Are there any car races... in XBoX Games and Apps to solve the problem; Xbox için örebileceğiniz araba yarışları var mıdır ? [Translate by Mod] Are there any car races you can pay for Xbox? [Remove personal Info by... Discussion in 'XBoX Games and Apps' started by numankocak, Apr 15, 2019.
Thema:
Xbox için örebileceğiniz araba yarışları var mıdır ? [Translate] Are there any car races...
Loading...
-
Xbox için örebileceğiniz araba yarışları var mıdır ? [Translate] Are there any car races... - Similar Threads - için örebileceğiniz araba
-
Mail hesabıma giriş yapamadığım için Xbox gamepass üyeliğimi iptal edemiyorum [I can't...
in XBoX AccessibilityMail hesabıma giriş yapamadığım için Xbox gamepass üyeliğimi iptal edemiyorum [I can't...: Merhabalar.xbox gamepass almak için özel olarak açtığım fakat sifresini unuttuktan sonra birdaha asla giris yapamadığım hesabımin xbox gamepass uyeligini iptal etmek istiyorum.Mail hesabımı her... -
Xbox One Game With Gold için Live Gold Üyelik Şartı Kaldırılsın!
in XBoX Games and AppsXbox One Game With Gold için Live Gold Üyelik Şartı Kaldırılsın!: Merhaba. 8 yıldır xbox kullanıcısıyım. Xbox 360 ve xbox one konsollarını kullanmaktayım. xbox one konsolunda games with gold ile verilen ücretsiz oyunları xbox 360 konsolunda olduğu gibi gold live... -
PC için Xbox Games Pass aboneliğinin faturasını ödeyemiyorum, yenileyemiyorum....
in XBoX Sales and PromoPC için Xbox Games Pass aboneliğinin faturasını ödeyemiyorum, yenileyemiyorum....: Bir süredir PC için Xbox Game Pass kullanmaktayım. Fakat son 1 aydır ne zaman denesem ödeme yapamıyorum. Farklı bir kart ile denedim yine de ödeme yapamadım. Sürekli olarak aldığım bildirim ise... -
microsoft store oyun inidrme hatası ACİLL YARDIM ALLAH İÇİN
in XBoX Games and Appsmicrosoft store oyun inidrme hatası ACİLL YARDIM ALLAH İÇİN: bilgisayarıma forza horizon 3 ü yükledim sabahtan beri bu hatayı alıyorum anlamadığım bir şekilde saçma bi hata veriyor. [Translation-I've installed forza horizon 3 on my computer, and I've been... -
PC'de Sea of Thieves için çok oyunculu ayarları etkinleştirme
in XBoX Games and AppsPC'de Sea of Thieves için çok oyunculu ayarları etkinleştirme: Win10 bilgisayarıma Sea of Thieves'i satın aldım ve yükledim, ancak açılışta hesap ayarları nedeniyle çok oyunculu mümkün olmayan hata mesajı veriyor. Açmak için xbox.com a gittim lakin... -
YÜKLEME İÇİN YÖNETİCİ ONAYI GEREKLİ [Mod translation-MANAGER APPROVAL REQUIRED FOR...
in XBoX on WindowsYÜKLEME İÇİN YÖNETİCİ ONAYI GEREKLİ [Mod translation-MANAGER APPROVAL REQUIRED FOR...: xbox (beta) üzerinden oyun indirecektim game pass almıştım . sea of thieves'i indirdim ama human fall flat oyununa gelince yükleme için yönetici onayı gerekli diye bi yazı var onun yüzünden o... -
Yıl olmuş 2019 hala bir oyun iadesi için telefonla arama yapmam gerekiyor ! [Translation -...
in XBoX Games and AppsYıl olmuş 2019 hala bir oyun iadesi için telefonla arama yapmam gerekiyor ! [Translation -...: Böyle bir rezillik böyle bir pespayelik olamaz ! Car pass satın aldığım oyunda (Forza Horizon 3) car pass'e dahil olan bir içeriği indirmeyi denedim ancak kredi kartından para çekildi dahil olan... -
Pc için 14 Günlük Deneme[Translation-14-day trial for Pc]
in XBoX on WindowsPc için 14 Günlük Deneme[Translation-14-day trial for Pc]: Merhaba , bilgisayar için Sea of Thieves i ücretsiz olarak deneme seçeneği var fakat tıkladığım zaman beni direkt olarak 1 ay satın alma sayfasına gönderiyor. Nasıl ücretsiz olarak 14 günlük Sea... -
xBOX İçin tavsiye edeceğiniz en iyi oyunlar ve yazılımlar nelerdir ? [Translate] What are...
in XBoX Games and AppsxBOX İçin tavsiye edeceğiniz en iyi oyunlar ve yazılımlar nelerdir ? [Translate] What are...: xBOX İçin tavsiye edeceğiniz en iyi oyunlar ve yazılımlar nelerdir ? 3d görselleştirme3d eğitim https://www..com/ [Translation-What are the best games and software you would recommend For xBOX?...